JLab neemt het op tegen Blue Yeti met goedkope microfoons voor gamen en streamen

(Afbeelding tegoed: JLab)

Koptelefoonmaker JLab heeft zijn eerste serie USB-microfoons gelanceerd, met als doel een betaalbare en gebruiksvriendelijke route naar streaming en podcast-opname te bieden.

Het JLab Talk-assortiment begint vanaf slechts $ 49 met het instapniveau Talk Go, en omvat ook de $ 99 Talk en de $ 149 Talk Pro. Het is een duidelijke uitdaging voor het Blue Microphones-assortiment, dat enkele van de beste microfoons momenteel te koop.hbo max serie om naar te kijken
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De Talk Go weerspiegelt het budget Blue Snowball Ice als een goedkope tool voor gaming en amateurstreaming. Het middenbereik Talk neemt ondertussen de Blue Yeti als microfoon voor diegenen die een hoge opnamekwaliteit willen voor streams en podcasts zonder de hoge prijs van professionele apparatuur.

De Talk Pro belooft echt opnamekwaliteit op professioneel niveau voor zijn nog steeds relatief toegankelijke uitgave van $ 149. Het heeft de hoogste opnameresolutie van de drie op 192 kHz - de Talk en Talk Go beide maximaal op 96 kHz - en is ontworpen om zowel muziek en vocale opnames als gaming, streaming en podcasts aan te kunnen. Het maakt nog steeds verbinding via een USB-C-kabel, net als de andere twee, dus het kan een haalbare optie zijn voor aspirant-muzikanten die alleen een eenvoudige pc- of laptopconfiguratie hebben.

Voor spraakopname lijken de Talk en Talk Go echter nog voordeliger. Voor $ 99 is de Talk goedkoper dan de Blue Yeti en heeft hij dezelfde vier directionele opnamemodi als de Talk Pro: cardioïde, omnidirectioneel, stereo en bidirectioneel. De Talk Go is niet goedkoper dan de Blue Snowball Ice, maar biedt, in tegenstelling tot Blue's microfoon, zowel cardioïde als omnidirectionele modi.

De Blue Snowball Ice heeft alleen een cardioïde condensor, wat betekent dat het niet duidelijk kan opnemen dat iemand erachter spreekt. De Talk Go zou daarom een ​​betere budgetmicrofoon kunnen zijn voor podcasts waarbij iedereen rond een enkele microfoon zit.

Alle drie de nieuwe JLab Talk-microfoons zijn nu verkrijgbaar vanaf JLab , Amazone en Beste koop . Als je erover denkt om je eigen stream of podcast te starten, bekijk dan onze ultieme gids voor Twitch en onze tips voor het starten van een podcast.

laatste update over stimuluscontrole
    Meer:JLab Epic Air ANC Sport review
De beste JLabs Audio Talk GO-deals van vandaag 90 Walmart-klantrecensies Korting JLab Talk Go USB-microfoon |... Amazone Prime $ 49 $ 39,99 Visie Korting JLab Audio Talk Go USB... Walmart $ 49,88 $ 39,99 Visie JLab - TALK GO Plug & Play... Beste koop $ 47,99 Visie Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen