LG Direct View LED neemt het op tegen Samsung's The Wall met 325-inch micro-LED

(Afbeelding tegoed: LG)

Niet tevreden om Samsung al het plezier te laten hebben met schermen van wandformaat, LG heeft zijn eigen 325-inch monster geïntroduceerd, de Direct View LED (DVLED) Extreme Home Cinema. Met een kameromspannend formaat en LG's eigen kijk op LED-as-pixel displaytechnologie, ziet de nieuwe DVLED Extreme Home Theater er machtig vertrouwd uit, passend bij De muur van Samsung tot aan de exorbitante prijs.

Maar LG's nieuwe supergrote thuisbioscoop is niet alleen voor de superrijken. En het zullen niet de ultradunne soort schermen zijn waar LG OLED om bekend staat. Het grootste 325-inch 8K-model weegt een verpletterende 2.222 pond, bevat 33 miljoen LED's en is 23,6 voet breed en 13,3 voet lang. Met een reeks schermformaten en resolutie-opties, zullen de DVLED-schermen ook worden verkocht in een aantal vooraf gebouwde formaten die niet dezelfde premium prijzen hebben.De DVLED is verkrijgbaar in verschillende resolutie-opties (full HD, 4K en 8K), en maten variërend van een bescheiden 81 inch tot 215 inch voor full HD, 163 tot 325 inch voor 4K-resolutie en een enkel 8K-model op 325 inch. Ze bieden ook verschillende beeldverhoudingen, van de standaard 16:9 tot superbrede 32:9 'Ultra Stretch'-formaten die de breedte verdubbelen tot die van twee 2K- of 4K-schermen naast elkaar voor een dubbel schermeffect.

(Afbeelding tegoed: LG)

Net als Samsung's The Wall, gebruiken de nieuwe LG DVLED-modellen micro-LED-technologie om als individuele pixels te dienen, waardoor de schermen OLED-achtig contrast en zwartniveaus, pixel-perfecte lichtregeling en ultraheldere, levendige kleuren bieden die niet last hebben van veelvoorkomende problemen zoals inbranden of beperkte kijkhoeken. (Bekijk ons ​​artikel Micro-LED vs. OLED TV: welke tv-technologie zal winnen? )

welke telefoons hebben ir blaster

Bij de luxe super-tv van LG wordt een ATA-gecertificeerde flightcase geleverd voor het opbergen en vervoeren van de ultragrote tv (die modulair van ontwerp lijkt te zijn), een aparte doos die de aangepaste paneelconfiguratie regelt en webOS Smart TV-functionaliteit biedt, en een premium ondersteunings- en garantiepakket met 5 jaar ExtendedCare-garantie, 3 jaar TotalCare Health Check en 3 jaar abonnement op ConnectedCare.

(Afbeelding tegoed: LG)

Alleen dit voordelenpakket wordt door LG geschat op $ 30.000, dus als ze dat gratis aanbieden, neem je gelijk aan dat dit niet iets is dat gewone stervelingen zich kunnen veroorloven. Het grootste 325-inch 8K-model wordt verkocht voor - dit is geen grap - $ 1,7 miljoen.

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Het is de moeite waard om te onthouden dat dit soort displays in feite commerciële bewegwijzering zijn die opnieuw wordt verpakt en verkocht als ultra-premium thuisbioscoopapparatuur, dus de dingen zijn niet zo eenvoudig als je zou krijgen op een van de beste 85-inch tv's . Aangezien de DVLED-sets niet werken als een standaard TV, wordt de training op locatie gegeven door een LG gecertificeerde field engineer.

Helaas hebben we geen vaste cijfers voor de kleinere modellen, omdat de aanpasbare Direct View LED (DVLED) Extreme Home Cinema op maat moet worden geconfigureerd. Maar als je in de stemming bent voor een gigantische tv en een prijs kunt betalen die echt obsceen is, kun je je aanmelden op de LG-website om gecontacteerd te worden over het krijgen van een van uw eigen.

Onze favoriete LG TV's Lage Voorraad Verlaagde Prijs LG OLED55CXPUA Alexa Ingebouwde... LG CX OLED Amazone $ 1.396,99 $ 1,289 Weergave Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen
  • Categorie Tv