Releasedatum iPhone 9 ernstig in gevaar door coronavirus

Krediet: @OnLeaks/iGeeksBlog)

leuke spellen met gesplitst scherm ps4

Nieuwe rapporten van Apple-assemblagefabrieken en leveranciers in Azië geven aan dat de iPhone-productie pas veel later in het jaar zal verbeteren, wat slecht nieuws zou kunnen zijn voor de iPhone 9 .

We wisten dat het coronavirus de iPhone SE 2 / iPhone 9 zou treffen, een case die later door Apple werd bevestigd.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

We verwachten niet te voldoen aan de omzetprognose die we voor het kwartaal van maart hebben gegeven vanwege twee belangrijke factoren', schreef Apple in een verklaring aan Meter . 'Wereldwijd iPhone-aanbod zal tijdelijk worden beperkt. Hoewel onze iPhone-productiepartnerlocaties zich buiten de provincie Hubei bevinden - en hoewel al deze faciliteiten zijn heropend - komen ze langzamer op gang dan we hadden verwacht.

Maar nu – volgens het laatste rapport van Ming-Chi Kuo vanuit de frontlinie van het Chinese coronavirus – wordt de situatie misschien pas veel later in het jaar beter. MacRumors brengt verslag uit over de nieuwe onderzoeksnota van de beroemde Apple-analist, die beweert dat het bedrijf uit Cupertino tot het tweede kwartaal zal moeten wachten om een ​​significante verbetering van de productiedoorvoer te zien.

iPhone 9 in gevaar, iPhone 12 rimpelt

Het is slecht nieuws voor iedereen die op zoek is naar de volgende goedkope compacte telefoon van Apple, die volgens Kuo slechts $ 399 kost, terwijl andere geruchten wijzen op een prijskaartje van $ 349. Beide zijn geweldige prijzen in vergelijking met de? iPhone 11 — of de toekomst iPhone 12 . Dat betekent dat, net als de originele iPhone SE, dit nieuwe goedkope model waarschijnlijk een bestseller zal worden.

Het is echter moeilijk om een ​​bestseller te zijn als de telefoons de fabriek niet snel genoeg kunnen verlaten. Kuo zegt dat er nog meer vertragingen zullen optreden in de productie, aangezien het voor werknemers nog langer duurt dan aanvankelijk werd verwacht om weer aan het werk te gaan.

xbox serie x verkoopprijs

Ook de voorraadniveaus van onderdelen kampen met leveringsproblemen. Kuo haalt een voorbeeld aan: de fabrikant van iPhone-lenzen, Genius Electronic Optical, heeft slechts onderdelen voor ongeveer een maand - en het is niet van plan de productie op significante wijze te hervatten tot 'ten vroegste mei'.

Kuo beweerde in het verleden dat Apple een lentelancering voor de iPhone SE 2 of iPhone 9 houdt. Blogger en deskundige geruchtenmaker Evan Blass beweerde de release van de iPhone 9 zal gebeuren rond half maart . Er was ook een Bloomberg-rapport beweren dat iPhone SE 2 productie zal in februari toenemen voor een release in maart, in navolging van andere geruchten.

Maar als het laatste rapport van Kuo waar is, lijkt het onwaarschijnlijk dat dit allemaal zal gebeuren. Misschien zal Apple de lancering uitstellen totdat het weet dat het aan de vraag kan voldoen. Maar op dit moment zijn er gewoon niet genoeg productiemogelijkheden of beschikbare onderdelen om de normale productie van een blockbusting mobiele telefoon als de iPhone SE 2 te garanderen.

Samsung tv-software-update 2020

De nog grotere vraag is of de iPhone 12 zal lijden onder de nasleep van het coronavirus. Het is niet onlogisch om te denken dat de huidige leveringsproblemen een rimpeleffect zullen veroorzaken dat van invloed zal zijn op het vlaggenschip van Apple voor 2020.

Aangezien Apple nog geen lanceringsevenement van de iPhone 9 of iPhone SE 2 heeft aangekondigd, zal het natuurlijk niet te laat komen in de strikte zin van het woord. Onthoud dat alle geruchten over de lanceringsdatums van de iPhone SE 2 precies dat zijn: geruchten. Maar het coronavirus lijkt een impact te hebben op de lancering van belangrijke producten – niet alleen voor Apple, maar ook voor de rest van de industrie.

De beste Apple iPhone 11-deals van vandaagPlannen ontgrendeldOntvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone 11 (Afbetalingen 64GB) Apple iPhone 11 (Afbetalingen 64GB) Vrij vooraf $ 65/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 65/mnd Bekijk Deal Bij Ontvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone 11 (Afbetalingen 256GB) Apple iPhone 11 (Afbetalingen 256GB) Vrij vooraf $ 72/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 72/mnd Bekijk Deal Bij Ontvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone 11 (64GB) Apple iPhone 11 (64GB) $ 600 vooraf $ 40/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij $ 600 vooraf $ 40/mnd Bekijk Deal Bij We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen