iPhone 12 Pro - wat is er in godsnaam aan de hand met het 120Hz-scherm?

Krediet: telefoonarena

De iPhone 12 Pro Max en iPhone 12 Pro kunnen worden geleverd met een 120 Hz-scherm met verversingssnelheid, maar dit is mogelijk niet ingeschakeld bij de lancering.

Dat is volgens tech leaker iAppleTimes , die beweert dat het is 'bevestigd' dat de 6,7-inch iPhone 12 Pro Max zal worden geleverd met een 120Hz-scherm, ondanks geruchten in tegendeel . De leaker zei ook dat de standaard 6,1-inch iPhone 12 Pro zou kunnen worden geleverd met een 120Hz-scherm, hoewel dit geen garantie is.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

We verwachten dat de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max worden geleverd met de A14 Bionic-chip , een nieuw ontwerp met plattere randen en een driedubbele achteruitrijcamera met een Omgaan sensor toegevoegd. Maar er is een vraagteken geweest over de vraag of de volgende generatie high-end Apple-telefoons een scherm met hoge verversingssnelheid zal hebben, wat een veel voorkomende functie is geworden in premium Android-telefoons zoals de Galaxy S20-reeks en OnePlus 8 prof.

Bekijk meer

Maar toen doken er geruchten op dat alleen de Pro-handsets een scherm met hoge verversingssnelheid zouden krijgen.

Ross Young, een analist van de display-toeleveringsketen die vaak telefooninformatie lekt, beweerde toen dat geen enkel iPhone 12-model een 120Hz-scherm zal hebben vanwege een gebrek aan displayhardware voor de hoge verversingssnelheid. Maar andere leakers bleven beweren dat de iPhone 12 Pro een 120Hz-scherm zou hebben.

Twitter-gebruiker @abjornx vond onlangs een Limit Frame Rate-optie in de iOS 14-bèta die de weergave zou beperken tot maximaal 60Hz, wat suggereert dat het display verder gaat dan dat . Young zei dat dit niet betekent dat de iPhone 12 wordt geleverd met een scherm met een hoge verversingssnelheid en dat de telefoons geen LTPO paneel om dynamische verversingsfrequenties mogelijk te maken.

Bekijk meer

Maar nu, iAppleTimes' lek dat de iPhone 12 Pro Max op zijn minst een verversingssnelheid van 120 Hz zal hebben, voegt nog meer brandstof toe aan het gerucht dat de Pro-modellen zo'n scherm zullen hebben.

Young zei dat het gebruik van een 120Hz-scherm met verversingssnelheid de lancering van de iPhone 12 Pro-modellen zou kunnen vertragen. Hij stond echter ook bij zijn wapens en merkte op dat hij heeft gehoord dat de iPhone 12-reeks zal worden gelanceerd met 60Hz-schermen.

Bekijk meer

Gewone Apple-lekker Jon Prosser woog ook in op het onderwerp en tweette dat Apple '120Hz op Pro nog niet moet opgeven'. Vervolgens voegde hij eraan toe dat, hoewel de iPhone 12 Pro-modellen geen LTPO-paneel zullen hebben, ze een ProMotion-display zullen hebben zoals het 120Hz-paneel op de iPad Pro 2020 .

Prosser zei dat er 'voldoende bewijs' is uit zijn bronnen om aan te geven dat de kans groot is dat de iPhone 12 Pro en Pro Max een 120Hz-scherm zullen hebben.

Bekijk meer

Dit alles is nogal verwarrend en lastig te volgen. Maar het lijkt ongepast voor Apple om geen hoge verversingssnelheid te gebruiken in zijn Pro-iPhones van de volgende generatie, vooral omdat rivalen zoals de Samsung Galaxy Note 20 Ultra de technologie kenmerken.

Apple Watch Black Friday-deals

We zullen er waarschijnlijk vrij snel achter komen, want de Het lijkt erop dat de iPhone 12-reeks in september wordt onthuld . Hoewel de daadwerkelijke release van sommige modellen kunnen vertraging oplopen gedurende een maand of zo vanwege de verstoring veroorzaakt door de coronaviruspandemie.

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over02dagen00uur01minuten12droogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen