Nieuwe kleur iPhone 13 gelekt - en hij ziet er prachtig uit

(Afbeelding tegoed: EverythingApplePro)

Iemand bij Apple heeft misschien jaloers naar de Phantom Black gekeken Samsung Galaxy S21 Ultra , zoals een nieuw lek heeft beweerd, zal er een matzwart zijn iPhone 13 .

Het lek komt met dank aan een YouTube-video van AllesApplePro gemaakt in samenwerking met reguliere leaker Max Weinbach, en laat zien hoe een matzwarte iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max eruit zouden kunnen zien. Het ziet er voor ons behoorlijk stijlvol uit.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

In navolging van het huidige ontwerp van de iPhone 12 Pro , is de achterkant van de gerenderde iPhone 13 Pro mat met een glanzend zwarte cameramodule, terwijl de zijkanten eruitzien als glanzend donker roestvrij staal. Het is niet bepaald een verbluffend kleurgebruik, maar Apple heeft nog nooit een puur matzwarte iPhone Pro gemaakt.

Cupertino gebruikte eerder matzwart bij de iPhone 7 en 7 Plus in 2016. Maar daarna leek een matzwarte afwerking tot de iPhone-geschiedenis te behoren. De donkerste tinten die je op Apple-producten kunt krijgen, zijn meestal de Space Gray op zijn iPads en MacBooks, en de iPhone 12 Pro is verkrijgbaar in een nogal aantrekkelijke Graphite-afwerking en een diepblauwe kleur.

wanneer komt de PlayStation 5 weer uit?

Maar puur matzwart zou nieuw zijn voor de moderne iPhones en zal waarschijnlijk veel mensen aanspreken die graag hun telefoons het gevoel geven een duur horloge te zijn van bijvoorbeeld Rado. En natuurlijk zou het helpen om de volgende iPhone Pro een kleur te bieden waar Samsung met de Galaxy S21 Ultra een liedje over maakte en danste.

Volgens het lek is de matzwarte kleur van de iPhone 13 Pro echter in feite 'opnieuw ontworpen grafiet'. Dat is potentieel marketing voor de nog onaangekondigde telefoon. Maar in onze ogen is het eigenlijk matzwart.

(Afbeelding tegoed: EverythingApplePro)

Voor degenen die wat meer helderheid in hun leven willen, dan is Apple getipt om te hebben een reeks kleuren voor de iPhone 13 bereik, inclusief een nieuwe oranje kleur, die in renders nogal opvallend lijkt als ze mogelijk verdeeldheid zaaien.

Degenen onder jullie die niet om de kleur van je telefoon geven, kunnen er zeker van zijn dat de iPhone 13 en 13 Pro worden getipt met een reeks upgrades. Een krachtigere A15-chipset is een gegeven, maar er gaan ook geruchten dat de iPhone 13-reeks zal komen met een kleinere inkeping, een Touch ID-sensor in het display en 120Hz verversingsfrequentieschermen voor de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro max.

Er worden ook verbeterde fotografieprestaties verwacht. De iPhone 13 Pro-modellen zijn getipt om een ​​betere ultrabrede camera te krijgen voor betere prestaties bij weinig licht, en alle vier de iPhone 13-apparaten bieden mogelijk sensorverschuivingsstabilisatie.

amazon fire stick 4k 2021

We verwachten geen revolutie in iPhone-ontwerp, maar meer een evolutie van het bestaande iPhone 12 .

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over02dagen12uur10minuten05droogKorting AirPods Pro Walmart $ 249 $ 159 Weergave Korting Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 249 $ 219 Weergave Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Weergave Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen