Ik gebruik deze draagbare monitor - en het heeft mijn manier van werken veranderd

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Ik heb het grootste deel van de afgelopen vijf jaar vanuit huis gewerkt, dus toen de pandemie toesloeg, was ik niet slechter door slijtage. In die tijd had ik een baan waar ik VPN naar kon gebruiken en volledig vanuit huis kon werken, waarbij ik alleen mijn dubbele monitoren miste.

Ik begon hier bij TemplateStudio begin 2021 en leerde al snel dat een van de dingen die ik nodig had om succesvol te zijn, een strikte grens was tussen werk en ontspanning. Dat betekende dat ik mijn gaming-installatie niet met mijn meerdere monitoren moest gebruiken, maar in plaats daarvan op een laptop moest werken. Een paar maanden snel vooruit, kreeg ik een nieuwe (voor mij) laptop, maar ik miste het enorm om een ​​tweede monitor te hebben voor Slack-doeleinden.4k-tv zonder slimme functies
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Later kreeg ik een aanbod om een ​​14-inch draagbare monitor van Lepow te beoordelen. Het is een compact 1080p-apparaat bedoeld voor het leven onderweg, met zowel HDMI- als USB-C-uitgangen. Maar ik heb het gebruikt als een verticale tweede monitor voor mijn MacBook en het heeft een enorm verschil gemaakt in mijn workflow. Nooit meer Slack de hele tijd omhoog trekken om er zeker van te zijn dat ik op de hoogte ben van het gebabbel - ik heb gewoon een speciaal daarvoor bestemde monitor waar ik naar kan kijken om te zien wat er aan de hand is.

In plaats van een typische recensie, wilde ik mijn ervaring delen met de Lepow Lite H1 op een persoonlijker niveau monitoren. Kortom, het is het prijskaartje van $ 200 absoluut waard als je geen tweede monitor hebt voor je thuiswerkopstelling. Ik vond het minder handig om onderweg te werken of te gamen, maar het is niettemin een cruciaal onderdeel van mijn workflow en succes in mijn werk geworden.

Lepow Lite H1: Beeldkwaliteit

Ten eerste verwacht je dat een monitor er goed uitziet. De Lepow Lite H1 levert op dat front zeker een 14-inch IPS LCD met een scherpe resolutie van 1920 x 1080. De verversingssnelheid is vergrendeld op 60 Hz omdat dit geen gamingmonitor is - in de kern is de Lite H1 bedoeld om de productiviteit te verbeteren.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Aangezien deze monitor ons traditionele beoordelingsproces niet heeft doorlopen, heb ik geen colorimeterresultaten voor u. Maar naast het Retina-display op mijn MacBook Pro uit 2017 ziet het er best goed uit. Kleuren springen eruit en de kijkhoek van 178 graden betekent dat ik het kan zien vanuit elke richting waarin ik leun terwijl ik aan mijn bureau zit.

Veel van de beste monitoren vertrouwen op IPS-technologie, wat als bijkomend voordeel heeft dat het goedkoper is dan OLED-alternatieven. Ik staar veel naar telefoonschermen in mijn typische werk en ik heb geen klachten over de visuele kwaliteit of helderheid van de Lite H1.

In het zonlicht dat door een raam naar binnen valt, is de helderheid van de Lite H1 bijna voldoende om te compenseren. Ik zou geen game spelen of een film kijken met een donkere setting als je te maken hebt met daglicht dat op het scherm schijnt. Voor mijn doeleinden zat de monitor echter in een schemerig kantoor en werkte prima.

beste telefoon onder de 5 inch

Lepow Lite H1: compact en draagbaar

De Lite H1 wordt geleverd met een ingebouwde foliobeschermer voor transport, die ook dienst doet als standaard in staande en liggende modus. De monitor is met 1,7 kilo erg licht en past goed in een rugzak. Draagbare monitoren staan ​​natuurlijk vrij laag op een bureau of tafel, dus als je lang bent, wil je de Lite H1 misschien op iets zetten dat comfortabeler en ergonomischer is.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Met zijn 14-inch display is de Lite H1 zeer geschikt om onderweg te werken of te spelen. Je bent niet alleen beperkt tot het gebruik met een laptop; de Lite H1 werkt met telefoons, waardoor het een geweldige weergaveoptie is voor Samsung Dex. Maar je kunt er ook een gameconsole op aansluiten met USB-C of HDMI. Lepow is vriendelijk om een ​​mini-HDMI-naar-HDMI-kabel in de doos mee te nemen.

Het heeft ook stereoluidsprekers, die desgewenst als audio-uitgang dienen. De Lite H1 heeft ook een 3,5 mm koptelefoonaansluiting. Hoewel ik de geluidskwaliteit niet per se goed zou noemen, is het ook niet verschrikkelijk.

Lepow Lite H1: onafscheidelijk worden

Met de poorten weggestopt achter het scherm zelf, behoudt de Lepow Lite H1 een onopvallende look op mijn bureau. Het instellen in portretmodus vergt wat gehannes met de standaard, maar als je het eenmaal goed hebt, blijft het stevig op zijn plaats.

Zoals ik al zei, is de Lite H1 een steunpilaar geworden in mijn kantooromgeving, waardoor ik het extra nut heb dat ik nodig had van een tweede monitor. Het helpt me mijn hele werkdag bij het werk te houden, en laat het scherm van mijn MacBook open voor de belangrijke dingen zoals mijn tekstverwerker of webbrowser.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Sterker nog, alleen werken op mijn MacBook voelt nu ongemakkelijk als ik iets professioneels aan het doen ben. Slack is een belangrijk onderdeel van mijn werkleven hier bij TemplateStudio en het hebben van een speciale ruimte ervoor heeft me echt geholpen, vooral een verticale waardoor ik meer van de chatfeed en kanaallijst kan zien.

Lang geleden werd ik een apostel met meerdere monitoren en predikte het goede woord van het hebben van meerdere displays voor iedereen die maar wilde luisteren. In die tijd had ik behoorlijk waardeloze monitoren, maar ik was blij. Alleen werken vanaf een laptopscherm kan een uitdaging zijn, dus draagbare opties zoals de Lite H1 die weinig installatie vereisen en niet veel ruimte innemen, kunnen uw leven echt verbeteren, waar u ook werkt. Ik ben er helemaal voor om mensen manieren te geven om hun productiviteit te verbeteren die betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn.

kosten nieuwe iphone 12

Lepow Lite H1: Outlook

Als je bent gedegradeerd tot alleen een laptop voor je werk-van-het-leven-levensstijl, of het nu tijdelijk of permanent is, dan raad ik ten zeerste een draagbare monitor zoals de Lepow Lite H1 aan. Sommigen vinden het 14-inch scherm misschien wat klein, maar als je maximale draagbaarheid wilt garanderen, raad ik je aan deze eens te proberen via 15,6-inch alternatieven.

Ik hou echt van de Lite H1 - het is een belangrijk onderdeel van hoe ik nu werk en ik zou er niet graag afstand van doen. De enige klacht die ik ermee kon vinden, is het ontwerp van draagbare monitoren zelf. Ze hebben uiteraard geen ingebouwde standaards, en aangezien ik niets heb om de Lite H1 op te zetten, was het vanwege mijn lengte oncomfortabel om in liggende modus te gebruiken. In portretmodus werkt het echter perfect voor mij.

$ 200 voor een 1080p-monitor van deze kwaliteit is een redelijk goede deal. Ik geloofde voorheen niet in draagbare monitoren, maar nadat ik de Lite H1 een aantal weken heb gebruikt, zie en respecteer ik hun bruikbaarheid in verschillende omstandigheden.

De beste Lepow draagbare HD-monitor en Lepow Lite H1-deals van vandaag Verlaagde prijs Draagbare Monitor - Lepow 14''... Amazone Prime $ 229,99 $ 199,99 Visie Korting Draagbare Monitor - Lepow 15.6... Amazone Prime $ 249,99 $ 219,99 Visie Korting Draagbare Monitor Bundel... Amazone Prime $ 509,98 $ 369,99 Visie We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen