Demontage van iPhone 12 bevestigt slecht nieuws voor de batterij

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

We zijn een dag verwijderd van de release op 23 oktober van de iPhone 12 , hoewel recensies en testresultaten voor de nieuwe telefoon van Apple al op internet verschijnen. En hoewel de iPhone 12 gunstige opmerkingen krijgt, is er één gebied dat kritiek krijgt, waaronder Tom's Guide. De batterijduur van de iPhone 12 klopt niet helemaal.

Ons Testresultaten iPhone 12 batterij wijst met de vinger naar 5G, wat veel stroom opslurpt. Maar er kan ook een ander probleem zijn, zoals te zien is in een recente demontagevideo van de iPhone 12.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Die video, gepost door Tech hier pronkt met alle interne onderdelen van de iPhone 12 zodat iedereen ze kan zien voordat ze zelfs maar een nieuwe telefoon kunnen pakken. Hoewel het geheel van de demontage zeker informatief genoeg is, is wat echt intrigerend is de kleinere batterij in het apparaat - kleiner zelfs dan wat er in de iPhone 11 zat.

De batterij is niet significant kleiner, maar er is een merkbaar verschil. Eerdere teardowns hebben gesuggereerd dat de iPhone 11 een 3.110 mAh-batterij heeft. Apple maakt officieel geen batterijformaten bekend, maar geruchten hebben gesuggereerd dat de iPhone 12 een batterijpakket van 2.815 mAh of 2.775 mAh heeft. Beide maten zouden een daling zijn van wat de iPhone 11 opgeladen.

Het is te verwachten dat de binnenkant van de iPhone 12 is verkleind. Het is over het algemeen een kleinere eenheid. De nieuwe telefoon heeft een afmeting van 5,8 x 2,8 x 0,29 inch, vergeleken met 5,9 x 3 x 0,33 inch voor de iPhone 11. In die demontagevideo kun je zien hoe veel van de interne onderdelen zijn verkleind, waardoor het slankere profiel mogelijk is .

De levensduur van de batterij lijkt echter een van de slachtoffers te zijn. We testen telefoonbatterijen door het apparaat op het web te laten surfen via mobiele connectiviteit met het scherm ingesteld op 150 nits helderheid totdat de telefoon leeg raakt. Er zijn andere manieren om de levensduur van de batterij te meten, maar dit geeft ons een manier om de levensduur van verschillende telefoons te vergelijken.

De tijd van de iPhone 12 op de test is onder het gemiddelde voor smartphones met 8 uur en 25 minuten. Dat komt deels door 5G, want toen we de mogelijkheid om verbinding te maken met een 5G-netwerk uitschakelden, verbeterde de tijd van de iPhone 12 tijdens die test tot 10 uur en 23 minuten.

Toch verklaart 5G maar zo veel. De iPhone 11, met zijn grotere batterij en geen 5G-verbinding om mee te kampen, hield het 11 minuten en 16 seconden vol, wat nog steeds een van de beste resultaten is voor de levensduur van de telefoonbatterij die we hebben gezien.

Dat soort informatie maakt de demontage van de iPhone 12 zo'n intrigerend vooruitzicht. Als de kortere levensduur van de batterij niet iets is dat u stoort, zult u merken dat de iPhone 12 best goed bij uw behoeften past.

De beste Apple iPhone 12-deals van vandaagPlannen ontgrendeldBlack Friday: koop 3 maanden ELK abonnement en krijg 3 maanden GRATIS Mint Mobiel VS Geen contract Apple iPhone 12 (Afbetalingen 64GB) Apple iPhone 12 (Afbetalingen 64GB) Vrij vooraf $ 45,38/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(vertraagd tot 128 kbps snelheden) Mint Mobiel VS Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(vertraagd tot 128 kbps snelheden) Bekijk Deal Bij Mint mobiel Vrij vooraf $ 45,38/mnd Bekijk Deal Bij Mint mobiel Ontvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone 12 (Afbetalingen 64GB) Apple iPhone 12 (Afbetalingen 64GB) Vrij vooraf $ 74/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 74/mnd Bekijk Deal Bij Black Friday: koop 3 maanden ELK abonnement en krijg 3 maanden GRATIS Mint Mobiel VS Geen contract Apple iPhone 12 (Afbetalingen 128GB) Apple iPhone 12 (Afbetalingen 128GB) Vrij vooraf $ 47,46/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(vertraagd tot 128 kbps snelheden) Mint Mobiel VS Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(vertraagd tot 128 kbps snelheden) Bekijk Deal Bij Mint mobiel Vrij vooraf $ 47,46/mnd Bekijk Deal Bij Mint mobiel We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen