iPhone 12 bevat geen oplader of oordopjes - hier is meer bewijs

Krediet: Svetapple

Wanneer de iPhone 12 deze herfst arriveert, kan de nieuwe telefoon van Apple een paar items in de doos missen. En een nieuwe weergave levert meer bewijs dat de iPhone van dit jaar zal aankomen zonder een paar accessoires op sleeptouw.

Eerdere geruchten suggereerden dat Apple bij geen van de vier nieuwe iPhone 12-modellen EarPods of een oplader zal toevoegen. Een render van Ran Avni van ConceptsiPhone die verscheen op MacRumors laat zien hoe dat zou kunnen werken.In plaats van te pronken met de telefoon zoals andere iPhone 12-weergaven, richt Avni's versie zich op het inzetstuk dat in de doos van de telefoon wordt geleverd. Er is een ronde uitsparing voor de Lightning-naar-Thunderbolt-kabel, een ondiep gedeelte waar iPhone-documentatie zou kunnen passen en een holte die de inzet rinkelt die de telefoon kan vasthouden, maar niet veel ruimte voor iets anders. Een oplaadsteen en oordopjes passen zeker niet in die container.

Krediet: Ran Avni / ConceptsiPhone

Deze render is ook niet zomaar een fantasie. EEN ConeptsiPhone-tweet beweert dat het '100% echt' is.

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Als je iets meer wilt dan een render om het nieuws te bevestigen dat Apple deze accessoires uit de iPhone 12-doos laat, Nikkei Aziatische recensie bevestigt dit in een rapport over de volledig OLED-reeks telefoons die Apple voorbereidt op de herfst.

In dat verhaal vertellen bronnen aan Nikkei dat Apple geen oplader of bedrade oortelefoons bij zijn nieuwe telefoons zal leveren. 'De kosten wat verlagen is een reden, maar niet per se de belangrijkste', zegt een bron tegen de nieuwssite. 'De reden waarom Apple die twee accessoires niet meeneemt, is ook omdat veel bestaande iPhone-gebruikers er de afgelopen jaren al veel van hebben.'

Waarom de iPhone 12 verzenden zonder oplader?

We hebben eerdere rapporten gezien die Apple zou doorgeven met zowel EarPods als een oplader bij de iPhone 12. De EarPods gerucht begon in mei te circuleren en komt van de bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo. meldt dat de oplader zou aansluiten bij de oordopjes op het hakblok eind juni opgedoken.

Analisten en Apple-watchers zeggen dat het weglaten van de EarPods en het oplaadblok Apple in staat zou stellen de verpakking van de iPhone 12 te verkleinen en tegelijkertijd wat geld te besparen bij het produceren en verzenden van de nieuwe telefoons.

Natuurlijk zou de stap mensen er ook toe aanzetten om accessoires voor hun nieuwe iPhone te kopen - in het bijzonder zou het de verkoop van Apple's AirPods en AirPods Pro omdat het bedrijf zijn inkomstenstroom wil diversifiëren. En Apple wedt ook dat veel iPhone 12-kopers al een koptelefoon en oplaadaccessoires hebben.

De beste Apple AirPods-deals van vandaag 117 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen19uur27minuten35droog Apple EarPods met afstandsbediening en... Walmart $ 16,89 Visie Apple EarPods met Lightning... Walmart $ 19 Visie Apple AirPods met opladen... Walmart $ 169 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen