iPhone 13 Pro Max-lek heeft zojuist een kleinere inkeping en een nieuw oorstukontwerp onthuld

Krediet: Unbox-therapie / YouTube

We hebben veel gehoord over veranderingen die Apple aan het koken is voor de iPhone 13 dit najaar, inclusief enkele aanpassingen aan het al lang bestaande ontwerp van de telefoons. Welnu, een nieuwe video laat nu zien hoe de aankomende iPhone eruit zal zien, wat veel van de al lang bestaande geruchten bevestigt.

Een nieuwe video van Unbox-therapie beweert te pronken met enkele van de fysieke veranderingen die dit najaar naar ten minste een van de nieuwe telefoons van Apple komen. De video toont een vermeende dummy-eenheid van de iPhone 13 Pro Max, en als het klopt, lijkt het erop dat er verschillende geruchten over de iPhone 13 naar buiten komen.  • Beste iPhones op dit moment
  • Alle nieuwe iPhone-functies beoordeeld in onze iOS 14.5-recensie
  • Meer:Apple AirTag per post verzonden om tracking te testen - dit is wat er is gebeurd
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Dummy-eenheden zijn meestal gebaseerd op gelekte schema's voor opkomende telefoons. Het zijn niet-werkende modellen die vaak worden gebruikt door accessoiremakers die de lancering van nieuwe uitrustingen, zoals hoesjes, zo dicht mogelijk bij de release van de telefoon willen plaatsen. Om die reden is er een sterke stimulans om de afmetingen zo dicht mogelijk bij het echte werk te krijgen.

Degene die deze iPhone 13 Pro Max stand-in heeft gemaakt, lijkt precies dat te hebben gedaan. Lewis Hilsenteger van Unbox Therapy noemt het de 'beste, beste kijk op de iPhone van de volgende generatie'. Dit geeft ons een beter idee van hoe de iPhone 13 Pro Max eruit zou kunnen zien wanneer Apple dit najaar dat 6,7-inch model onthult, naast de drie andere iPhone 13-versies.

black friday sale dyson vacuüm

iPhone 13 Pro Max: de inkeping is zeker kleiner

Er gaan al een tijdje geruchten dat Apple de inkeping op de iPhone 13 gaat verkleinen, niet alleen voor de Pro-versies, maar voor alle vier de komende iPhone 13-modellen. Deze iPhone 13 Pro Max dummy-eenheid suggereert dat dit zeker het geval is.

In de video breekt Hilsenteger de remklauwen uit om de inkeping op zowel de dummy-eenheid als een iPhone 12 Pro te meten. De huidige inkeping is 34,62 mm breed, terwijl de inkeping op het iPhone 13-model 26,31 mm bedraagt. Dat is 25% kleiner. En hoewel dat zich niet vertaalt in een enorm verschil in beschikbare schermruimte, zal het bovenste menu van de iPhone 13 Pro Max minder krap aanvoelen.

iPhone 13 Pro Max: oorspeaker voor onderweg

Hoe maakt Apple ruimte om de inkeping op de telefoons van dit jaar te verkleinen? Geruchten suggereren dat het bedrijf een manier heeft bedacht om de sensoren die voor Face ID worden gebruikt, compacter te maken. En aangezien dat het belangrijkste is wat er achter de inkeping zit, komt er meer schermruimte vrij. Maar er is nog een andere factor in het spel, zoals gesuggereerd door de dummy-eenheid.

De iPhone 12 Pro (links) vergeleken met de iPhone 13 Pro MaxKrediet: Unbox-therapie / YouTube

In deze nieuwe versie is de oortelefoonspeaker op de iPhone 13 Pro Max verplaatst. Bij de huidige iPhones zit die speaker precies in het midden van de inkeping. De iPhone 13 Pro Max-eenheid laat zien dat deze zich meer op de bovenste rand van de telefoon bevindt, met de inkeping er vierkant onder.

iPhone 13 Pro Max: een andere achteruitrijcameramodule

Geruchten beweren dat de iPhone 13 Pro-modellen veranderingen gaan zien met de camera's aan de achterkant. Hoewel het assortiment lenzen waarschijnlijk hetzelfde zal blijven - een hoofdcamera aangevuld met ultragroothoek- en telelenzen samen met een LiDAR-sensor - zou de ultrabrede shooter enkele verbeteringen kunnen ondergaan.

We hebben met name berichten gehoord dat de ultragroothoeklens een groter diafragma zal hebben - f/1.8 versus f/2.4 op de iPhone 12 Pro-modellen - en dat Apple een ultragroothoeklens met zes elementen zal gebruiken in plaats van de huidige vijf elementen lens. Het ideaal is om meer licht binnen te laten en tegelijkertijd een ondiepere scherptediepte te bieden.

xbox-serie x prijsdaling

iPhone 13 Pro Max-cameramoduleKrediet: Unbox-therapie / YouTube

In de iPhone 13 Pro Max-video vertaalt dit zich in merkbaar grotere lenzen op de achterste cameramodule. Dat is ook om sensor-shift optische beeldstabilisatie voor de ultrabrede lens mogelijk te maken - een andere geruchten over een iPhone 13 Pro-modeltoevoeging.

iPhone 13 Pro Max: wat blijft hetzelfde?

De knoppen van de dummy-eenheid van de iPhone 13 Pro Max staan ​​in dezelfde volgorde als de iPhone 12 Pro Max . De mute-schakelaar, volumeknop en simkaartsleuf aan de ene kant van de telefoon, met de aan / uit-knop aan de andere. Er is ook een Lightning-poort aan de onderkant, dus als Apple met een portless-model komt, zoals in sommige kringen wordt beweerd, zal het niet deze specifieke versie van de iPhone 13 zijn. (Analyst Ming-Chi Kuo heeft al een portless voorgesteld iPhone 13 gaat niet gebeuren en deze video zal dat idee alleen maar versterken.)

iPhone 12 Pro Max (links) en iPhone 13 Pro Mac (rechts)Krediet: Unbox-therapie / YouTube

De iPhone 13 Pro Max is ongeveer even lang en breed als zijn voorganger. Als er een verandering is tussen de modellen, is het dat de nieuwere iPhone een fractie dikker lijkt te zijn dan zijn voorganger. De rechte randen van de iPhone 12 zijn ook weer terug.

iPhone 13 Pro Max: andere geruchten

Omdat deze video een niet-werkend apparaat heeft, kunnen we het echt niet gebruiken om andere geruchten over iPhone 13 te verifiëren. Een dergelijk gerucht beweert dat Touch ID komt terug , ofwel onder het scherm of ingebed in de aan/uit-knop van de iPhone 13. (Er zijn geen aanwijzingen dat dit gebeurt met dit dummymodel.)

Een belangrijk gerucht van de iPhone 13 stelt dat de Pro-modellen snel verfrissende schermen krijgen die de verversingssnelheid dynamisch aanpassen op basis van je activiteit - een functie die momenteel beschikbaar is in de Galaxy S21 familie. Maar zonder een werkend scherm is dat momenteel niet geverifieerd.

Nadat de iPhone 12 in oktober en november vorig jaar met de uitrol begon, zal de iPhone 13 naar verwachting terugkeren naar een meer traditioneel lanceringsvenster in september. Op dat moment zullen we ontdekken hoeveel deze gelekte dummy zich verhoudt tot de uiteindelijke iPhone 13 Pro Max.

De beste airpods pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over02dagen16uur31minuten24droogKorting AirPods Pro Walmart $ 249 $ 159 Visie Korting Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 249 $ 219 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen