iPhone SE 3 releasedatum speculatie, geruchten over prijs, specificaties en lekken

Krediet: MajinBu

De iPhone SE 3 heeft een hoge lat om te wissen. Voor slechts $ 399,- iPhone SE (2020) levert een krachtige A13 Bionic-chip in een compacte behuizing. Ondanks enkele zwakke punten, is de telefoon over het algemeen van grote waarde.

Met de iPhone SE 3 horen we dat Apple voor 2022 minstens twee grote upgrades zal aanbieden: 5G-connectiviteit en dezelfde krachtige A15 Bionic-chip die te vinden is in de iPhone 13 .  • iOS 15 : Alles wat je moet weten
  • De beste iPhones die je vandaag kunt kopen
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Helaas kan het zijn dat Apple bij de iPhone SE 3 vasthoudt aan hetzelfde design als de huidige iPhone SE. Maar we hopen dat dat niet het geval is.

Hier is alles wat we tot nu toe weten over de iPhone SE 3.

iPhone SE 3-nieuws (bijgewerkt op 26 oktober)

iPhone SE 3 releasedatum speculatie

Volgens de Japanse Apple blog Macotakara , zal de iPhone SE 3 in december in productie gaan en de releasedatum zou in het voorjaar van 2022 kunnen zijn. Het is dus mogelijk dat we de iPhone SE 3 in maart 2022 zouden kunnen zien.

Een afzonderlijk supply chain-rapport van DigiTimes Asia beweert dat de iPhone SE 3 dat niet zal zijn aankomst tot begin 2022 . Wanneer in 2022 is niet precies duidelijk, hoewel bronnen beweerden dat dit in de eerste helft van het jaar zou zijn. Evenzo heeft analist Ming-Chi Kuo ook gezegd dat de iPhone SE 3 zou ergens begin 2022 aankomen , echter niet verder uitweiden.

Sony PlayStation 5 beste koop

iPhone SE 3-naam: iPhone SE Plus?

Volgens display-analist Ross Young, Apple zal de iPhone SE 3 de iPhone SE Plus noemen wanneer deze volgend jaar debuteert . Dit zou een verrassing zijn, aangezien Apple de bijnaam Plus toepaste op apparaten met een groter scherm en Young gelooft dat de iPhone SE Plus bij een 4,7-inch paneel zal blijven.

Interessant is dat Young beweert dat een grotere 5,7 tot 6,1-inch iPhone SE 3 in 2024 zal worden gelanceerd.

iPhone SE 3 potentiële prijs

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

We weten op dit moment niet veel over de prijs van de iPhone SE 3, maar we denken dat Apple nog steeds streeft naar die prijs van $ 399. Het is de prijs-prestatieverhouding die de SE (2020) zo aantrekkelijk maakt voor veel mensen, en het zou dwaas zijn van Apple om dat te negeren.

Eén leaker heeft de iPhone SE 3 geprijsd op 3.499 yuan, wat neerkomt op $ 542. Dat lijkt ons steil en dergelijke valutaconversies zijn zelden nauwkeurig.

iPhone SE 3-specificaties

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

We weten tot nu toe niet veel over de specificaties van de iPhone SE 3, maar de Macotakara rapport zegt dat de nieuwe iPhone SE zal worden aangedreven door de A15 Bionic-chip. Dit is dezelfde processor als in de iPhone 13. Dus de iPhone SE 3 zou gemakkelijk de snelste goedkope telefoon kunnen zijn die er is.

Een andere belangrijke upgrade die wordt getipt voor de iPhone SE 3 is 5G-connectiviteit, wat in 2022 voor geen enkele telefoon een goed idee lijkt. Google heeft al een goedkope eigen 5G-telefoon in de Pixel 5a .

galaxy s21 ultra vs s21

iPhone SE 3-ontwerp

Krediet: MajinBu

De iPhone SE (2020) gebruikte exact dezelfde behuizing als de iPhone 8. Het was een effectieve kostenbesparende maatregel, zelfs als het ontwerp van die telefoon er volgens de huidige normen sterk verouderd uitziet.

Het slechte nieuws is dat de iPhone SE 3 hetzelfde ontwerp zou kunnen hebben als de huidige iPhone SE. Dat zou een 4,7-inch display, dikke randen en een fysieke Touch ID-knop zijn. We hopen dat dit niet het geval is, maar analist Ross Young ondersteunt deze bewering ook en zegt dat de iPhone SE Plus een 4,7-inch display en 5G zal hebben. Volgens hem is dat de naam van de volgende iPhone SE-handset, niet iPhone SE 3.

Conceptweergaven van de iPhone SE 3 zien het meer als een opnieuw ontworpen iPhone XR, waarbij de telefoon Face ID overneemt via een display-inkeping en de met Touch ID uitgeruste startknop laat vallen.

Krediet: MajinBu

Dit ontwerp is zeker slanker, maar we zouden benieuwd zijn om te zien of Apple niet een andere richting inslaat, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een geperforeerde selfie-camera en een vingerafdrukscanner in de aan / uit-knop van de telefoon te plaatsen, vergelijkbaar met de iPad Air 2020 .

iPhone SE 3-camera's

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

De iPhone SE 2020 maakt mooie foto's, dankzij de computationele fotografie van Apple, maar er is slechts één lens ingepakt. We zouden graag zien dat Apple een ultragroothoeklens toevoegt voor de iPhone SE 3.

Apple moet de iPhone SE 3 ook een nachtmodus geven om beter te kunnen concurreren met de Pixel 5a. De camera aan de voorkant kan ook een upgrade gebruiken op de iPhone SE 3, omdat de huidige selfie-shooter vastzit op 7 MP.

iPhone SE 3 batterij en opladen

Een opvallende zwakte van de iPhone SE was de batterijduur. In de Tom's Guide batterijduurtest haalde de iPhone SE 9 uur en 18 minuten, en dat was meer dan 4G. Gelukkig zou de A15 Bionic-processor de iPhone SE moeten helpen efficiënter te worden, en we hopen dat Apple er ook een grotere batterij in kan persen.

iPhone SE 3-naam: wordt het de SE 3 of de SE Plus?

(Afbeelding tegoed: toekomst)

We hebben gehoord over een iPhone SE Plus , die al dan niet hetzelfde is als de iPhone SE 3. Geruchten suggereren dat dit een grotere betaalbare iPhone zou kunnen zijn en het is moeilijk te zeggen of het daadwerkelijk de iPhone SE 3 is.

Op dit moment weten we het gewoon niet. Apple zou twee nieuwe modellen kunnen uitbrengen, een kleinere en een grotere. Beide toestellen zouden zich richten op de betaalbare middenklasse markt. We moeten gewoon wachten op verdere lekken over de plannen van Apple.

iPhone SE 3: Wat we willen zien

Hoe goed de iPhone SE (2020) ook is, we zouden graag een paar dingen verbeterd zien voor zijn opvolger.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

5G: Nu andere telefoonfabrikanten het uitbrengen 5G-telefoons voor minder dan $ 500 en zelfs minder dan $ 400 wordt het tijd dat Apple hetzelfde doet voor zijn budgettoestel. Hoewel 5G-netwerken nog steeds worden ingezet, verdienen shoppers toekomstbestendige connectiviteit.

OLED-display en hogere resolutie: Het LCD-scherm op de iPhone SE (2020) is prima, maar we zouden graag een beter OLED-scherm zien op de iPhone SE 3. Dit zou krachtigere kleuren en diepere zwarttinten met een beter contrast betekenen. We zouden ook graag een verhoging van de resolutie zien. De pixeldichtheid op de iPhone SE (2020) is met 1334 x 750 ook niet zo geweldig.

Betere batterijduur: Zoals we hierboven al zeiden, is de levensduur van de batterij op de iPhone SE (2020) gewoon goed. Het haalt niet het gemiddelde van 10 uur dat we graag zien in onze batterijtests, maar het kan een dag doorkomen met licht tot gemiddeld gebruik. Voor de iPhone SE 3 hopen we dat Apple een grotere batterij gebruikt.

Yeti Black Friday-uitverkoop 2019

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Meer camera's en Nachtmodus: De iPhone SE (2020) maakt gebruik van een enkele 12MP groothoekcamera. Het levert behoorlijke foto's op, maar in sommige gevallen blijft Apple achter bij de Pixel 5a. Als de iPhone SE 3 een extra camera toevoegt, verwachten we dat het een ultrabrede sensor is. We willen ook heel graag de Nachtmodus, aangezien de SE (2020) die mist.

Dunnere randen: De iPhone 8 was een mooi apparaat voor zijn tijd, maar het dateerde van vóór het radicale herontwerp dat bij de iPhone X werd geleverd. Omdat telefoons steeds slankere randen gebruiken, begint de behuizing van de iPhone 8 er oud en uit de mode uit te zien. We hopen dat Apple het ontwerp voor de iPhone SE 3 zal updaten en er moderner uit zal laten zien. Andere betaalbare telefoons zien er moderner uit.

  • Alles wat we weten over de 2021 MacBook Pro 16-inch
  • De revolutie van de camera onder het display heeft een waardeloze start
De beste Apple iPhone SE (2020)-deals van vandaagPlannen ontgrendeldOntvang een nieuwe iPhone SE + Premium Wireless vanaf slechts $ 30 per maand Mint Mobiel VS Geen contract Apple iPhone SE (2020) (Afbetalingen Apple iPhone SE (2020) (Afbetalingen Vrij vooraf $ 31,62/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(vertraagd tot 128 kbps snelheden) Mint Mobiel VS Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(vertraagd tot 128 kbps snelheden) Bekijk Deal Bij Mint mobiel Vrij vooraf $ 31,62/mnd Bekijk Deal Bij Mint mobiel Ontvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone SE (2020) (Afbetalingen Apple iPhone SE (2020) (Afbetalingen Vrij vooraf $ 56/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 56/mnd Bekijk Deal Bij Black Friday: ontvang $ 80 korting op deze telefoon + 50% korting voor abonnementen van meer dan $ 10 voor de eerste maand van service Tello VS Geen contract Apple iPhone SE (2020) (64GB) Apple iPhone SE (2020) (64GB) $ 319 vooraf $ 39/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens oproepen:Oproepen naar 60+ landen zijn inbegrepenGegevens:Onbeperkt 2G na 25 GB 4G LTE/5G-gegevensgebruik Tello VS Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens oproepen:Oproepen naar 60+ landen zijn inbegrepenGegevens:Onbeperkt 2G na 25 GB 4G LTE/5G-gegevensgebruik Bekijk Deal Bij Tello $ 319 vooraf $ 39/mnd Bekijk Deal Bij Tello We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen