iPhone 12 kan deze nieuwe snellader gebruiken die ongelooflijk klein is

Krediet: Ben Geskin / Smazizg

Samsung Galaxy Note20 Ultra details

Volgens een nieuw rapport zullen Apple, Samsung, Oppo en andere fabrikanten zeer binnenkort nieuwe galliumnitride-technologie gaan gebruiken die is ontwikkeld om de grootte van stroomadapters te verkleinen en hetzelfde wattage te behouden.

Dit betekent dat Apple de technologie in zijn nieuwe iPhone 12 , iPad 2020 of MacBook Pro 2020 .  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Zoals gerapporteerd door de Chinese IT-publicatie Caifa Nieuws (via Gizchina ), de nieuwe snellaadtechnologie is ontwikkeld door Xiaomi en wordt al gebruikt in de nieuwe voedingsadapter die hieronder wordt weergegeven, die wordt geleverd bij de nieuwe Xiaomi Mi 10 Pro van het bedrijf.

voorteken 30l desktop gt13 0380t

(Afbeelding tegoed: Xiaomi)

Vergelijk dat eens met de huidige 61W-steen van Apple voor de MacBook Pro, die in vergelijking enorm is.

(Afbeelding tegoed: Apple)

doel ipad aanbiedingen zwarte vrijdag

Het verschil in grootte is natuurlijk behoorlijk schokkend. De Xiaomi 65W-adapter wordt geleverd met een USB-C-poort en kan zijn nieuwe vlaggenschiptelefoon in slechts 45 minuten opladen.

Dit betekent ook dat opladers die niet zo krachtig zijn, tot bijna de helft van hun grootte worden verkleind, wat resulteert in ongelooflijk kleine apparaten. Kijk maar eens naar je huidige iPhone-oplader en stel je voor dat deze in tweeën is gesneden.

Klein formaat, groot vermogen, aanpasbare output

Het kleine formaat is het resultaat van het vervangen van de huidige op silicium gebaseerde technologie door galliumnitride (GaN). Het gebruik van GaN-technologie kan naar verluidt de omvang van bestaande oplossingen met 48% verminderen. Het maakt gebruik van twee geïntegreerde schakelingen gemaakt van die metaallegering, de Nanomicro NV6115 en NV6117.

Afgezien van zijn belachelijk kleine formaat, is een ander voordeel van deze nieuwe technologie dat het de behoeften detecteert van alles wat je ermee verbindt, en precies de juiste hoeveelheid stroom stuurt die de apparaten nodig hebben. Dit betekent dat Apple een enkele adapter kan leveren die alles kan voeden, van een AirPods-hoesje tot de nieuwste MacBook Pro 16-inch .

Blijkbaar zijn deze opladers er al beschikbaar voor ongeveer $ 21 in China , maar we zullen ze waarschijnlijk binnenkort naar de rest van de wereld zien komen).

De beste deals voor Apple USB-C-lichtnetadapters van vandaag 6 Walmart-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over02dagen06uur25minuten48droog Tripp Lite Power-uitbreiding... Amazone Prime $ 46,05 Visie Lage voorraad Apple 30 W USB-C-lichtnetadapter Walmart $ 47,97 Visie Apple - 30W USB-C-voeding... Beste koop $ 49 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen