iPad Air 2020-lek heeft zojuist twee grote upgrades onthuld

Krediet: Svetapple

De volgende iPad Air van Apple kan worden geleverd met een USB-C-poort in plaats van de Lightning-aansluiting van de huidige generatie tablet uit het middensegment, waardoor deze dichter bij de iPad Pro 2020 . En je mag ook een groter beeldscherm verwachten dan het huidige 10,5 inch paneel.

godzilla vs kong wie wint

Volgens een rapport op supply chain blog Macotakara , hebben bekende bronnen gezegd dat de iPad Air 4 USB-C-connectiviteit zal hebben, hoewel een vernieuwde iPad mini nog steeds bij de Lightning-poort blijft. Zo'n beweging zou de iPad Air meer een 'pro'-element geven, in die zin dat hij dan verbinding zou kunnen maken met DSLR-camera's en andere accessoires zonder dat er een dongle nodig is.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Macotakara merkte zelfs op dat de volgende iPad Air veel zou kunnen lenen van de 11-inch iPad Pro, in die zin dat hij slankere schermranden en een groter scherm zou kunnen hebben. Dit zou ook kunnen betekenen dat de volgende iPad Air Touch ID en de home-knop verwijdert en ook kiest voor een Face ID-systeem en navigatie met alleen gebaren.

skyward zwaard joycons uitverkocht

Het iPad-assortiment is nu behoorlijk uitgebreid, met de iPad mini, de 10,2-inch standaard iPad, de 10,5-inch iPad Air en de twee iPad Pro-modellen. Dit betekent dat Apple in feite een lage, midden- en high-end selectie tablets heeft.

Echter, gezien de overeenkomsten tussen de standaard iPad en de iPad Air, zou het niet verwonderlijk zijn als Apple veranderde het ontwerp van de iPad Air 2020 . Het werkt al met de Apple Pencil en Smart Keyboard-accessoires, dus het toevoegen van USB-C zou zeker helpen om de functionaliteit als apparaat voor werk en ontspanning uit te breiden.

De beste Apple iPad Pro 12,9-inch (2020) deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagenvijftienuur19minuten23droog Apple 12,9' iPad Pro (vroeg... BHPhoto $ 949 Visie Korting Apple - 12,9-inch iPad Pro... Beste koop $ 1.099,99 $ 999,99 Visie Lage voorraad Verlaagde prijs Apple iPad Pro 12,9 Inch... Walmart $ 2.159,92 $ 1.439,95 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen