iPhone 12 Pro-lek heeft zojuist een geweldige camera-upgrade bevestigd

Krediet: ConceptsiPhone

versa lite vs versa 2

Sindsdien iPhone 12 geruchten begon rond te dwarrelen, werd algemeen aangenomen dat de Pro-modellen een nieuwe sensor zouden toevoegen aan de achterste camera-array. En nu is er aanvullend fotografisch bewijs verschenen om het waarschijnlijker dan ooit te maken dat een deal sensor verschijnt op de achterkant van de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max.

Beide iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max beschikken over drie camera's - een hoofdcamera ondersteund door een ultragroothoeksensor en een telelens. Die drie lenzen zullen vrijwel zeker terugkeren op de iPhone 12 Pro-modellen, met de verwachting dat Apple een LiDAR-sensor zal toevoegen die lijkt op die op de achterkant van de meest recente iPad Pro .  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Tijdens het week-end, een Reddit-gebruiker plaatste een foto naar verluidt van een iPhone 12 Pro Max-hoesje. De achterkant van de behuizing heeft drie grote uitsparingen, waarvan je kunt aannemen dat ze de hoofd-, ultragroothoek- en telelenzen bevatten. Er is ook een klein gaatje, dat eruitziet alsof het de naar achteren gerichte microfoon zou zijn. Dat laat twee andere gaten over, waarvan er één de flitser van de telefoon zou bevatten en de andere een nieuwe sensor. Dat is waar we de LiDAR-sensor zouden verwachten.

Krediet: Amn09/Reddit

Nu is niet elke foto die op Reddit verschijnt de echte McCoy, en deze is afkomstig van iemand die geen documenten heeft om nauwkeurige lekken te leveren. Dat gezegd hebbende, de foto's komen overeen met eerdere lekken die laten zien wat Apple zou kunnen doen met de iPhone 12 Pro-cameraarray . Meer specifiek bevatte een lek van eerder in augustus een schets van de lenslay-out voor zowel de iPhone 12 Pro als de iPhone 12 Max. Het lijkt veel op wat de Reddit-foto laat zien, met het microfoongat op een andere plek.

Krediet: Komiya/Twitter

iPhone 12 Pro en LiDAR: wat gaat het doen?

De LiDAR-sensor op de iPhone 12 zou afstanden sneller en nauwkeuriger kunnen meten dan wat je normaal gesproken ziet met een time-of-flight-sensor. Dat zou zeker de portretfoto's van de iPhone 12 Pro-modellen verbeteren, maar het zou die telefoons ook in staat stellen te profiteren van augmented reality-apps die afhankelijk zijn van het weten hoe ver echte objecten verwijderd zijn.

Dat is niet alleen theorie. iOS 14, momenteel in de bètafase, bevat ARKit 4, nieuwe ontwikkelaarstools voor het bouwen van AR-apps. Een van de functies in ARKIt 4 is een nieuwe Depth API die directe plaatsing van virtuele objecten en betere objectocclusie mogelijk maakt, dankzij nauwkeurigere metingen. De iPad Pro profiteert van die nieuwe functie, maar dat geldt ook voor een iPhone die is uitgerust met een vergelijkbare LiDAR-sensor.

Ervan uitgaande dat het telefoonhoesje dat op Reddit is geplaatst de echte deal is, zal Apple waarschijnlijk meer te zeggen hebben over LiDAR en wat het betekent voor de iPhone 12 Pro wanneer het de nieuwe telefoons lanceert. Dat zou volgende maand kunnen gebeuren, hoewel de telefoons zelf mogelijk pas later in de herfst worden verzonden.

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen17uur39minuten22droogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen