iPhone 12s of iPhone 13? Hoe Apple de iPhone van dit jaar gaat noemen

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Een paar dingen lijken al waarschijnlijk over de iPhone 13 , ook al is er nog niets officieel. De nieuwe modellen komen dit najaar aan, er zouden weer vier modellen moeten zijn en een A15-chip zal vrijwel zeker de nieuwe apparaten van stroom voorzien. Maar één ding hangt heel erg in de lucht: wat Apple van plan is zijn volgende iPhone te noemen.

Vroege geruchten gebruikten natuurlijk iPhone 13 als de waarschijnlijke naam om naar de 2021-releases te verwijzen. Afgelopen herfst sprong Apple immers rechtstreeks van de iPhone 11- en iPhone 11 Pro-modellen naar de iPhone 12 . Logica dicteert dat dat weer zou gebeuren.  • Black Friday-deals: bekijk hier de beste vroege aanbiedingen.

De laatste tijd beginnen echter geruchten over de nieuwe iPhones de modellen onder een andere naam te noemen. Of het nu gaat om lekken over de aankomende iPhone Pro-modellen die LTPO-schermen of de terugkeer van Touch ID , verwijzen een groeiend aantal iPhone-geruchten naar de toekomstige apparaten van Apple als de iPhone 12s.

GizChina gaat zelfs nog verder en meldt dat zijn bronnen zeggen dat Apple de iPhone 12s in de herfst uitbrengt. Hetzelfde, een prominente Apple-leaker denkt hetzelfde over de aankomende naam van de iPhone.

Als dit uiteindelijk het geval is, zou het een terugkeer zijn naar Apple's oude manier om telefoons een naam te geven voorafgaand aan de iPhone 7. (Als je je herinnert, ging Apple in 2017 rechtstreeks van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus naar de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X.) Destijds zou Apple een telefoon uitbrengen – zeg de iPhone 6 in 2014 – en dat een jaar later volgen met een S-versie – zoals de iPhone 6s uit 2015 – die enkele verbeteringen bood, maar bleef hetzelfde basisontwerp.

(Apple keerde in 2018 even terug naar dat patroon, toen het de iPhone X opvolgde met de iPhone XS. Maar dat jaar zag ook de iPhone XR, dus naamconventies waren toen overal op de kaart.)

Er is nog een reden waarom Apple de introductie van een iPhone 13 wil uitstellen of dat aantal helemaal wil overslaan. Er is een al lang bestaand bijgeloof dat het getal 13 pech heeft. Bedenk dat veel hoogbouw geen 13e verdieping heeft, en je zou je kunnen voorstellen dat Apple dit voorbeeld zou volgen.

Uiteindelijk is er op dit moment geen duidelijk antwoord op wat we kunnen verwachten dat de nieuwe iPhone gaat heten en wat dat zou kunnen betekenen over Apple's plannen voor een update. We denken dat het beeld duidelijker zal worden naarmate er meer geruchten opduiken voorafgaand aan de lancering dit najaar.

De beste iPhone 12 Pro-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over03dagen02uur54minuten08droog Apple iPhone 12 Pro, 128GB,... Amazone Prime $ 949 Weergave Walmart Familie Mobiele Apple... Walmart $ 999 Weergave Apple iPhone 12 Pro, Goud,... Zichtbaar $ 1,008 Weergave Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen