Beoordeling Jabra Sport Pulse draadloze oordopjes

Ons oordeel

De Jabra Sport Pulse-oordopjes bieden een geweldige geluidskwaliteit in een handig draadloos ontwerp, maar de hartslagmeter is niet de meest nauwkeurige.

Voor

 • Comfortabel, stijlvol ontwerp
 • Geweldige algehele geluidskwaliteit
 • Maakt verbinding met veel apps van derden

Tegen

 • Hartslagmeter is niet nauwkeurig
 • Vereist opladen

TemplateStudio Oordeel

De Jabra Sport Pulse-oordopjes bieden een geweldige geluidskwaliteit in een handig draadloos ontwerp, maar de hartslagmeter is niet de meest nauwkeurige.

apps wissen op iphone 12

Pluspunten

 • +Comfortabel, stijlvol ontwerp
 • +Geweldige algehele geluidskwaliteit
 • +Maakt verbinding met veel apps van derden

nadelen

 • -Hartslagmeter is niet nauwkeurig
 • -Vereist opladen

Jabra wil dat zijn Sport Pulse-oordopjes je trainingspartner zijn. De oordopjes zijn voorzien van een ingebouwde continue hartslagmeter, die je hartslag controleert terwijl je aan het trainen bent, en het handige draadloze ontwerp van de oordopjes maakt ze gemakkelijk te dragen in en uit de sportschool. Dit alles komt bovenop de kenmerkende geluidskwaliteit van Jabra, maar kunnen deze oordopjes het ook tijdens uw zwaarste trainingen aan?Ontwerp

Jabra staat bekend om zijn edgy maar comfortabele ontwerpen en stelt niet teleur met de Sport Pulse draadloze oordopjes. De knoppen zelf zijn gevormd in merkwaardige afgeronde rechthoeken die de contouren van je binnenoor nabootsen, samen met een oorvleugel voor meer stabiliteit. Heldere neongele oorgels steken af ​​tegen het verder zwarte, matte ontwerp en ze helpen de oordopjes stevig en comfortabel in je oor te houden.

Jabra's Pulse is vergelijkbaar met het ontwerp van de SMS Audio BioSport-oordopjes, die ook een hartslagmeter bevatten, maar die van Jabra zijn minder hoekig en onhandig.

Op het linker oordopje zit een aan/uit-knop die de hartslagmeter bedient. De rest van de knoppen bevinden zich op de inline-afstandsbediening: u kunt het volume van uw muziek regelen met de rocker, en met de middelste multifunctionele knop kunt u een hele reeks andere taken uitvoeren, waaronder het koppelen van de oordopjes aan de Jabra Sport-app, starten en muziek stoppen en oproepen beantwoorden.

 • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Een micro-USB-oplaadpoort is verborgen onder de oorvleugelafdekking van de rechterknop. Opladen is de enige keer dat de Sport Pulse-oordopjes moeten worden vastgemaakt - anders leven ze eigenlijk om je nek, dankzij hun draadloze constructie. Na de training was het gemakkelijk voor mij om de oordopjes uit mijn oren te halen en de draad waarmee ze verbonden waren om mijn nek te laten draperen.

MEER: Beste fitnesstrackers

Comfort en pasvorm

Net als de SMS Audio BioSport-oordopjes ($ 149), worden de Jabra Sport Pulse-oordopjes geleverd met oor-inzetstukken en vleugels in vier verschillende maten, zodat u kunt spelen en degene kunt vinden die het beste bij u past.

Ik probeerde alle inzetstukken en koos voor de grote maat, en vond ze comfortabel om in en uit trainingssessies te dragen. De oordopjes sluiten geluid volledig af, waardoor ze extra stevig in je oor zitten en comfortabeler zijn dan de wankele BioSports.

Hartritmemonitor

In het linkeroordopje zit een continue hartslagmeter van Valencell PerformTek Biometrics. Als de hartslagsensor is ingeschakeld, kunt u de Jabra Sport-app openen en zoeken de oordopjes automatisch naar een hartslag. Meestal registreerden de oordopjes mijn hartslag binnen 15 seconden.

Om mijn hartslag tijdens mijn trainingen te controleren, dicteerden de oordopjes bepaalde statistieken in mijn oren, waaronder hartslag, afstand en tempo. Als ik nieuwsgierig was, kon ik de meetwaarden ook in realtime zien veranderen in de Jabra-app.

Hoewel de Jabra-oordopjes mijn hartslag snel detecteerden, waren ze niet altijd nauwkeurig. Metingen waren overal toen ik aan het trainen was op een Star Trac elliptische machine. Slechts twee keer waren de oordopjes in staat om de metingen van de machine te evenaren, met metingen die slechts 3 bpm boven of onder die van de elliptische trainer lagen.

Tijdens inspannende delen van mijn training detecteerde de Jabra-monitor mijn hartslag echter op 111 bpm, terwijl de elliptische trainer me op 153 bpm had. Vergeleken met de Intel-hartslagmeter in de SMS Audio BioSport-oordopjes, die altijd binnen 1 bpm van de metingen van Star Trac was, is dit een enorm verschil.

In dezelfde periode zweefde mijn Magellan Soft Strap-hartslagmeter binnen 5 bpm van de meting van de elliptische trainer, wat nog steeds niet in de buurt komt van de metingen van de Sport Pulse. Het werd niet beter naarmate ik sneller ging en harder werkte; mijn hartslagmetingen op Jabra's app daalden langzaam maar gestaag.

We spraken met Jabra over dit probleem en een vertegenwoordiger vertelde ons dat de maat en pasvorm van het oorstukje een groot verschil maakt in de nauwkeurigheid van de hartslag. Ondanks dat we alle oor-inserts hebben geprobeerd, hebben we geen betere prestaties ervaren.

Jabra Sport-app

De Jabra Sport Pulse draadloze oordopjes werken met de Jabra Sport-app voor Android- en iOS-apparaten en u kunt uw hartslaggegevens synchroniseren met andere populaire apps zoals Endomodo, RunKeeper, MapMyFitness en Strava. De startpagina van Jabra Sport spreekt voor zich: je kunt een activiteit uit een lijst kiezen, waaronder hardlopen, wandelen, fietsen, skiën en skaten, en vervolgens instellen hoe je wilt dat de app je voortgang bijhoudt.

Levensduur batterij macbook air 2020

De Just Track Me-optie houdt de duur, hartslag, afstand, calorieën en zelfs tempo en snelheid bij als u buiten bent en gebruikt de GPS op uw smartphone om uw locatie te volgen. Als je voor een meer gerichte aanpak gaat, kun je ook een doel stellen dat je wilt bereiken, of kiezen voor de hartslag- of intervaltraining, en de app leidt je door degenen die zijn spraakupdates gebruiken. Deze updates, die komen in de vorm van een Engelse vrouwenstem, elke training doordringend, automatisch je muziek verlagend om je korte herinneringen te geven aan je verbrande calorieën, afgelegde afstand, huidige hartslag en meer.

Vanuit het menu van de app kun je kiezen waar je je muziekfeed vandaan wilt hebben (de standaardinstelling is iTunes, maar ik heb het snel gewijzigd in 'Current Active', waardoor ik Spotify en Google Play gemakkelijk kan streamen). U kunt ook uw eerdere trainingen en prestaties bekijken.

Ik heb de pagina Fitnesstests erg op prijs gesteld, die je drie tests geeft die je kunt doen om het uithoudingsvermogen, de hartslag in rust te meten en of je te veel traint. Ik raad aan om de hartslagtest in rust te doen zodra u de Jabra Sport-app start, omdat het kennen van uw hartslag in rust u zal helpen uw hartslagmetingen te beoordelen terwijl u traint en uw lichaam duwt.

MEER: De beste hoofdtelefoons die nu verkrijgbaar zijn

Geluidskwaliteit

De Sport Pulse-oordopjes omhelsden mijn hoofd met een bijna ondoordringbare bubbel van geluid. Tijdens mijn rit met de metro naar huis miste ik bijna mijn halte omdat het geluid de stationsaankondiging van de conducteur overstemde, en ik had het te druk met het plannen van Fall Out Boy's Fourth of July.

Als de hoorns in 'How I Feel' van Flo Rida van deze oordopjes je niet aanzetten om net een beetje sneller te rennen, zal niets dat doen. Ze kwamen helder en krachtig door de Sport Pulse-oordopjes, zelfs met de dreunende bas en de razendsnelle teksten van de rapper die tegelijkertijd ronddraaiden.

Luisteren naar 'I Will Remember' van Train met deze oordopjes komt het dichtst in de buurt bij het live horen van Train in een koptelefoon. De piano's waren mooi en gebalanceerd, en ik had het gevoel dat de drums me van binnenuit mijn hoofd sloegen -- op een goede manier.

'Drops of Jupiter' klonk heerlijk, van Pat Monahan's krachtige maar licht raspende zang, de groeiende, trillende violen en de soulvolle piano. Over het algemeen gaf ik de voorkeur aan de consistente geluidskwaliteit van de Sport Pulse boven die van de SMS Audio BioSport-oordopjes, die varieerde afhankelijk van het genre.

fabrieksreset laptop windows 10

Jabra heeft ook ruisonderdrukking toegevoegd om te bellen, wat betekent dat achtergrondgeluiden aan uw kant niet worden doorverbonden met wie u ook belt. Ik heb mijn moeder vaak gebeld en ze was opgetogen over hoe luid en duidelijk mijn stem doorkwam, terwijl de drukte van het stadsleven om me heen verloren ging.

Batterijduur

Jabra belooft een batterijduur van 5 uur na één keer opladen met de Sport Pulse draadloze oordopjes, en ik vond dit nauwkeurig. Dat was meer dan genoeg tijd om me door mijn avondtraining, mijn woon-werkverkeer en mijn ochtendtraining de volgende dag te loodsen. De Jabra Sport-app heeft een batterij-indicator op de startpagina, die aangeeft hoeveel uur je nog hebt voordat de oordopjes meer energie nodig hebben.

Omdat de SMS Audio BioSport-oordopjes bedraad zijn, hoeven ze helemaal niet te worden opgeladen.

Bottom Line

De Jabra Sport Pulse-oordopjes bewijzen dat het bedrijf een audiomaster blijft, maar dit product slaat de plank mis met zijn fitness-tracking. Muziek luisteren tijdens het sporten is een heerlijke ervaring met deze oordopjes, maar de hartslagmeter was niet nauwkeurig genoeg.

Als je het geld wilt uitgeven voor oordopjes die dubbel dienst doen als hartslagmeter, raad ik de SMS Audio BioSport-oordopjes aan boven de Jabra Sport Pulse. Hoewel niet zo goed als het gaat om de audio, is de hartslagmeter van BioSports betrouwbaarder.

Volg Valentina Palladino op @valentinalucia . Volg TemplateStudio op @tomsguide en verder Facebook .

De beste Jabra Sport Pulse draadloze oordopjes Review-deals van vandaag Bekijk vergelijkbare Amazon US Amazone Geen prijsinformatie Controleer Amazon Jabra Sport Pulse Draadloze... Geen prijsinformatie Voor meer informatie bezoek hun website We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen