iPhone 12 heeft een geweldige geheime knop - zo gebruik je hem

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

iOS 14 kreeg vorig jaar een hele reeks nieuwe functies en Apple blijft het verbeteren. Toch ging één nieuwe functie volledig onder de radar en het zou de manier waarop je je iPhone gebruikt volledig kunnen veranderen.

Er is een nieuwe knop op de iPhone 12 en andere iPhones met iOS 14. Het is geen fysieke knop, maar eerder een slimme implementatie van de interne sensoren van de telefoon om de iPhone meer functionaliteit te geven.Ontmoet Terug Tik

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Door naar de toegankelijkheidsinstellingen te gaan, kunnen gebruikers terugtikken inschakelen. Zoals de naam al doet vermoeden, kunnen gebruikers dubbeltikken op de achterkant van hun telefoon om apps of andere softwarefuncties te starten, zoals de App Switcher, het meldingsmenu, Siri, instant screenshot of Maps.

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Het is ook mogelijk om functies toe te voegen door driemaal te tikken om alles te starten, van het Control Center tot Spotlight of zelfs dempen. Wat cool is, is dat de back-tik-functie kan werken wanneer de telefoon is uitgeschakeld of tijdens het gebruik van een andere app.

Hoe Back Tap gebruiken

  • Instellingen openen op je iPhone
  • Scroll naar beneden naar (of zoek naar) Toegankelijkheid
  • Selecteer aanraken
  • Scroll naar beneden en tik op Terug Tik op
  • Selecteer Double Tap of Triple Tap
  • Kies een Dubbeltik-optie, variërend van App Switcher en Mute tot Screenshot en Home.
  • U kunt ook een snelkoppeling selecteren en nieuwe snelkoppelingen maken om te activeren met Back Tap in de afzonderlijke Snelkoppelingen-app.

Alle iPhones die Tap . ondersteunen

Zoals hierboven vermeld, kan elke iPhone met iOS 14 back-tap gebruiken. Eenheden die compatibel zijn met iOS 14 zijn de iPhone-lijnen 11, XS, XR, X, 8, 7, 6s, SE (1e en 2e generatie) en iPod touch (7e generatie).

Apple onthulde iOS 14 naast de nieuwe iPhone 12 . Hoewel het nog steeds enkele van de functies mist die te vinden zijn op de allerbeste Android-telefoons, brengt het genoeg verbeteringen met zich mee om een ​​upgrade waardig te zijn voor die op oudere apparaten. Zorg ervoor dat u een nieuwe oplader koopt voor snel opladen.

  • Bekijk nu de beste vroege Black Friday-deals
De beste Apple Airpods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over02dagen10uur42minuten33droogKorting AirPods Pro Walmart $ 249 $ 159 Weergave Korting Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 249 $ 219 Weergave Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen