iOS 15 kan de ergste iPhone-camerafout oplossen

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Een van de iOS 15 De nieuwe functies van de iPhone hebben mogelijk de mogelijkheid om iPhone-foto's te verbeteren door nabewerking te gebruiken om de lelijke groene gloed te verwijderen die soms op foto's te zien is.

beste koptelefoon voor telefoongesprekken

Deze ontdekking kwam van gebruiker Doubleluckstur op de r/iOSBeta-pagina van Reddit (via De rand ), die een onbekende iPhone gebruikte met de bètaversie van iOS 15 voor ontwikkelaars. Dit zou zorgen voor een grote verbetering van de levenskwaliteit van alle iOS 15-compatibele apparaten, inclusief de aanstaande iPhone 13 . Gebruikers op oudere iPhones kunnen echter merken dat ze het niet kunnen gebruiken, zelfs als ze kunnen updaten naar iOS 15, volgens andere gebruikers die hebben geprobeerd de truc te repliceren.De overstraling, beeldartefacten die worden veroorzaakt door felle lichten die reflecties in de lens veroorzaken, verschijnen nog steeds door de zoekers bij het uitlijnen van een opname. Als u echter naar de uiteindelijke afbeelding op het scherm of later in de Foto's-app kijkt, ziet u dat het effect moet worden verminderd of verwijderd. Dit effect lijkt slechter te werken bij bepaalde achtergronden, zoals bladeren, gaasschermen of kunstmatige lichtbronnen.

De gecorrigeerde afbeelding uit de Reddit-post.(Afbeelding tegoed: u/Doubleluckstur via Reddit)

Als je een Live Photo hebt gemaakt, is de overstraling van de hoofdafbeelding die door de software van Apple is gekozen het meest verminderd, terwijl de andere frames minder worden verwerkt. De functie lijkt de video voorlopig helemaal niet te veranderen.

om DC-films te bekijken

Een frame van de live foto van dezelfde afbeelding.(Afbeelding tegoed: u/Doubleluckstur via Reddit)

Tot nu toe is bevestigd dat deze functie werkt op de iPhone XS, de iPhone 11 serie en de iPhone 12 serie. Oudere telefoons lijken hier niet toe in staat van wat tot nu toe is gezien. Dit houdt in dat al deze apparaten de Apple A12 Bionic-chip of nieuwer gebruiken, een vereiste voor andere functies in de iOS 15-bèta.

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Functies die in bèta's van het besturingssysteem verschijnen, zullen niet gegarandeerd de stabiele releaseversie halen. We hopen dat deze blijft bestaan ​​totdat iOS 15 dit najaar officieel wordt vrijgegeven voor het publiek, naast de iPhone 13. Flares zoals deze zijn een veelvoorkomend probleem voor iPhone-fotografen, en het verwijderen ervan zou een enorm voordeel zijn.

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Cyber ​​Monday Sale eindigt over01dagen17uur29minuten16droogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen