Keurig lanceert nieuwe BrewID slimme koffiemachinetechnologie

(Image credit: Keurig)

Keurig is al lang bezig om uw ochtendkoffie zo moeiteloos mogelijk te maken, en de nieuwe K-Supreme Plus Smart-brouwer die deze week heeft aangekondigd, lijkt dat gemak naar het tijdperk van WiFi-verbinding te brengen. De nieuwste brouwer is de eerste met de nieuwe BrewID-technologie van Keurig, die uw apparaat verbindt met uw smartphone voor extra sterkte, temperatuur, grootte en automatische brouwbediening, met net zoveel aanpassing als sommige van de beste koffiezetapparaten buiten.

Gebruikers kunnen hun koffie afstemmen op de individuele smaak van hun smartphones voordat ze hun presets opslaan en hernoemen voor een brouwsel met één tik. Natuurlijk zijn al deze bedieningselementen ook beschikbaar op de machine zelf voor degenen die het ook graag eenvoudig houden.(Image credit: Keurig)

Voor $ 199,99, hoewel momenteel alleen beschikbaar op de Keurig-website , is de K-Supreme Plus Smart bijzonder gunstig geprijsd. Zeker, kijkend naar de best Keurig opties die er zijn, het is iets duurder dan de huidige lijn. Echter, gezien de rijkdom aan aanpassingsopties, geïntegreerde smartphone-mogelijkheden en nieuw en verbeterd weekproces (een enkele naald vervangen om door de film van elke pod te prikken door vijf voor een meer gelijkmatige verspreiding van water), biedt de K-Supreme Plus Smart een aantrekkelijk voorstel.

Is wifi de toekomst van koffiepadmachines?

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Koffiezetapparaten met wifi-functionaliteit duiken al geruime tijd op in de periferie van de markt, en Hamilton lanceert een reeks Alexa-compatibele apparaten en slimmer met een koffiezetfunctie op afstand op zijn iCoffee-druppellijn . In feite is een wifi-verbinding op een koffiezetapparaat met infuus veel gemakkelijker te vinden, met padmachines die laat op het feest komen.

We moeten nog steeds grotere namen de ruimte in zien springen. Nespresso moet nog zijn eigen zet doen, hoewel onlangs een contactloos Momento-model voor kantoorruimtes is gelanceerd dat ook een smartphone-app gebruikt. Maar zelfs de beste Nespresso-machines bieden geen wifi-compatibiliteit voor thuis.

Het is dus waarschijnlijk dat grotere merken meer van hun eigen WiFi-verbonden modellen zullen uitbrengen, en zoals de K-Supreme Plus bewijst, zijn ze misschien niet zo duur als eerdere vroege releases. Zodra die prijzen de $ 199,99-positie van Keurig's recente release beginnen te bereiken, kunnen ze een impuls krijgen in de reguliere markt, dus het opstarten van een app om je podkoffie te maken, is misschien niet zo'n verre droom.

De beste aanbiedingen voor Keurig-koffiezetapparaat van vandaag Keurig K-Slim + ICED... Keurig K-Slim Doel $ 79,99 Visie Bekijk alle prijzenKorting Keurig - K-Duo 12-Cup Coffee... Keurig K-Duo Beste koop $ 179,99 $ 149 Visie Bekijk alle prijzenKorting Keurig - K-Elite Single-Serve... Keurig K-Elite Beste koop $ 179,99 $ 119 Visie Bekijk alle prijzenKorting 38% off Keurig K-Mini Coffee... KEURIG K-Mini Amazone $ 79,99 $ 49,99 Visie Bekijk alle prijzen Deal eindigtdi 30 novKorting Keurig K-Supreme Plus Coffee... Keurig K-Supreme Plus Amazone $ 162 $ 149,99 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen