Leesa Originele matrasbeoordeling (2021)

Ons oordeel

Slaap je liever wat steviger, dan is de Leesa Original een goede keuze. Deze volledig schuimrubberen matras bevindt zich aan de bovenkant van de middelzware schaal, maar biedt de juiste hoeveelheid om je lichaam stevig te wiegen. Het is goed geprijsd, en hoewel vergelijkbare matrassen voor minder geld beschikbaar zijn, waren de ethische referenties van Leesa van gewicht voor ons. Wees erop voorbereid dat u eerst wat ontgassen moet verdragen: de geur is krachtig, maar het is slechts tijdelijk.

Voor

 • Goede hulp
 • Slaapt koel
 • Ethische aankoop

Tegen

 • Krachtige aanvankelijke ontgassingsgeur
 • Schuim dat vatbaar is voor inkepingen
 • Randondersteuning kan beter

TemplateStudio Oordeel

Slaap je liever wat steviger, dan is de Leesa Original een goede keuze. Deze volledig schuimrubberen matras bevindt zich aan de bovenkant van de middelzware schaal, maar biedt de juiste hoeveelheid om je lichaam stevig te wiegen. Het is goed geprijsd, en hoewel vergelijkbare matrassen voor minder geld beschikbaar zijn, waren de ethische referenties van Leesa van gewicht voor ons. Wees erop voorbereid dat u eerst wat ontgassen moet verdragen: de geur is krachtig, maar het is slechts tijdelijk.

Pluspunten

 • +Goede hulp
 • +Slaapt koel
 • +Ethische aankoop

nadelen

 • -Krachtige aanvankelijke ontgassingsgeur
 • -Schuim dat vatbaar is voor inkepingen
 • -Randondersteuning kan beter
Spring naar:

De originele Leesa-matras is de instapoptie van Leesa en het populairste aanbod van het bedrijf. Sinds Leesa de markt betrad in 2015 heeft het er een punt van gemaakt om zijn bedrijf voorgoed te gebruiken. Het is een Certified B Corporation, wat betekent dat het doel en winst in evenwicht houdt, en voor elke 10 verkochte matrassen doneert Leesa een matras aan een van zijn vele liefdadigheidspartners.beste ps4-games van 20 dollar

Het altruïsme van Leesa is bewonderenswaardig, maar hoe goed is de kwaliteit van zijn bestverkochte Leesa Original-matras? Na weken van zorgvuldig testen zijn we tot een oordeel gekomen, en in onze Leesa Original-matrasbeoordeling zullen we je helpen beslissen of het de beste matras voor jou.

Wat is de originele Leesa-matras?

(Afbeelding tegoed: Leesa)

  Gemiddeld tot stevig comfortniveau 10 inch diep, met drie lagen Gemaakt van traagschuim en schuim

De in Amerika gemaakte Leesa Original-matras is een traagschuim matras , en het is ontworpen om comfort en ondersteuning te bieden aan alle soorten slapers. Het heeft een bovenlaag van 2 inch van ademend schuim, 2 inch contourend traagschuim in het midden en een basis van 6 inch kern ondersteunend schuim - allemaal afgedekt door een naadloze twill stoffen hoes. Je kunt ze meestal ook in de aanbieding vinden - onze gids voor de beste Leesa matrasverkopen en kortingen heeft de laatste besparingen.

De Leesa Original-matras volgt de Amerikaanse maatvoeringsconventies. Het wordt geleverd in zes maten, variërend van tweeling tot Californische koning. Zoals alle Leesa-matrassen, wordt deze op bestelling gemaakt en binnen één tot drie werkdagen verzonden. Kies voor gratis verzending over land om het matras bij je thuis te laten bezorgen. (Let op: levertijden kunnen vertraging oplopen vanwege COVID-19.)

beste werk vanuit huis bureau

Het is een matras in een doos , wat betekent dat de Leesa Original-matras vacuümverzegeld aankomt in een handige doos. Rol het uit op je bedframe, verwijder het plastic en binnen enkele seconden vormt het zichzelf tot een volwaardige matras.

Setup kan solo worden gedaan, maar het is minder omslachtig met de hulp van een andere persoon. Als alternatief kunt u $ 150 extra uitgeven voor twee Leesa-vertegenwoordigers om uw nieuwe matras op te zetten en uw bestaande mee te nemen.

De originele Leesa-matras wordt geleverd met een proefperiode van 100 nachten en een beperkte garantie van 10 jaar, wat vergelijkbaar is met wat de beste matras in een doos merken bieden. Een waarschuwing: u moet de matras minimaal 30 nachten proberen voordat u een retourzending start. Dat is echter het geval bij de meeste toonaangevende matrassen, omdat het tot drie weken kan duren voordat uw lichaam zich heeft aangepast aan het slapen op iets nieuws.

Als u niet tevreden bent met uw aankoop, zal Leesa het volledige bedrag terugbetalen en de matras aan een van zijn liefdadigheidspartners schenken zonder extra kosten aan klanten in de continentale Verenigde Staten.

cosori luchtfriteuse van 5,8 liter

Leesa-matras: prijs en aanbiedingen

  Scherp geprijsd voor een middenklasse bed-in-a-box Regelmatige deals snijden tot $ 200 korting op de prijs

Voor de volle prijs kost de Leesa Original-matras $ 799 voor een tweelingmaat, en maximaal $ 1.299 voor King en California King. Het is de goedkoopste Leesa-matras die je kunt kopen en past comfortabel in de middenklasse matrassenmarkt.

Als we de adviesprijs van een queen size - $ 1.099 - als benchmark gebruiken, kost de Leesa Original minder dan $ 50 van veel van zijn middenklasse traagschuimrivalen, waaronder de Casper Original-matras op instapniveau ($ 1.095), de Layla Memory Foam-matras ($ 1.049) en dan de Paars matras ($ 1149).

Als het echter om waar voor je geld gaat, wordt de Leesa Original - net als alle bovenstaande matrassen - ondermijnd door de Nectar Memory Foam-matras . Hoewel een queen size Nectar officieel $ 1.198 kost, wordt het consequent verkocht voor slechts $ 799 en wordt het geleverd met een extra $ 399 aan gratis slaapaccessoires, waardoor het erg moeilijk te verslaan is. Voor sommigen zullen de ethische referenties van Leesa echter een eigen waarde hebben.

Dit zijn de officiële prijzen voor alle maten

beste muis voor windows 10
  Tweeling: $ 799 Tweeling XL: $ 849 Volledig: $ 999 Koningin: $ 1,099 Koning: $ 1,299 California King: $ 1.299

Leesa geeft echter regelmatig kortingen op zijn matrassen, en het is vaak mogelijk om tot $ 200 korting te krijgen op de prijs van de Leesa Original - meestal met twee gratis kussens erbij.

Als u zoveel mogelijk geld wilt besparen, zijn de twee beste tijden van het jaar meestal tijdens de merkperiode Memorial Day matras verkoop in mei en in november via a Black Friday matras deal , maar realistisch gezien is er vrijwel altijd een aanbod van een soort.

Amazon geeft ook regelmatig kortingen op de Leesa Original-matras. Soms zijn de prijzen daar goedkoper dan rechtstreeks via Leesa kopen, maar je krijgt niet de gratis accessoires, en niet alle verkopers bieden de risicovrije proefperiode van 100 nachten, dus lees de kleine lettertjes aandachtig. Leesa-matrassen zijn ook verkrijgbaar bij West Elm en Pottery Barn-winkels, waardoor u de matras in hun winkellocaties kunt bekijken voordat u ze koopt.

De beste Leesa Original Matras-deals van vandaag 1 Amazon-klantrecensie Leesa Original matras - Twin Leesa $ 699 $ 599 Visie Leesa Original matras - Twin Leesa Twin XL-matras Leesa $ 749 $ 649 Visie Leesa Twin XL-matras Leesa Original Matras -... Leesa $ 674 Visie Leesa Original-matras - Twin XL Leesa Matras (Origineel) Twin Leesa $ 799 $ 699 Visie Leesa Matras (Origineel) Twin 2 gratis kussensToon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen