iPhone 12-kleuren: moet je paars krijgen of iets anders?

(Afbeelding tegoed: Apple)

De iPhone 12-kleuren en iPhone 12 Pro-kleuren zijn belangrijk om te weten voor shoppers die een upgrade overwegen naar een van de telefoons in de nieuwe line-up van Apple. En voor welk model u ook kiest - er is de iPhone 12 , iPhone 12 mini of iPhone 12 Pro (of Pro Max) - je moet selecteren welke kleur je wilt kopen.

De kleuren van de iPhone 12 verschillen per model. De iPhone 12 en iPhone 12 mini delen zes opties: zwart, wit, rood, mintgroen, blauw en a lente paars . De paarse afwerking werd gelanceerd tijdens het Spring Loaded-evenement van Apple. Ondertussen zijn de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max beide verkrijgbaar in zilver, grafiet, goud en Pacific Blue.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Als je eenmaal een kleur hebt gekozen, bekijk dan de beste iPhone 12-deals om besparingen te vinden op de huidige iPhone.

beste prijs iphone 11 pro

Naast nieuwe kleuropties heeft elke iPhone 12 een gestroomlijnder flat-edge design en een duurzaam Ceramic Shield-scherm dat volgens Apple het vlaggenschip van dit jaar vier keer beter bestand maakt tegen vallen dan de vorige iPhone 11. De niet-Pro iPhones hebben ook een glazen achterkant en aluminium band, terwijl de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max een hoogwaardiger roestvrijstalen materiaal bieden.

Hieronder vindt u wat informatie over alle kleuren van de iPhone 12, gepresenteerd in de vorm waarvan we denken dat ze u kunnen helpen bij het selecteren van uw kleur. Zonder duidelijke beste kleur (hoewel kom op, Pacific Blue is prachtig), dit zijn je opties voor je nieuwe iPhone 12.

iPhone 12 en iPhone 12 mini-kleuren

De iPhone 12 mini begint bij $ 699 voor 64 GB, terwijl de grotere iPhone 12 $ 799 kost. Deze twee modellen bieden hetzelfde kleurengamma, waaronder zwart, wit, rood, mintgroen en blauw. Hoewel er één optie minder is dan de aangeboden iPhone 11, zijn er nog steeds genoeg kleuren zodat iedereen er een kan kiezen die bij hem past.

Afbeelding 1 van 6

nieuwe mac mini-releasedatum

(Afbeelding tegoed: Apple)

Afbeelding 2 van 6

(Afbeelding tegoed: Apple)

Afbeelding 3 van 6

(Afbeelding tegoed: Apple)

Afbeelding 4 van 6

(Afbeelding tegoed: Apple)

Afbeelding 5 van 6

(Afbeelding tegoed: Apple)

Afbeelding 6 van 6

Surface Pro 7 versus iPad

(Afbeelding tegoed: Apple)

Paars de beste iPhone 12-kleur op dit moment. Deze lavendelkleurige afwerking arriveerde later dan de andere iPhone-kleuren, tijdens het Apple-evenement in april. Als je van een beetje exclusiviteit houdt, is dit de kleur die je moet hebben.

Ondertussen hebben zwart-witte afwerkingen een strakke uitstraling en zullen ze waarschijnlijk de bestsellers zijn onder de iPhone 12 en iPhone 12 mini-kleurenvarianten. Hoewel geen van beide een fashionstatement zal maken, past zwart of wit goed bij de meeste iPhone 12-hoesjes die je in winkels vindt.

We weten niet zeker of hetzelfde kan worden gezegd over de opvallende rode en mintgroene modellen. De rode optie komt overeen met de Apple-Horloge 6 's nieuwe afwerking, maar er is ook iets grilligs aan de oma-appelgroen. Als je voor deze iPhone 12-kleuren kiest, wil je je telefoon waarschijnlijk beschermen met een transparant hoesje zodat je ermee kunt pronken.

De blauwe optie is een uitstekend compromis. Het is ook de enige exclusieve iPhone 12 en iPhone 12 mini-kleur. Als je wilt dat bekend wordt dat je de nieuwe iPhone hebt en niet de iPhone 11 van vorig jaar, dan is blauw de juiste optie voor jou.

iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max kleuren

De iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max verhogen de startopslag tot 128 GB en beginnen bij respectievelijk $ 999 en $ 1.099. Als je de topfuncties, materialen en camera-opties van Apple wilt, is de iPhone 12 Pro of Pro Max degene die je moet krijgen. Beide zijn verkrijgbaar in zilver, grafiet, goud en Pacific Blue.

Afbeelding 1 van 4

(Afbeelding tegoed: Apple)

muziekvideo's downloaden van youtube
Afbeelding 2 van 4

(Afbeelding tegoed: Apple)

Afbeelding 3 van 4

(Afbeelding tegoed: Apple)

Afbeelding 4 van 4

(Afbeelding tegoed: Apple)

De kleuren van de iPhone 12 Pro zijn ingetogener dan de kleuren van de iPhone 12. Je zou ook kunnen zeggen dat ze geavanceerder zijn. In plaats van zwart en wit wordt de 12 Pro geleverd in grafiet en zilver, wat de veilige opties van het stel zijn. Ze zijn een blanco canvas voor cases, dus je kunt niet fout gaan.

xbox-serie x vs s

Voor degenen die van een beetje glamour houden, is de iPhone 12 Pro in goud ook een goede keuze. De sieraden-achtige afwerking valt op, maar niet te veel. Terwijl de details schitteren, is een meerderheid van de vergulde tint behoorlijk gedempt.

Ten slotte is er Pacific Blue. De kenmerkende iPhone 12-kleur van Apple vervangt de Midnight Green van de iPhone 11 en we zijn helemaal geobsedeerd. Het is zo cool als de kleuren van de iPhone 12 worden, dus je zult het waarschijnlijk willen combineren met een transparant hoesje. Het past ook bij de nieuwe afwerking van de Apple Watch 6, dus bekijk zeker de beste Apple Watch-deals nu om uw reeks blauwe technologie te voltooien.

    Volgende:iPhone 12 mini versus iPhone 12 versus iPhone 12 Pro versus iPhone 12 Pro Max
De beste Apple Watch 6-deals van vandaag Verlaagde prijs Apple Watch Series 6 (GPS,... Amazone Prime $ 399 $ 349 Weergave Korting Apple Watch Series 6 GPS,... Walmart $ 399 $ 349 Weergave Apple Watch-serie 6 appel $ 399 Weergave Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen