iPhone 13 kan een flinke upgrade van de batterijduur krijgen — zo doe je dat

(Afbeelding tegoed: Apple Insider)

Appels iPhone 13 kan worden geleverd met een grotere batterij, maar heeft geen groter chassis nodig, allemaal dankzij het mogelijke gebruik van veel kleinere componenten.

Volgens DigiTimes en zijn bronnen in de toeleveringsketen, zullen toekomstige iPhones meer gebruik maken van geïntegreerde passieve apparaten (IPD's) voor perifere iPhone-chips; dus niet de verwachte A15 Bionic-chipset. Deze IPD-chips zouden slanker zijn dan eerdere randapparatuur, wat betekent dat Apple meer ruimte zou kunnen hebben in zijn next-gen iPhones om grotere batterijen te plaatsen.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

DigiTimes noteerde niet precies welke iPhones IPD's zullen gebruiken, maar het beweerde wel dat Apple het nieuwste zesde-generatieproces van chippartner TSMC heeft goedgekeurd om massaal IPD's voor toekomstige iPhones en iPads te produceren. Dat zou erop wijzen dat er een goede kans is dat IPD's worden gebruikt in de iPhone 13, waarvan de productie zeer waarschijnlijk is voorbereid voor een waarschijnlijke onthulling in september.

De Resultaten batterijduur iPhone 12 maakte geen indruk in onze tests, met alleen de grootste iPhone 12 Pro Max een plek krijgen op onze lijst met de beste batterijlevensduur van onze telefoons. Met 5G-connectiviteit kan de levensduur van de batterij vaak tegenvallen, en dat hebben we gezien bij de iPhone 12 mini, iPhone 12 en iPhone 12 Pro. Dus zelfs met alle optimalisaties van Apple, is het hebben van een grotere cel soms de enige echte manier om de levensduur van de batterij aanzienlijk te verlengen.

Een verslag van Ming-Chi Kuo over zogenaamde zachte batterijtechnologie in de iPhone 13 beweerde dat de nieuwe iPhones een grotere batterijcapaciteit zouden kunnen bieden zonder de ontwerpvoetafdruk te vergroten. Dit lijkt te worden ondersteund door een recente claim van leaker L0vetodream , wie heeft fooi gegeven batterijcapaciteit neemt toe voor alle iPhone 13-modellen .

En dit kan met name relevant zijn voor de iPhone 13, of in ieder geval de Pro-modellen, omdat de geruchten gaan dat die handsets zijn gekoppeld aan een 120Hz-scherm met hoge verversing. In Android-telefoons, zoals de Oppo FInd X3 Pro en Samsung Galaxy S21 , hebben we gezien dat hoge verversingsfrequenties meer batterij verbruiken dan oudere 60Hz-schermen. Dus een grotere batterij voor de iPhone 13 zou kunnen helpen om extra stroomverbruik te compenseren.

Naast potentieel grotere batterijen, wijzen de geruchten over de iPhone 13 tot dusver op solide upgrades, zoals een kleinere inkeping, betere specificaties en verbeterde camera's, met een astrofotografiemodus en sensorverschuivingsstabilisatie voor alle modellen. De iPhone 13 Pro-modellen kunnen ook een camera met gevouwen lens krijgen om de optische zoomprestaties te verbeteren, samen met een mogelijk altijd-aan-scherm.

We verwachten dat de iPhone 13-reeks ergens in september wordt onthuld, dus het zal niet lang duren voordat we zien of deze geruchten hun vruchten afwerpen. Of niet.

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Korting AirPods Pro Walmart $ 249 $ 159 Visie Korting Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 249 $ 219 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen