iPhone 13-lek onthulde zojuist het herontwerp dat we echt willen

(Afbeelding tegoed: svetapple)

De iPhone 13 zou de al lang bestaande Face ID-inkeping kunnen nemen en uiteindelijk verkleinen, waardoor we een upgrade krijgen waar we lang op hebben gewacht.

We hebben dit gerucht eerder gehoord, maar een nieuwe onderzoeksnota van Apple-analist Ming-Chi Kuo (via MacRumors ) geeft nog meer geloofwaardigheid aan een kleinere inkeping op het scherm. Kuo's voorspellingen zijn gebaseerd op activiteit in de toeleveringsketen van Apple in Azië en hebben een goede staat van dienst wat betreft nauwkeurigheid.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Kuo's claim specificeert niet hoe de inkeping van de iPhone 13 kleiner zal zijn. Uit andere geruchten blijkt dat de meest waarschijnlijke verandering een smallere inkeping is, mogelijk gemaakt door de huidige afzonderlijke infraroodprojector en infraroodreceptor van Face ID te combineren in één uniforme sensor.

De gekrompen inkeping is een gerucht sinds de originele debuteerde op de iPhone X, ook voor die van vorig jaar iPhone 12 serie. En hoewel het lijkt alsof 2021 het jaar zou kunnen zijn waarin de inkeping kleiner wordt, wordt aangenomen dat het op zijn vroegst volgend jaar zal zijn de inkeping zal volledig verdwijnen y in het voordeel van een Android-vlaggenschip-stijl punch-hole camera.

Andere geruchten over de iPhone 13 beweren dat het zal krijgen een variabel 120Hz ProMotion-display, verbeterde cameralenzen en een krachtigere telezoom , plus een geheel nieuwe Touch ID-sensor onder het scherm. We kunnen aannemen dat er ook een nieuwe A15-chipset en andere interne hardware en een reeks software-upgrades zullen zijn.

We zouden Apple de iPhone 13 in september moeten zien onthullen, afgaande op de eerdere iPhone-lanceringen. Gebaseerd op de kwaliteit van de huidige iPhone 12 en iPhone 12 Pro , en rekening houdend met deze lekken, is de kans groot dat Apple een van de beste telefoons van het jaar alweer.

Apple Macbook Pro Black Friday
De beste Apple AirPods-deals van vandaag 117 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over23uur49minuten56droog Apple EarPods met afstandsbediening en... Walmart $ 16,89 Visie Apple EarPods met Lightning... Walmart $ 19 Visie Apple AirPods met opladen... Walmart $ 169 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen