iPhone 13-lek onthulde zojuist een kleinere inkeping - eindelijk

Krediet: MacRumors

De inkeping van de iPhone is misschien een blijvertje, in ieder geval voor de komende modellen van dit jaar. Maar dat betekent niet dat de iPhone 13 inkeping moet even groot blijven als die van Apple op al zijn recente handsets.

MacRumors kreeg een reeks afbeeldingen van de Griekse reparatieprovider iRepair die drie verschillende iPhone 13-panelen tonen voor een 5,4-inch, 6,1-inch en 6,7-inch scherm, vergelijkbaar met de modellen die Apple in de afgelopen herfst heeft geleverd iPhone 12 vrijlating. Maar de inkeping op deze afbeeldingen is kleiner dan alles wat we eerder hebben gezien.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Naast de kleinere inkeping, lijkt het erop dat het oorstuk van de iPhone 13 in plaats daarvan naar de bovenste rand is verplaatst. Dit is een grote verandering ten opzichte van waar Apple in de loop der jaren doorgaans naar toe is aangetrokken, hoewel veel iPhone-gebruikers de fabrikant hebben gevraagd de inkeping te verkleinen naarmate nieuwe iteraties van de iPhone op de markt komen.

We verwachten al een tijdje een kleinere inkeping op de iPhone 13. Tijdens verschillende lekken en renders hebben makers geïnsinueerd (en gehoopt) op een verkleining van de inkeping, of een beetje wijziging op een of andere manier om het onderscheidende ontwerp van de iPhone minder prominent te maken.

Meest recent voorspelde Apple-analist Ming-Chi Kuo dat: nieuwe iPhone-modellen zouden hun Face ID-componenten afgeslankt vinden in toekomstige iteraties. Een herpositionering maakte echter geen deel uit van het plan, althans niet bij deze eerste lekken.

Sinds Apple in 2017 de iPhone X introduceerde, zijn er geen wijzigingen meer aangebracht in de notch. In de toekomst zal volgens Kuo echter meer dan de inkeping worden beïnvloed. Naar verluidt is Apple zelfs van plan om in 2022 een perforatiescherm te introduceren voor sommige iPhone-modellen, net zoals sommige concurrenten van Apple. Daarna zou het bedrijf in 2023 zelfs een iPhone met het eerste ontwerp voor alle schermen kunnen introduceren - hier is geen treffer te zien.

Wat betreft het ontwerp van de hoofdtelefoon, de iPhone 13 — of wat Apple het nieuwe apparaat ook noemt Er gaan geruchten dat het een hele reeks nieuwe opties bevat, met een nieuwere A15 Bionic-chip, verbeterde camera's en een 120Hz-scherm op de Pro-modellen.

Dit alles is natuurlijk speculatie, aangezien Apple nog niets heeft bevestigd over de iPhone 13. Maar er zouden nog veel meer lekken moeten zijn tussen nu en de verwachte releasedatum in september.

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen07uur52minuten29droogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen