iPhone SE Plus: releasedatum, prijs, grootte, specificaties en lekken

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

De iPhone SE Plus/iPhone SE 3 zou wel eens de budgettelefoon met groot scherm kunnen zijn waarop je hebt gewacht. Maar zal het meer zijn dan alleen een jumbo-formaat? iPhone SE 2020 ? En hoe lang moet je misschien wachten?

Van wat we horen, zou er een iPhone SE Plus kunnen komen, en sommigen in de geruchtenmolen noemen het de iPhone SE 3. De releasedatum van de iPhone SE Plus of iPhone SE 3 zal echter waarschijnlijk in 2022 zijn op basis van de laatste geruchten.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Dit is wat we tot nu toe hebben gehoord over de iPhone SE Plus - en wat we graag zouden willen zien.

Releasedatum iPhone SE Plus

Krediet: Hubert Jarechowicz/ConceptsiPhone

beste matrasdeals black friday

Een verslag in Digitimes zegt dat Apple van plan is om in de eerste helft van 2022 een iPhone SE 3 uit te brengen met een 4,7-inch scherm en bijgewerkte A14 Bionic-processor. Dat zou echter geen iPhone SE Plus zijn.

Volgens een rapport gebaseerd op de opmerkingen van DisplaySearch-analist Ross Young , zal de iPhone SE waarschijnlijk zijn kleine 4,7-inch scherm in 2022 behouden en 5G-ondersteuning toevoegen. Een grotere iPhone SE met een 6,1-inch display, die de iPhone SE Plus zou kunnen heten, zou pas in 2023 op de markt komen.

Een eerder bericht in Gizchina onder verwijzing naar JP Morgan Chase zegt dat Apple plannen heeft om volgend jaar een iPhone SE 3 uit te brengen met een 6,1-inch scherm, wat ogenschijnlijk hetzelfde zou zijn als de iPhone SE Plus.

Aanvankelijk zei Apple-analist Ming-Chi Kuo van TF International Securities dat een iPhone SE Plus een releasedatum zou hebben in de eerste helft van 2021, maar naar verluidt is deze uitgesteld. Kuo beweert nu dat Apple wacht tot de eerste helft van 2022 .

iPhone SE Plus prijs

Er is nog geen definitieve informatie over een mogelijke iPhone SE Plus-prijs, maar volgens leaker Apple GEruchten (LEKKEN) op Twitter werkt Apple aan drie iPhone SE-modellen voor 2021 die minder dan $ 500 zullen kosten.

We zouden verwachten dat Apple een premie van ongeveer $ 100 in rekening brengt ten opzichte van de iPhone SE. Dus de iPhone SE Plus heeft mogelijk een prijs van $ 499 voor 64 GB opslagruimte. Springen naar 128 GB zou waarschijnlijk $ 50 meer kosten.

De iPhone 11 kost momenteel $ 599, dus daarboven kan een iPhone SE Plus of iPhone SE 3 niet gaan.

Grootte en ontwerp van iPhone SE Plus

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

xbox series x restock Walmart

Hier wordt het lastig. Terwijl sommige rapporten erop wijzen dat de iPhone SE Plus een schermgrootte van 5,5 inch heeft, zeggen anderen dat hij een 6,1-inch paneel zou kunnen hebben. JP Morgan Chase is van mening dat Apple het 6,1-inch ontwerp van de iPhone 11 zal lenen voor de iPhone SE 3.

Analist Ross Young van DisplaySearch gelooft dat Apple zal kiezen voor een 6,1-inch LCD-scherm op wat hij de iPhone SE 3 noemt, maar dat model zal pas in 2023 verschijnen.

Volgens MacRumors , zal de iPhone SE Plus geen Face ID hebben, maar in plaats daarvan een Touch ID-sensor hebben die is geïntegreerd in de aan / uit-knop aan de rechterkant van de telefoon. Dat zou een 6,1-inch iPhone SE Plus een stuk waarschijnlijker en dichter bij een volledig schermontwerp maken.

legende van zelda botw 2

Wat het scherm zelf betreft, verwachten we een LCD-paneel in plaats van een OLED-paneel, waardoor Apple de prijs laag zou kunnen houden. Alle vier de iPhone 12-modellen bieden OLED-schermen, dus een LCD iPhone SE Plus zou logisch zijn.

Het meest interessante gerucht is dat de iPhone SE Plus helemaal geen poorten zou kunnen hebben. Apple zou werken aan een iPhone die portloos is , en Jon Prosser van Front Page Tech zegt dat het vaak geen vlaggenschipapparaat is.

Een portless iPhone zou Apple in staat stellen om de Lightning-poort te dumpen en te experimenteren met nieuwe functies, zoals een dockconnector - zonder al te grote risico's te nemen met zoiets als de iPhone 13. Maar op dit moment is het moeilijk te zeggen of Apple dit stoutmoedig zou maken een zet met de iPhone SE Plus.

iPhone SE Plus-specificaties

Als Apple de iPhone 11-route volgt, kan het dezelfde krachtige A14 Bionic-chip gebruiken in de iPhone SE Plus. Je mag dus een van de snelste budgettelefoons verwachten die er zijn. Apple heeft waarschijnlijk dezelfde opslagopties in de iPhone SE Plus als het kleinere model, met capaciteiten van 64 GB, 128 GB en 256 GB.

iPhone SE Plus-camera's

(Afbeelding tegoed: toekomst)

De iPhone SE komt met een enkele 12 MP-camera aan de achterkant en een 7 MP selfie-camera aan de voorkant, maar hij maakt zo goed gebruik van de computationele fotografiefuncties van de A13 Bionic-chip dat het een van de beste cameratelefoons is voor het geld. Je krijgt de portretmodus, slimme HDR en uitgebreid dynamisch bereik in 4K-video.

beste reiniger voor Android-tablet

De iPhone SE Plus of iPhone SE zou nog veelzijdiger kunnen zijn. JP Morgan Chase voorspelt dat Apple zal kiezen voor dezelfde camera-opstelling als de iPhone 11 . Dit zou de telefoon een hoofdlens en een ultragroothoeklens geven.

Wat ik ook zou verwachten van een iPhone SE Plus is de Nachtmodus. Het is een van de grootste ontbrekende functies van de reguliere iPhone SE.

Batterijduur en opladen van iPhone SE Plus

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

De Batterijduur van iPhone SE maakte geen indruk in onze tests, aangezien de kleine 1821 mAh-batterij slechts 9 uur en 18 minuten meeging tijdens onze websurftest. Dit ligt ruim achter de 11-uursmarkering, wat u nodig heeft om onze lijst met de beste batterijlevensduur van uw telefoon te maken.

De iPhone 11 deed het beter in onze tests na 11 uur en 16 minuten. Dit was echter meer dan 4G. Vermoedelijk zullen de iPhone SE Plus of iPhone SE 5G-connectiviteit bieden, wat een tol zou eisen van het uithoudingsvermogen. Toch mag je een stapje hoger verwachten met een grotere batterij.

Wat het opladen betreft, hoop ik echt dat Apple Lightning voor USB-C laat vallen tegen de tijd dat de iPhone SE Plus ronddraait - maar ik zou er niet op wedden. Belangrijker nog, we zouden geen oplader in de doos verwachten, aangezien Apple die trend is ingezet met de iPhone 12.

Net als de iPhone SE zou de iPhone SE Plus waarschijnlijk Qi draadloos opladen ondersteunen - dus het zou moeten werken met een van de beste draadloze opladers buiten. We zouden geen MagSafe-ondersteuning verwachten, maar je weet maar nooit.

iPhone SE Plus vooruitzichten

Met een twijfelachtige vraag naar premium vlaggenschiptelefoons vanwege economische onzekerheid, zou een iPhone SE Plus shoppers een levensvatbare telefoon met groot scherm bieden met alle functies die ze nodig hebben tegen een redelijke prijs. Hoe goed de gewone iPhone SE ook is, er zijn een aantal gebruikers die gewoon niet willen omgaan met een klein 4,7-inch scherm. Als Apple inderdaad een iPhone SE Plus aan het ontwikkelen is, kan dit een geweldige waarde zijn, maar het kan zijn dat we een jaar of langer moeten wachten voordat het werkelijkheid wordt.

De beste Apple iPhone SE (2020)-deals van vandaagPlannen ontgrendeldOntvang een nieuwe iPhone SE + Premium Wireless vanaf slechts $ 30 per maand Mint Mobiel VS Geen contract Apple iPhone SE (2020) (Afbetalingen Apple iPhone SE (2020) (Afbetalingen Vrij vooraf $ 31,62/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(vertraagd tot 128 kbps snelheden) Mint Mobiel VS Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(vertraagd tot 128 kbps snelheden) Bekijk Deal Bij Mint mobiel Vrij vooraf $ 31,62/mnd Bekijk Deal Bij Mint mobiel Ontvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone SE (2020) (Afbetalingen Apple iPhone SE (2020) (Afbetalingen Vrij vooraf $ 56/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 56/mnd Bekijk Deal Bij Black Friday: ontvang $ 80 korting op deze telefoon + 50% korting voor abonnementen van meer dan $ 10 voor de eerste maand van service Tello VS Geen contract Apple iPhone SE (2020) (64GB) Apple iPhone SE (2020) (64GB) $ 319 vooraf $ 39/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens oproepen:Oproepen naar 60+ landen zijn inbegrepenGegevens:Onbeperkt 2G na 25 GB 4G LTE/5G-gegevensgebruik Tello VS Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens oproepen:Oproepen naar 60+ landen zijn inbegrepenGegevens:Onbeperkt 2G na 25 GB 4G LTE/5G-gegevensgebruik Bekijk Deal Bij Tello $ 319 vooraf $ 39/mnd Bekijk Deal Bij Tello We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen