Killer Black Friday TV-deal - neem $ 250 korting op deze enorme 75-inch 4K-tv van Samsung

(Afbeelding tegoed: Samsung)

Als je hebt gewacht op grote kortingen op tv's met een groot scherm, hebben we goed nieuws. Black Friday tv-deals nemen toe van alle grote retailers, en er zijn veel geweldige verkopen lang voor Thanksgiving.

cyber maandag iphone deals 2020

Op dit moment kun je de Samsung 75-inch 7-serie LED 4K-tv van Best Buy voor slechts $ 849 . Dat is maar liefst $ 250 korting op een set die UHD-beeldkwaliteit levert, samen met de smarts die je nodig hebt om je favoriete programma's en films te streamen. Dit is een van de beste Black Friday-deals die we tot nu toe hebben gezien.Samsung 75' 7-serie 4K-tv: was $ 1.099 nu $ 849 @ Best Buy
De Samsung Class 7 Series LED 4K TV levert een scherp UHD-beeld in een monsterlijk 75-inch formaat. De Crystal Processor kan content opschalen naar 4K, en je krijgt een spraakgestuurde afstandsbediening, een dun bezel-ontwerp en een game-enhancer-modus voor soepele actie.

Samsung 75' 7-serie 4K TV: was $ 1.099 nu $ 849 @ Best Buy

Samsung 75' 7-serie 4K-tv: was $ 1.099 nu $ 849 @ Best Buy
De Samsung Class 7 Series LED 4K TV levert een scherp UHD-beeld in een monsterlijk 75-inch formaat. De Crystal Processor kan content opschalen naar 4K, en je krijgt een spraakgestuurde afstandsbediening, een dun bezel-ontwerp en een game-enhancer-modus voor soepele actie.

Bekijk Deal

De Samsung Series 7 LED-tv heeft vrijwel alles wat je zou willen in een grootbeeld-tv. Het begint met een helder paneel met een resolutie van 2160p, aangedreven door Samsung's Crystal Processor, die bestaande inhoud kan opschalen naar 4K-resolutie. Je krijgt ook HDR-ondersteuning om meer kleuren weer te geven.

Dankzij het Tizen-besturingssysteem is het een fluitje van een cent om dingen te vinden om naar te kijken op deze smart TV, aangezien deze Apple TV Plus, Disney Plus, Hulu, Netflix, Prime Video, Sling TV, YouTube en meer ondersteunt. Als je van gamen houdt, zul je de Game Enhancer-modus van de Series 7 waarderen, die de tv automatisch aanpast om games soepel te laten verlopen.

otterbox voor iphone se 2020

De spraakgestuurde afstandsbediening is nog een leuk extraatje, en de Samsung 7-serie ondersteunt voor uw gemak ook zowel Amazon Alexa als Google Assistant. Het enige echte nadeel dat we zien, is dat er slechts twee HDMI-poorten zijn.

Andere hoogtepunten van de tv uit de 7-serie zijn een universele gids die gebruikmaakt van AI om streaming en live-tv aan te bevelen, een dun bezelontwerp en uw keuze voor Wi-Fi- of Ethernet-connectiviteit. En met Dolby Digital Plus-ondersteuning en luidsprekers van 20 watt zou het geluid net zo groots moeten zijn als de beelden.

We zullen dit seizoen allemaal Black Friday-deals hebben, dus bekijk onze belangrijkste Black Friday tv-deals hub voor meer besparingen, en als je iets kleiners wilt, bekijk dan onze Black Friday 65-inch tv-dealspagina.

De beste Samsung UN75TU7000FXZA-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over02dagen05uur57minuten03droogKorting SAMSUNG 75 Klasse 4K Kristal... Walmart $ 999,99 $ 898 Bekijk Deal Samsung - 75' Klasse 7 Serie... Beste koop $ 999,99 Bekijk Deal Samsung UN75TU7000FXZA 75... Amazone Prime $ 1.099,99 Bekijk Deal Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen