Het herontwerp van iOS 15 is misschien net gelekt - dankzij deze nieuwe pictogrammen

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

iOS 15 wordt gelanceerd naast de iPhone 13 serie later dit jaar. Tot die tijd zullen we waarschijnlijk niet veel horen over de richting die Apple inslaat met de nieuwste versie van zijn mobiele besturingssysteem tot WWDC 2021 deze zomer.

Maar er zullen lekken optreden, zoals die hier. We hebben twee nieuwe pictogrammen gezien die een behoorlijke verschuiving laten zien, één voor Apple Music voor artiesten en de andere voor App Store Connect . De grootste verandering is de toevoeging van diepte.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hoewel deze pictogrammen niet noodzakelijkerwijs indicatief zijn voor de hele software-ontwerptaal voor iOS 15, geeft het ons zeker een goed beeld van wat we zouden kunnen verwachten. Apple lijkt de nadruk te hebben gelegd op diepte, wat een weerspiegeling is van enkele van de veranderingen die het bedrijf heeft aangebracht met Big Sur.

Vooral het nieuwe App Store Connect-pictogram lijkt terug te luisteren naar het 3D-beeld van de jaren 2000, met het pictogram dat op de achtergrond is geëtst. De Apple Music for Artists ziet er minder uitgesproken uit, maar de noot steekt zeker af van de achtergrond, terwijl hij eruitzag als een onderdeel ervan in het oude pictogram.

Links: Oud ontwerp; Rechts: Nieuw ontwerp(Afbeelding tegoed: TheNextWeb)

Gespot door Reddit-gebruiker DimVI (via TheNextWeb ), volgen deze nieuwe iconen enigszins wat bekend is bij de nuemorphic-stijl. Van alle schijn, nuemorphism in grafisch ontwerp benadrukt diepte in verder platte elementen. Apple omarmt deze ontwerpfilosofie niet per se, maar de invloeden zijn er wel.

Beide pictogrammen gebruiken nu een witte achtergrond met een rand in accentkleur. Sommigen speculeren dat de witte achtergrond betekent dat het pictogram donker kan worden als de donkere modus van iOS is ingeschakeld. Het zou leuk zijn als het waar is.

Links: Oud icoon; Rechts: Nieuw icoon(Afbeelding tegoed: TheNextWeb)

Zoals we hierboven al zeiden, zijn deze twee pictogrammen niet noodzakelijk indicatief voor de algehele ontwerptaal voor iOS 15. Hoewel we denken dat Apple een nieuwe ontwerptaal zou moeten introduceren met iOS 15 (Google doet het voor Android 12), weet niemand behalve Apple wat de toekomst in petto heeft.

Dat gezegd hebbende, zou het raar zijn als deze pictogrammen op zichzelf zouden opvallen. We verwachten dat steeds meer iOS-pictogrammen deze verschuiving zullen maken in de komende maanden, aangezien Apple zich opmaakt voor de onthulling van iOS 15 en bèta's deze zomer.

    Meer:De beste iPhones van dit moment
De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over14uur59minuten44droogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen