De iPhone 12 heeft zojuist de snelste Android-telefoon weggeblazen

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

games op oculus quest 2

De rivaliteit tussen Samsung en Apple is hevig, en nu de iPhone 12 en iPhone 12 Pro uit zijn, is het alleen maar intenser geworden.

Apple heeft veel tijd besteed aan het opschonen van zijn A14 Bionic chip, maar hoe krachtig is het? Afgaande op een nieuwe test, de Galaxy Note 20 Ultra loopt ver achter.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De mensen bij PhoneBuff zet de iPhone 12 Pro tegenover de Samsung Galaxy Note 20 Ultra, de nieuwste ultra-premium Samsung-telefoon die op de markt komt. Het doel: om te zien hoe de A14 Bionic en 6 GB RAM van de iPhone 12 het doen tegen de Snapdragon 865 Plus en 12 GB RAM van de Note 20 Ultra. En de iPhone 12 Pro kwam als beste uit de bus.

Zoals je in de video kunt zien, krijgt de Galaxy Note 20 Ultra een vroege voorsprong, maar blijft achter dankzij de iPhone 12 Pro die erin slaagt een videoweergave-uitdaging sneller te doorlopen dan elke andere telefoon die PhoneBuff eerder heeft gezien. Hoewel de Note 20 Ultra enige tijd later weer wat tijd kan winnen, slaagde de iPhone erin om door het gedeelte voor mobiel gamen te razen om een ​​voorsprong te creëren die Samsung niet kon sluiten.

De eerste ronde van het openen van apps kostte de iPhone 1 minuut en 41 seconden, terwijl de Samsung 1 minuut en 55 seconden nodig had. De tweede ronde, die bedoeld was om de achtergrondfuncties van de telefoon te testen, was niet veel beter voor de Samsung. De Note 20 Ultra kwam binnen op 46 seconden in vergelijking met de 42 seconden van de iPhone 12 Pro.

beste draadloze beveiligingscamera's voor buiten

Dus in totaal wist de iPhone 12 Pro de regerend kampioen te verslaan met een totale tijd van 2 minuten en 24 seconden. Dat is maar liefst 17 seconden sneller dan de 2 minuten en 42 seconden van de Samsung Galaxy S20 Ultra.

beste antivirussoftware voor mac

PhoneBuff behaalt de overwinning op de iPhone 12-serie met meer RAM dan de iPhone 11 , verpakt in 6 GB in plaats van de vorige 4 GB. Met die upgrade kon de telefoon meer apps en processen op de achtergrond laten draaien, wat betekende dat hij zijn voorsprong op de Galaxy Note 20 Ultra effectiever kon behouden.

Dit zou natuurlijk geen verrassing moeten zijn voor iedereen die aandacht heeft besteed aan iPhone 12-benchmarks , want de A14 Bionic heeft bewezen krachtiger te zijn dan welke chip dan ook die een Android-telefoon te bieden heeft. Toen Apple zei dat de A14 een sprong van 50% in graphics en prestaties levert ten opzichte van de A13 Bionic, was dat geen grapje.

Met andere woorden, als u niet zeker weet welke telefoon u moet kopen, onthoud dan dat de iPhone 12 de snellere handset lijkt te zijn. Hoewel hoe het zal presteren tegen de komende Samsung Galaxy S21 valt nog te bezien.

De beste Apple iPhone 12 Pro-deals van vandaagPlannen ontgrendeldOntvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone 12 Pro (Afbetalingen 128GB) Apple iPhone 12 Pro (Afbetalingen 128GB) Vrij vooraf $ 77/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 77/mnd Bekijk Deal Bij Ontvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone 12 Pro (Afbetalingen 256GB) Apple iPhone 12 Pro (Afbetalingen 256GB) Vrij vooraf $ 81/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 81/mnd Bekijk Deal Bij Ontvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone 12 Pro (Afbetalingen 512GB) Apple iPhone 12 Pro (Afbetalingen 512GB) Vrij vooraf $ 90/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 90/mnd Bekijk Deal Bij We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen