iPhone 12 kan de grote batterij-upgrade krijgen waar we op hebben gewacht

Krediet: PhoneArena

beste antivirus voor Android-tablets

Logica zou dicteren dat een oplader met een hoger vermogen getipt is voor de iPhone 12 zou kunnen betekenen dat de aankomende Apple-telefoons grotere batterijen zullen hebben.

En in reactie op dergelijke logica, tech tipster Jioriku tweette dat grotere batterijen voor de suite als iPhone 12-modellen inderdaad onderweg zijn. Jioriku is niet de bekendste van de tech-lekkers, die zich pas in juni 2020 bij Twitter heeft aangesloten, maar grotere batterijen voor de iPhone 12 zouden zeker logisch zijn.  • iPhone 12 - hier zijn 5 nieuwe functies geplaagd door iOS 14
  • Wil je een goedkopere Apple telefoon? Hier is onze iPhone SE 2020 recensie
  • Meer:Het ontwerp van de Samsung Galaxy Fold 2 ziet er behoorlijk raar uit in deze nieuwe weergaven
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De tip komt nadat een ander lek op Twitter opmerkte dat: de iPhone 12 wordt geleverd met een oplader van 20 W . Dat is een stijging van de 18W-oplader de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max , wat zou suggereren dat niet alleen sneller opladen een functie van de iPhone 12 zal zijn, maar dat het dat extra wattage ook zou kunnen gebruiken om een ​​batterij met grote capaciteit te vullen zonder langere oplaadtijden te forceren.

Dat gezegd hebbende, wijzen de lekken tot nu toe in de richting van de iPhone 12 met een slanker ontwerp dan de iPhone 11 Pro, wat betekent dat er mogelijk minder ruimte is voor Apple om in een groter batterijpakket te passen.

Bekijk meer

Grotere batterijen voor de iPhone 12-modellen, waarvan het gerucht gaat dat ze in varianten van 5,4-inch, 6,1-inch en 6,7-inch zullen komen, zouden logisch zijn, omdat van de telefoons niet alleen wordt verwacht dat ze krachtigere chips hebben in de vorm van de A14 Bionic, maar de Pro-modellen hebben schermen met een hoge verversingssnelheid van 120 Hz. Dergelijke schermen kunnen veel energie opslokken, dus een grotere batterij zou het hogere stroomverbruik compenseren.

De iPhone 11 Pro Max wordt geleverd met de beste batterijduur van de huidige iPhones. Het haalde 11 uur en 54 minuten in onze batterijtest, waarbij continu wordt gesurft op het web via 4G LTE op 150 nits schermhelderheid. Dat was genoeg om het een plek op onze lijst van telefoons met de beste batterijduur te geven.

Dus als Apple de batterijcapaciteit kan uitbreiden over het bereik van iPhone 12-handsets, zou het een winnaar kunnen zijn. Vooral als het ervoor kan zorgen dat de kleinere iPhone 12-modellen meer dan 11 uur meegaan.

Dit gerucht schetst verder een beeld dat de iPhone 12 een indrukwekkende serie Apple-smartphones zal zijn. Naast een nieuw ontwerp, betere prestaties en nu een verbeterde levensduur van de batterij, verwachten we ook enkele upgrades voor telefoonfotografie.

De standaard iPhone 12-handsets worden geleverd met een paar camera's aan de achterkant, dus verbeteringen in hun fotografiemogelijkheden zullen waarschijnlijk aan de softwarekant liggen. Maar de iPhone 12 Pro-modellen zullen naar verwachting een drievoudige camera-array hebben die te zien is in de iPhone 11 Pro's, maar aangevuld met een LiDAR-sensor op de iPad Pro 2020 .

Een nieuw gerucht heeft beweerd dat alleen de iPhone 12 Pro Max de LiDAR-sensor zal krijgen. Maar we verwachten nog steeds verbeteringen in de cameramogelijkheden voor beide Pro-telefoons.

meeste ram in een iphone

We zullen het zeker weten wanneer de iPhone 12-serie een officiële onthulling krijgt in de herfst. Blijf op de hoogte van onze iPhone 12 hub-pagina voor de laatste geruchten en lekken.

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaagCyber ​​Monday Sale eindigt over23uur51minuten56droogKorting Apple AirPods Pro met... Amazone Prime £ 239 £ 185 Visie Korting Apple Airpods Pro (2021) Met... zeer.co.uk £ 239 £ 185 Visie Apple AirPods Pro met... argos.co.uk £ 219 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone John Lewis Curry's zeer.co.uk We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen