Lek onthult Google Pixel 5a vanuit elke hoek

Google Pixel 5a GIF met de afbeelding naar boven

Krediet: Steve Hemmerstoffer/stem

Een ander lek heeft onthuld hoe de Google Pixel 5a eruit zal zien voor elke hoek; maak je klaar voor een eenvoudige maar aantrekkelijke Android-telefoon.

Deze nieuwe look is te danken aan een 360-graden video van Steve 'Onleaks' Hemmerstoffer op Voice . Hoewel de Pixel 5a misschien veel lijkt op de Google Pixel 4a, is dat geen slechte zaak, aangezien de laatste handset een van onze keuzes was voor de beste goedkope telefoons .Dit volgt op de eerste grote Pixel 5a-lek slechts een paar dagen geleden, die enkele afbeeldingen en specificaties onthulde die we hieronder bespreken.

De nieuwe video hieronder laat een vertrouwd ogende telefoon zien die het zachte plastic van Google terughoudt van eerdere Pixel a-serie telefoons. Interessant is dat de aan / uit-knop in deze video dezelfde kleur heeft als het lichaam, een afwijking van de contrasterende kleuren die Google de afgelopen jaren heeft gekozen.

Op de voorkant van de Pixel 5a zien we een plat 6,2-inch FHD OLED-scherm met een geperforeerde camera in de linkerbovenhoek.

De achterkant onthult een array met twee camera's, bestaande uit een hoofd- en een ultrabrede sensor. De kleinere sensor eronder wordt verondersteld een autofocussysteem met fasedetectie te zijn, dat voortdurend het licht controleert dat in de camerasensoren komt om ervoor te zorgen dat uw onderwerp scherp is.

Krediet: Steve Hemmerstoffer/stem

Hieronder vindt u de vingerafdruksensor aan de achterkant die al sinds de originele Google Pixel 3a gebruikelijk is voor de Pixel a-serie telefoons. Het ziet er niet zo luxe uit als gezichtsherkenningssystemen of vingerafdruksensoren onder het scherm, maar het is nog steeds handig en betrouwbaar.

Van wat we tot nu toe kunnen zien, lijkt de Pixel 5a een opgewarmde Google Pixel 4a 5G qua design, camera's en display. De Pixel 4a 5G is een uitstekende middenklasse telefoon, maar we hadden graag meer veranderingen gezien tussen de ene generatie en de volgende.

Het is mogelijk dat deze veranderingen onder de huid van de Pixel 5a verschijnen. De lekken van Hemmerstoffer hebben ons niets verteld over de chipset van de telefoon of de resolutie van de camerasensoren.

Deze kunnen uiteindelijk worden gedowngraded, maar met een goede reden. De Pixel 4a die de 5a zal vervangen kost slechts $ 349. Als Google die prijs wil behouden, die rivaliserende telefoons zoals de iPhone SE , dan zal het moeten bezuinigen op enkele van de functies van de 4a 5G.

Google lanceerde de Pixel 4an augustus, gevolgd door de Pixel 4a 5G in november. De Pixel 3a werd vorig jaar in mei gelanceerd, wat waarschijnlijk ook dit jaar zal zijn wanneer de Pixel 5a zal verschijnen.

Wanneer het debuteert, hebben we goede hoop dat het een plaats krijgt in onze beste ranglijst van Android-telefoons.

De beste Google Pixel Buds 2-deals van vandaagVroege Black Friday Sale eindigt over01uureenentwintigminuten53droog Google Pixel-knoppen 2 Google winkel $ 179 Visie Google Pixel Buds Gen 2 True... Walmart $ 238 Visie Bekijk vergelijkbare Amazon US Amazone Geen prijsinformatie Controleer Amazon Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen