iPhone 12-lek onthult geweldige camera-upgrade

Krediet: Jonas Daehnert

De iPhone 12 krijgt een geweldige upgrade van zijn videomogelijkheden, als we een nieuw lek mogen geloven.

buiten nachtzicht beveiligingscamera

Die functie is de mogelijkheid om in 4K op te nemen met 120 fps of 240 fps. De claim komt van YouTuber AllesApplePro , gebaseerd op bevindingen van leaker Max Weinbach in de bètaversie van Apple's nieuw uitgebrachte iOS 14. Bevestiging van Weinbach's insider bij Apple zegt dat deze inderdaad aanwezig zijn om ze te testen voordat de iPhone 12 rond september dit jaar op de markt komt.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Momenteel is de iPhone 11 serie en de iPhone SE (2020) kan 4K opnemen met maximaal 60 fps en 1080p met maximaal 240 fps. Dit betekent dat de nieuwe videofuncties waarschijnlijk gekoppeld zijn aan de krachtigere A14 Bionic-processor die naar verwachting op de iPhone 12 zal debuteren.

De verwachting is dat deze 4K-videofuncties exclusief zullen zijn voor de geavanceerdere iPhone 12 Pro- en iPhone 12 Pro Max-modellen, in plaats van de standaard iPhone 12 of iPhone 12 Max.

Deze serie met vier modellen is een primeur voor Apple, net als de variatie in maten. De serie begint bij 5,4 inch voor de iPhone 12, gaat tot 6,1 inch voor de iPhone 12 Max en iPhone 12 Pro en eindigt bij 6,7 inch voor de iPhone 12 Pro Max. Er wordt aangenomen dat het ontwerp een vergelijkbare inkeping heeft als de iPhone 11-serie, zij het kleiner, en met platte zijkanten in plaats van gebogen, teruggrijpend op de iPhone 5S en eerdere iPhones met rechte zijkanten.

hoeveel kost een gopro?

De standaard iPhones zullen waarschijnlijk worden geleverd met een combinatie van een hoofd- en ultragroothoeklens, net zoals de iPhone 11. De iPhone 12 Pro's krijgen die twee camera's plus een telelens en een LiDAR-dieptesensor. De LiDAR-camera, die voor het eerst verscheen op de iPad Pro (2020) is een primeur voor iPhones en zal er hopelijk voor zorgen dat Apple's toch al uitstekende speciale foto-effecten en AR-applicaties nog beter werken.

Voor die tijd leren we langzaam meer over het nieuwste mobiele besturingssysteem van Apple, iOS 14, dankzij de onlangs gelanceerde bèta. De bèta bevat de nieuwste en beste softwarefuncties van Apple, zoals aanpasbare widgets , een nieuw type invoer genaamd Terug Tikken en andere verfijningen die de iPhone 12 een nog grotere upgrade zouden kunnen maken wanneer deze dit najaar wordt gelanceerd.

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Korting AirPods Pro Walmart $ 197 $ 159 Weergave Korting Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 249 $ 179 Weergave Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Weergave Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen