Is de iPad mini 6 het waard?

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Ik hou van mijn nieuwe iPad mini 6 . Niet alleen omdat Ik heb het gratis gekregen , maar omdat het mijn honger naar een draagbaar apparaat met een groot scherm bevredigde in de korte tijd dat ik het in mijn bezit had.

Zeker, mijn iPhone 12 Pro Max Het 6,7-inch scherm is groot genoeg. Sinds ik de iPhone 8 Plus bezat, zijn het grote schermen voor de beste telefoons of buste. Maar nu ik mijn iPad mini en zijn 8,3-inch scherm twee weken praktisch aan mijn persoon heb vastgelijmd, kan ik niet anders dan willen dat hij mijn iPhone zou kunnen vervangen.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Nu weet ik dat het scherm van de iPad mini, nou ja, miniatuur is in vergelijking met de gewone iPad of iPad Pro . Ik heb nog nooit geprobeerd die tablets elke dag rond te sjouwen. Dus wanneer ik de iPad mini in plaats van mijn iPhone op woon-werkverkeer of in een coffeeshop gebruikt, lijkt hij enorm en meer capabel.

In veel opzichten kan ik de dingen doen die ik normaal op mijn iPhone doe met mijn iPad mini. Ik kan shows streamen, naar podcasts luisteren, iMessages verzenden, mijn New York Times-kruiswoordraadsel doen, mijn vrienden FaceTimen en meer. Daarom heb ik het letterlijk elke keer dat ik mijn woning verliet sinds het voor het eerst arriveerde, meegebracht.

En aangezien de iPad mini 6 beschikbaar is in een Cellular-model, met 5G-connectiviteit, functioneert de tablet zonder verbinding met mijn iPhone. Dat betekent dat ik echt zonder iPhone naar buiten kan gaan en in plaats daarvan mijn iPad kan gebruiken. Ja, ik kan een telefoonnummer niet op dezelfde manier aan een tablet toevoegen als een Apple Watch met mobiele functionaliteit, maar maakt dat uit?

Er zijn tegenwoordig genoeg manieren om iemand te bellen als ik in contact wil komen. De beste videochat-apps hebben vaak opties voor bellen met alleen spraak. Beter nog, met mijn Apple Watch 6 met mobiel kan ik bellen en gebeld worden met mijn nummer via bellen via wifi.

Wat weerhoudt me ervan om iPad mini 6 als mijn telefoon te gebruiken?

Ik laat me niet afschrikken door tijdelijke oplossingen die ik zou moeten gebruiken om te bellen. Trouwens, ik sms meestal gewoon iedereen met wie ik contact moet opnemen. De echte reden waarom ik mijn . niet kan vervangen iPhone 13 Pro Max (die ik een paar weken krijg) door een brute vertraging ) met mijn iPad mini 6 is de camerakwaliteit.

Ik maak elke week minstens honderd foto's en video's op mijn iPhone. Ik ben constant bezig met het vastleggen van beelden voor TikTok (heb je gevolgd? Tom's Guide's TikTok-account ?) en functies zoals Cinematic Mode helpen mijn inhoud naar een hoger niveau te tillen. Als ik alleen video's op een iPad zou opnemen, zou ik het gevoel hebben dat ik iets mis.

@tomsguide

Begin de week goed met een beetje #unboxing #asmr 😌 #ipadmini6 #ipad #apple #tech #technology #fyp

♬ Twee Manen door BoyWithUke - BoyWithUke

Bovendien mist de iPad mini 6 de macromodus, 3x optische zoom en een ultragroothoeklens. De enkele 12MP-camera is nog steeds goed in een mum van tijd, maar biedt gewoon niet zoveel opties als de camera-array van een iPhone.

Dus totdat Apple een grotere iPhone maakt of de camerafuncties van de iPad verbetert, zul je merken dat ik twee apparaten rondscharrel. Het is niet ideaal, maar ik zal het doen. EEN opvouwbare iPhone zou echter dingen kunnen veranderen.

De beste Apple iPad mini (2021) deals van vandaag 11 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over09uur16minuten06droog 2021 Apple iPad Mini (wifi,... Amazone Prime $ 499 Visie Apple iPad Mini (2021) Wifi... Walmart $ 568,99 Visie Apple iPad mini (2021) - 64GB... AT&T $ 649,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen