iPhone 12-lek onthult tonnen details - en het is helemaal belachelijk

(Afbeelding tegoed: svetapple.sk)

Met nog minder dan twee maanden te gaan voordat Apple naar verwachting de iPhone 12 bereik, zijn we op dit moment volledig ondergedompeld in de top van de geruchtencyclus. Voor het geval je enige twijfel had, een persoon die beweert aanwezig te zijn geweest tijdens de opname van de keynote voor Apple's nog onaangekondigde oktoberevenement, heeft er de hele week een stortvloed aan informatie over getweet.

telefoonhoesje google pixel 4a

De Twitter-gebruiker in kwestie — @LeaksApplePro — heeft een breed scala aan details uit de procedures van Apple gedeeld, van productaankondigingen tot de vermeende verbeterde fysieke fitheid van executive Phil Schiller in de nasleep van de quarantaine. De hoogtepunten (ervan uitgaande dat dit hoe dan ook echt is) betreffen het weglaten van een aantal langverwachte functies in de iPhone 12-reeks, evenals de terugkeer van AirPower.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Om te beginnen beweert LeaksApplePro dat de iPhone 12 Pro geen snel verversingsscherm van welke aard dan ook zal hebben - noch 90 noch 120 Hz - en ook geen omgekeerd draadloos opladen zal bevatten, wat een veelvoorkomende functie was op de recente vlaggenschiptelefoons van Samsung. De persoon beschrijft de nieuwe handsets van Apple als de ' dezelfde iPhones met betere camera, RAM en A14 ' met 'een beetje betere batterij', koud water werpend op veel van de langverwachte nieuwe functies en veranderingen met betrekking tot de aanstaande iPhones die tot nu toe zijn gemeld.

De tweets beweren verder dat de iPhone 12 een blauwe optie zal bevatten, en de geruchten dat het platter is, zal lijken op een 'mix' van de iPhone 4 en iPhone 5, evenals de nieuwste iPhone 11 en 11 Pro-apparaten, zonder wijzigingen aan te brengen naar de inkeping. Apple zal het evenement op 1 oktober aankondigen, beweert LeaksApplePro, en het evenement zelf begint op dinsdag 13 oktober of woensdag 14 oktober.

Bekijk meer

Dat zijn de hoogtepunten, maar er is nog zoveel meer om hier uit te pakken. Er is ons verteld dat de Apple Watch Series 6 een 'sh * tty-upgrade' zal presenteren, wat dat ook betekent. Ten minste twee ARM-aangedreven Macs zullen debuteren. En aan het einde van de show onthult Cupertino zijn geperfectioneerde, terug-van-de-dood AirPower-oplaadmat.

In daaropvolgende tweets beweert LeaksApplePro later dat CEO Tim Cook ontdekte dat het evenement op internet werd gelekt en iedereen het pand beval. Dat brengt ons bij vandaag, wanneer LeaksApple Pro gedeelde schermafbeeldingen van wat ze beweerden een AirPods Studio TV-commercial te zijn, maar uren later verdubbelde het terug en informeerde de lezers dat de video die hij had gekregen - een die duidelijk een lettertype gebruikt dat helemaal niet overeenkomt met de branding van Apple - was in feite nep , en hij was door iemand anders gedupeerd om het te delen.

De hele odyssee is heel raar, meanderend en verdacht. Als we de 'lekken' zelf op het eerste gezicht nemen, is dit zeker niet de eerste keer dat iemand laat doorschemeren dat de iPhone 12 geen scherm voor snel verversen of toch een opnieuw ontworpen inkeping, ondanks wat eerdere geruchten ons misschien hebben doen denken. Dit is ook niet de eerste keer dat we horen dat Apple erachter is gekomen hoe AirPower werkt en is van plan het binnenkort uit te brengen.

nintendo switch zelda joy cons

Uiteindelijk is het moeilijk om te weten wat je hiervan moet denken. Geruchten over niet-uitgebrachte producten moeten altijd met een zekere mate van scepsis worden opgevat, ongeacht hun bron. Maar de specifieke bron van deze weetjes is zo flagrant, en de wendingen zo talrijk, dat het bijna de inhoud van de geruchten zelf in diskrediet brengt - die, ironisch genoeg, volkomen plausibel zijn en eerder in de een of andere context zijn gemeld.

Persoonlijk kan ik niet wachten tot oktober - zowel omdat ik oprecht nieuwsgierig ben, als omdat ik niet weet of ik mentaal uitgerust ben om nog eens zes weken van geruchtendrama aan te kunnen.

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over23uur52minuten26droogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen