iPhone 12-lek onthult grote ontbrekende functie - en mensen zijn boos

Krediet: Svetapple

De iPhone 12 zal naar verwachting beginnen met een agressief lage prijs van $ 649, wat $ 50 minder is dan de iPhone 11. In feite kan Apple zelfs een Alleen 4G-versie voor $ 549 ., op basis van de laatste geruchten. En nu hebben we een beter idee waarom Apple mogelijk goedkopere prijzen kan rekenen.

Analist Ming-Chi Kuo zegt dat Apple geen snelle 20W-oplader in de doos - of welke oplader dan ook - bij de iPhone 12 zal opnemen. Dit is de tweede keer dat we dit gerucht in de loop van een week horen, dus het ziet er meer uit waarschijnlijk naarmate we dichter bij de lancering komen.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Zoals gemeld door MacRumors , zegt Kuo's onderzoeksnotitie dat Apple van de 20W-lichtnetadapter een optioneel accessoire zal maken. Daarnaast zegt hij dat het bedrijf de productie op zowel 5W- als 18W-stroomadapters zal beëindigen.

wanneer komt cybertruck uit?

Apple introduceerde vorig jaar de 18W-oplader voor de iPhone 11 lijn, maar deze zat alleen in de doos voor de iPhone 11 Pro modellen. Het lijkt erop dat je deze keer extra moet betalen voor snel opladen, ongeacht welk iPhone 12-model je kiest.

De nieuwe 20W voedingsadapter is naar verluidt vergelijkbaar met de 18W-versie in termen van grootte en gebruikt USB-C voor snel opladen. We gaan ervan uit dat Apple op zijn minst een USB-C naar Lightning-kabel in de doos zal bundelen, maar de onderzoeksnota specificeert dit niet.

Het internet reageert

Zoals je je misschien kunt voorstellen, zijn sommige mensen boos over het vooruitzicht dat ze geen oplader in de doos krijgen, en ze uiten hun bezorgdheid op Twitter en elders. Dit zijn slechts enkele van de reacties.

Bekijk meer

Een Twitter-gebruiker zei: 'Wat nu iPhone 13 zal geen iPhone in de doos bevatten.' Een andere gebruiker zou met Apple kunnen leven zonder de EarPods, maar plaatste vraagtekens bij de beslissing om geen oplader op te nemen.

Bekijk meer

Een humoristische prik bij Apple van @UnwrapImulse vatte alle functies samen die Apple heeft weggenomen met recente iPhones, te beginnen met de koptelefoonaansluiting in de iPhone 7. In dit scenario zouden gebruikers letterlijk niets krijgen tegen de tijd dat we bij iPhone 16 kwamen.

Bekijk meer

Anderen op Twitter verdedigden echter de beslissing van Apple en zeiden dat het niet opnemen van die accessoires een grote bijdrage zou kunnen leveren aan het helpen van het milieu. Eén gebruiker @afearisthis zei: 'Dit is een goede zet. Goed voor het milieu en minder afval. Iedereen die klaagt, kan een van de tientallen in mijn huis hebben'.

beste trainingsfietsen voor thuis

Onze zustersite iMore.com voerde een paar enquêtes uit via sociale media over dit onderwerp, en de resultaten varieerden op basis van het platform. De vraag: 'Zou je een iPhone kopen als er geen oplader of koptelefoon bij zat?'

Op Facebook won 'Nee' met 52% van de stemmen en 'Ja' met 48%. Het was een ander verhaal op Instagram, aangezien 66% zei dat ze een iPhone zouden kopen als deze geen oplader had.

Geen oplader (of Earpods) in de doos van de iPhone 12

Een vorige Opmerking voor analisten van Barclays zei vorige week dat de iPhone 12 niet zou worden geleverd met een power-steen of een set EarPods. Het lijkt er dus echt op dat Apple kosten probeert te besparen, ook al is dat vervelend voor klanten. De 18W-stroomadapter kost momenteel $ 29, en de EarPods kosten hetzelfde. We vermoeden echter dat veel gebruikers zullen upgraden naar draadloze oordopjes zoals de AirPods en AirPods Pro - als ze dat nog niet hebben gedaan.

Het goede nieuws is dat deze stap van Apple de planeet waarschijnlijk zou redden van tonnen elektronisch afval, aangezien veel gebruikers waarschijnlijk al meerdere power bricks in huis hebben. En je zou een heleboel andere aantrekkelijke functies voor je geld moeten krijgen, variërend van een snellere A14 Bionic-processor en 5G tot verbeterde camera's en 120Hz-schermen voor de iPhone 12 Pro-telefoons.

Maar als je snel wilt kunnen opladen, lijkt het erop dat je extra moet betalen.

De beste airpods pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen07uur56minuten09droogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen