iPhone 12-lek heeft zojuist de releasedatum en pre-orders onthuld

Krediet: telefoonarena

Het lijkt erop dat de iPhone 12 debuteert in oktober, maar de I Phone 12 Pro-modellen kunnen een maand later komen.

Dit zijn de laatste claims van leaker Jon Prosser , die zei dat de datums die hij heeft gepost kunnen veranderen vanwege het gespreide releaseplan dat Apple heeft. Maar Prosser beloofde dat het lek voorlopig klopt, en hij heeft een staat van dienst als het gaat om de lanceringsdatums.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Prosser heeft eerder gezegd dat hij geloofde dat de onthulling van de iPhone 12 dit jaar later zou plaatsvinden dan normaal. Maar zijn nieuwe herziene datum plaatst het Apple-evenement in de week van 12 oktober. Pre-orders voor de standaard iPhone 12 en iPhone 12 Max zouden die week ook beginnen, met de releasedatum van iPhone 12 in de week van 19 oktober.

Bekijk meer

De iPhone 12 (5,4 inch) en iPhone 12 Max (6,1 inch) zijn twee van de vier nieuwe iPhone-modellen die Apple dit jaar zou onthullen. Verbeteringen van de iPhone 11 inclusief OLED-schermen in plaats van LCD, 5G-connectiviteit en een nieuwe A14 Bionic chipset.

Prosser zegt dat de pre-orders en releasedatums voor de 6,1-inch iPhone 12 Pro en 6,7-inch iPhone 12 Pro Max in november zullen zijn. Deze twee modellen delen dezelfde basisfuncties als de standaardmodellen, maar voegen een telecamera toe (zoals de iPhone 11 Pro ) en een Leiden dieptesensor naar de achterste camera-array. Er gingen ook geruchten over een verversingssnelheid van 120 Hz voor de Pro-modellen, maar dit lijkt nu onwaarschijnlijk.

Apple Watch 6 en nieuwe iPad in september

Volgens Prosser worden de Apple Watch 6 en een nieuwe iPad in de week van 7 september via een persbericht aangekondigd, wat een beetje verrassend is. Apple heeft dit jaar een paar grote aankondigingen gedaan buiten de evenementen om, een noodzaak vanwege wereldwijde lockdowns en alle andere COVID-gerelateerde problemen. Maar met de Apple Watch 6 die naar verwachting een grote upgrade zal zijn op de Apple-Horloge 5 , is het vreemd dat Apple het nieuws niet zou brengen tijdens een grote productpresentatie.

Die geruchten over de Apple Watch 6 omvatten de toevoeging van bloedzuurstofmonitoring, wat een groot pluspunt zal zijn voor fitnessfans. Andere verbeteringen zijn onder meer prestatie- en batterijduurupgrades, het volgen van de geestelijke gezondheid en mogelijk een optische sensor in plaats van de normale digitale kroonbedieningen.

Tegelijkertijd met de nieuwe Apple Watch komt er ook een nieuwe iPad. Aangezien we al een iPad Pro ververs dit jaar, en het volgende iPad Air naar verwachting in 2021 arriveert, is dit waarschijnlijk een upgrade naar het basismodel.

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over23uur52minutentwintigdroogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Weergave Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Weergave Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen