iPhone 13 wordt morgen gelanceerd - alle nieuwe producten die we verwachten op het Apple-evenement

(Afbeelding tegoed: EverythingApplePro)

We zijn een dag verwijderd van het grootste Apple-evenement van het jaar. En het lijkt erop dat we ten minste drie nieuwe producten kunnen zien aangekondigd, waaronder de nieuwe iPhone 13 in de rij gaan staan.

De livestream begint om 10.00 uur PT, om 13.00 uur. ET, en 18.00 uur. BST, en daar zullen we eindelijk de veelgeruchte iPhone 13 te zien krijgen. We verwachten ook de Apple-Horloge 7 en AirPods 3 , maar de jury is er nog niet uit of we nieuwe iPads gaan zien.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hoewel we verwachten dat de iPhone 13 de schijnwerpers zal stelen, zijn de andere Apple-apparaten zeker spannend. En het zou ons niet verbazen als Apple ons een hint geeft over welke andere nieuwe producten we ervan kunnen verwachten voordat 2021 ten einde loopt.

Dus dit is wat je kunt verwachten van het Apple Event op 14 september.

Apple-evenement: iPhone 13 wat te verwachten

(Afbeelding tegoed: EverythingApplePro)

De geruchten over de iPhone 13 zijn de afgelopen maanden in een stroomversnelling gekomen en het eerste dat je kunt verwachten, is een kleinere display-inkeping. Dit gerucht gaat al een tijdje, en ondanks een paar hints dat er geen inkeping zal zijn, denken we dat de realistische zet is dat Apple het heeft verkleind, zodat het minder hap uit het OLED-scherm neemt.

En over het display gesproken, we hopen echt dat Apple gebruikt een dynamische weergave met een verversingssnelheid van 120 Hz dat gebruikt een LTPO panel over alle vier de voorspelde iPhone-modellen: de standaard iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Helaas, het gerucht gaat dat het 120Hz-display blijft behouden voor de Pro-handsets . Dat zou Apple-fans stimuleren om voor de duurdere telefoons te gaan.

Over de iPhone 13 Pro gesproken, een vermeende dummy-eenheid pronkt met het 'definitieve' ontwerp van het vlaggenschip van Apple . Afgaand op de afbeeldingen kun je duidelijk zien dat er een kleinere inkeping is en een drietal camera's aan de achterzijde; het is eerder een geëvolueerde versie van de iPhone 12 Pro dan een grote verandering.

antivirusprogramma's voor windows 10

(Afbeelding tegoed: Weibo)

Grotere batterijen zijn ook getipt voor alle vier de iPhone 13-modellen , wat welkom zou zijn. De iPhone 12 Pro Max presteerde goed in onze batterijtest, maar over het algemeen de Resultaten batterijduur iPhone 12 Pro waren teleurstellend.

Een andere weergavefunctie waarvan we denken dat deze zeer waarschijnlijk in de iPhone 13 is een altijd-aan-scherm . We hebben dit in veel Android-telefoons gezien, dus het wordt tijd dat Apple dit inhaalt, omdat het erg handig is om bepaalde informatie in één oogopslag te zien.

Een andere upgrade die zeker lijkt voor de nieuwe iPhone is de A15 Bionic chip; we verwachten een stevige verbetering van de algehele prestaties en grafische kracht, evenals een verbetering van de AI-prestaties om Siri en beeldverwerking sneller te maken.

We verwachten ook een verbeterde 5G-connectiviteit voor de iPhone 13, mogelijk gemaakt door een nieuwe modemchip. Satellietconnectiviteit is getipt voor de iPhone 13 , ook, maar het kan alleen voor noodgevallen zijn en in eerste instantie met beperkte beschikbaarheid.

En tot slot, een andere onfeilbare gok zijn verbeterde cameramogelijkheden en prestaties voor de iPhone 13-modellen. Op alle vier de nieuwe iPhones verwachten we een astrofotografiefunctie en video in portretmodus. En sensor-shift stabilisatie is getipt voor alle next-gen iPhones.

Verder heeft Max Weinbach via zijn PineLeaks Twitter-account beweerde dat: 'alle sensoren over de hele linie nu minimaal 15% meer licht krijgen.' We nemen die aanname als de sensoren op camera's van alle vier de verwachte iPhone 13-modellen, hoewel er een kans is dat het alleen verwijst naar de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max.

De Pro-modellen zullen naar verwachting een verbeterde Ultragroothoeklens met 6 elementen , evenals autofocus . Maar verder zijn we er niet van overtuigd dat er grote veranderingen zullen zijn; zeker geen vierde lens.

Apple-evenement: AirPods 3 en Apple Watch 7

Krediet: Jon Prosser & Ian Zelbo

We verwachten ook dat het Apple-evenement in september zal pronken met de AirPods 3 en Apple Watch 7.

De AirPods 3 lijken veel op de AirPods Pro door de stengels op de huidige knoppen laten vallen , en zou kunnen komen met actieve ruisonderdrukking, hoewel de jury daar niet over uit is. Flexibele oordopjes worden ook verwacht, en lijkt ons een realistische upgrade.

De AirPods 3 zou echter duurder kunnen zijn dan de AirPods 2, en Apple zou kunnen besluiten om de oudere AirPods in de buurt te houden om een ​​budgetoptie te hebben.

De Apple Watch 7 zou een nogal opmerkelijke upgrade kunnen bieden ten opzichte van de Apple Watch-serie 6 . De Apple Watch 7-scherm is ook getipt, moet plat en iets groter zijn door dichter bij de randen te lopen. Er gaan ook geruchten dat Cupertino's volgende smartwatch komen in twee nieuwe grotere maten : 41 mm en 45 mm. een nieuwe dubbelzijdige S7-processor wordt ook verwacht, en in combinatie met het grotere formaat, zou de Apple Watch een batterijboost kunnen krijgen.

Er gingen geruchten dat de Apple Watch 7 vertraging zou kunnen oplopen vanwege productieproblemen. Maar ze zijn nu getipt te zijn opgelost en de Apple Watch 7 is blijkbaar weer op schema voor een release in september .

Apple-evenement: wat we waarschijnlijk niet zullen zien

(Afbeelding tegoed: Weibo)

We verwachten de iPad mini 6 maakt zijn debuut dit najaar, met een update van de nogal vermoeide iPad mini 5. Maar we weten niet zeker wanneer hij zal aankomen. Hetzelfde geldt voor de nieuwe iPad 9 .

De relatief betrouwbare tech-tipster en Bloomberg-verslaggever Mark Gurman heeft de next-gen iPadsi getipt om te worden getoond op hetzelfde evenement als de geruchten MacBook Pro 2021 14-inch 2021 en nieuwe MacBook Pro 16-inch 2021 .

De compacte tablet is getipt om een ​​nieuw ontwerp te krijgen waardoor hij veel op een gekrompen lijkt iPad Pro 2021 , Alhoewel vermoedelijk zonder mini-LED-display . Dus er is nog steeds een kans dat het op 14 september wordt onthuld.

Over pro-machines gesproken, de eerder genoemde MacBook Pro's zullen naar verwachting komen met een nieuw ontwerp, waarschijnlijk met een mini-LED-display, evenals de M1X-chip , wat een dramatisch versterkte kijk lijkt te zijn op de Apple M1-chip .

Gurman heeft deze nieuwe MacBook Pro's die naar verwachting binnen 'de komende weken' worden uitgebracht. Dus het Apple-evenement van morgen kan binnenkort worden gevolgd door een nieuwe Mac-gecentreerde showcase, waarschijnlijk rond begin oktober.

Al deze geruchten en informatieve weetjes lijken ons redelijk realistisch. Maar we zullen snel meer te weten komen. Kom dus zeker nog eens terug met Tom's Guide, want we brengen je al het laatste Apple-nieuws van het evenement op 14 september.

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen12uur35minuten18droogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen