iPhone 12-lek onthult geweldige upgrade om Galaxy Note 20 te bestrijden

Krediet: Jonas Daehnert

De meest aan-op-weer, uit-weer iPhone 12 het gerucht lijkt weer de kop op te steken. Nadat sommige industrie-watchers en leakers de mogelijkheid verwierpen dat de iPhone 12 Pro een 120Hz-scherm krijgt, plaagt een nieuwe functie in de iOS 14-bèta dat er toch een ProMotion-scherm kan plaatsvinden.

gelijk aan de Samsung Galaxy Note 20 Ultra , zou de 120Hz-modus van de iPhone 12 soepeler scrollen en animaties mogelijk maken. Maar de implementatie van Apple zou een nadeel hebben in vergelijking met de technologie van Samsung.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De Twitter-gebruiker @abjornx zag een optie om de framesnelheid op zijn iPhone 11 Pro te beperken in iOS 14 Beta 5, die werd opgepikt door iAppleTimes . De optie Framesnelheid beperken in iOS zegt 'Stelt de maximale framesnelheid van het scherm in op 60 frames per seconde'.

Bekijk meer

Omdat de iPhones van tegenwoordig al beperkt zijn tot 60 Hz, waarom zou Apple deze optie dan in iOS 14 opnemen, tenzij het plannen had om ten minste één iPhone 12-model met een 120Hz-scherm aan te bieden?

Zoals gemeld door TelefoonArena , toon analist Ross Young heeft gewogen en lijkt het idee van een 120Hz-scherm op de iPhone 12 te ondersteunen, terwijl het ook een belangrijk voorbehoud versterkt.

Young zegt dat je met deze build van iOS 14 'alleen kunt kiezen tussen 60Hz en iets hogers (120Hz).' Dus de iPhone 12 zou niet de adaptieve verversingssnelheid krijgen in de Galaxy Note 20 Ultra, wiens LTPO technologie stelt het paneel in staat om de Hz omhoog of omlaag te draaien, afhankelijk van de inhoud op het scherm.

We hebben eerdere rapporten gehoord die erop wezen dat het ProMotion-scherm prima werkt op de grotere 6,7-inch Phone 12 Pro Max, maar problemen ondervindt op de 6,1-inch iPhone 12 Pro. Maar we hebben ook gehoord dat Apple misschien helemaal geen 120Hz-paneel toevoegt, waarbij Ross Young begin augustus zei dat er 'geen 120Hz-hardware op nieuwe iPhones' zou zijn.

Dus deze laatste ontwikkelingen brengen de zaken alleen maar verder in verwarring. De Galaxy Note 20 Ultra is niet de enige telefoon met een 120Hz-scherm. Andere Android-vlaggenschepen, zoals de OnePlus 8 Pro, hebben een 120Hz-paneel en de Asus ROG-telefoon 3 ' heeft een nog vloeiender 140Hz-scherm.

De iPhone 12 Pro-modellen zullen naar verluidt andere kenmerken hebben om op te vallen ten opzichte van de reguliere iPhone 12 en iPhone 12 Max, waaronder een telelens en een deal sensor voor verbeterde fotografie en betere prestaties in iPhone AR-apps. Maar een 120Hz-scherm zou een heel eind zijn in de richting van een betere rechtvaardiging van de verwachte premie voor de iPhone 12 Pro-apparaten.

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over23uur52minuten02droogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen