iPhone 12 Pro Max is de nieuwe cameratelefoon om te verslaan - dit is waarom

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Beide iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max zijn geweldige smartphones van Apple. Maar de 12 Pro Max wordt geleverd met camera's met iets hogere specificaties dan de 12 Pro, en enkele belangrijke prestatieverschillen tussen de twee komen aan het licht.

beste vr-games voor één speler

Volgens ontwikkelaar Sebastiaan de With op de Halide blog , zijn er niet veel verschillen tussen de iPhone 12 Pro en Pro Max bij normale daglichtopnamen. Maar de verschillen worden duidelijker bij weinig licht.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De iPhone 12 Pro Max heeft dezelfde 12 MP f/1.6 diafragma-hoofdlens als de iPhone 12 Pro, maar de sensor is 47% groter. En het maakt gebruik van sensor-shift-stabilisatie, waardoor de hele lens kan bewegen om trillende handbewegingen te compenseren bij het maken van een foto of video-opname. Ter vergelijking: de iPhone 12 Pro gebruikt gewoon standaard optische beeldstabilisatie.

Als zodanig betekent dit dat de iPhone 12 Pro Max meer details kan vastleggen in scenario's waar er niet veel daglicht is. Sebastiaan de With demonstreerde hoe de 12 Pro Max meer details vastlegt in een stadsbeeld als de zon ondergaat.

Het verschil is niet dag en nacht, maar in onze iPhone 12 Pro versus iPhone 12 Pro Max Ter vergelijking, we ontdekten dat de 12 Pro Max een betere textuur en detail levert, evenals een betere focus bij foto's bij weinig licht.

De iPhone 12 Pro Max maakt ook gebruik van een systeem dat een 2,5x optische zoom van de 65 mm telelens met brandpuntsafstand combineert met de groothoeklens om een ​​5x optisch zoombereik te leveren. Ter vergelijking: de iPhone 12 Pro heeft een 2x optische zoom. Het is niet verwonderlijk dat gebruikers hierdoor onderwerpen van dichtbij kunnen bekijken zonder digitale zoomvervorming en verlies van detail.

De Halide-blog merkte op dat de telelens op de 12 Pro Max een kleiner f/2.2-diafragma heeft dan de f/2.0 op de telelenscamera van de 12 Pro. Dat betekent dat ingezoomde foto's die bij weinig licht zijn gemaakt, een beetje kunnen lijden op de 12 Pro Max, hoewel onze tests niet hebben aangetoond dat dit het geval is.

Als je dus het allerbeste wilt op het gebied van Apple-smartphonefotografie, en inderdaad een van de beste cameratelefoons in het algemeen, dan is de iPhone 12 Pro Max de telefoon die je moet krijgen.

Maar tegen een startprijs van $ 1.099 is het verre van goedkoop; dat is $ 100 meer dan de $ 999 iPhone 12 Pro. U moet dus afwegen of een groter 6,7-inch OLED-scherm, een grotere batterij en iets betere camera's de premie waard zijn.

hoe luchtpods schoon te maken?
De beste Apple iPhone 12 Pro Max-deals van vandaagPlannen ontgrendeldOntvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone 12 Pro Max (Afbetalingen) Apple iPhone 12 Pro Max (Afbetalingen) Vrij vooraf $ 81/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 81/mnd Bekijk Deal Bij Ontvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone 12 Pro Max (Afbetalingen) Apple iPhone 12 Pro Max (Afbetalingen) Vrij vooraf $ 85/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 85/mnd Bekijk Deal Bij Ontvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone 12 Pro Max (Afbetalingen) Apple iPhone 12 Pro Max (Afbetalingen) Vrij vooraf $ 94/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 94/mnd Bekijk Deal Bij We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen