Laatste Battlefield 6 lek hints naar een Warzone moordenaar

(Afbeelding tegoed: DICE)

pixel 5a versus pixel 6

een nieuwe Slagveld 6 lek heeft meer licht geworpen op de aanstaande online shooter, inclusief details over een Battle Royale-modus.

De zesde mainline-inzending in de populaire Battlefield-franchise werd vorig jaar door EA bevestigd tijdens een winstoproep, en eerder deze maand hoorden we geruchten dat het officieel wordt onthuld in mei . Er wordt ook zwaar gespeculeerd over Battlefield 6 met een moderne setting.  • Black Friday-deals: bekijk hier de beste vroege aanbiedingen.

Dit laatste lek komt van een gebruiker op Reddit die beweert inside-informatie te hebben over de nog niet officieel onthulde game. Het grootste nieuws in dit lek is dat de game een Battle Royale-modus zal bevatten.

Dit zou niet de eerste keer zijn dat DICE experimenteert met een Battle Royale-modus. Battlefield V ontving een Battle Royale-modus genaamd Firestorm als post-launch DLC, hoewel het verschillende keren werd uitgesteld en moeite had om significante grip te krijgen bij het uitbrengen.

Het zou niet verwonderlijk zijn om te zien dat het Battlefield-ontwikkelingsteam een ​​tweede keer een battle royale-modus geeft. De grootste competitie van de serie, Call of Duty, heeft immers zijn eigen extreem populaire variant, bekend als oorlogsgebied , dus Battlefield zal waarschijnlijk zijn eigen mening willen hebben om concurrentie aan te bieden.

Dit lek suggereert ook dat Battlefield 6 een spelmodus zal bevatten die tot 128 spelers ondersteunt (dubbele Battlefield V's 64 spelerstelling), zowel kleinschalige als grootschalige vernietiging zal bevatten, en terugkerende kaarten zal bevatten als Wake Island, Metro , en Kluis.

Een andere grote claim van deze Reddit-leaker is dat Battlefield 6 een hub zal worden voor eerdere Battlefield-games, schijnbaar verwant aan Halo: The Master Chief Collection. Spelers kunnen servers opstarten die exclusief zijn gereserveerd voor eerdere inzendingen zoals Battlefield 1942 en Battlefield: Bad Company, of content uit verschillende games mixen en matchen voor de ultieme Battlefield-ervaring.

Het is vermeldenswaard dat een moderator voor de Battlefield 6-subreddit heeft geverifieerd dat de gebruiker in kwestie het bewijs heeft geleverd dat hij een bron heeft die dicht bij de game staat.' Dit verificatiebewijs is niet openbaar gemaakt om de anonimiteit van de leaker te behouden.

Natuurlijk zijn dit allemaal slechts geruchten en zonder officieel bericht mogen ze niet als bevestiging worden opgevat. Vooral het 'hub'-gedeelte van het lek klinkt ons erg onwaarschijnlijk in de oren, omdat zo'n belangrijke opname zeker een eigen stand-alone release verdient in plaats van een toegevoegde toevoeging aan Battlefield 6, om nog maar te zwijgen van het mixen van content uit verschillende games zou een serieuze balans kunnen creëren problemen. Als de game echt klaar is voor een onthulling in mei, zullen we de legitimiteit van dit laatste lek in de komende maanden weten.

De beste Gaming Monitors-deals van vandaag 6 Walmart-klantrecensies Vroege Black Friday Sale eindigt over07uurtwintigminuten36droogKorting SAMSUNG 24-Inch CRG5 144Hz... Amazone Prime $ 279,99 $ 149,99 Visie Korting Dell 24 gamingmonitor:... Dell $ 299,99 $ 199,99 Visie Korting AOC C27G2 27' Full HD Gebogen... Walmart $ 279,99 $ 219,99 Visie Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen