Lucifer seizoen 6: Trailer, releasedatum, cast en meer

(Afbeelding tegoed: Netflix)

beschikbaarheid van xbox series x console

Aan alle slechte dingen moet een einde komen. Lucifer seizoen 6, het laatste hoofdstuk van de bovennatuurlijke saga, komt binnenkort en Netflix heeft zojuist de eerste volledige trailer uitgebracht. Lucifer is nu God, maar hij is nog niet helemaal klaar om zijn duivelse manieren op te geven en op de troon te gaan zitten.

Lucifer seizoen 6 onthulde vorige maand de releasedatum met een aankondigingsvideo tijdens het Comic-Con @ Home-paneel. Het laatste seizoen lijkt episch te worden, na alles wat er in seizoen 5B is gebeurd. Lucifer (Tom Ellis) werd God na het verslaan van broer Michael. Maar hoe zal zijn hemelse promotie zijn romance met rechercheur Chloe Decker (Lauren German) beïnvloeden? En, zoals de nieuwe trailer laat zien, is een apocalyps nabij? • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Lucifer seizoen 6 zal nogal wat verhaallijnen bevatten om af te ronden. De grote zal natuurlijk zijn hoe de titulaire duivel omgaat met het zijn van de almachtige God, terwijl hij een relatie met Chloe onderhoudt. Maar andere onderwerpen zijn: Amenadiel die naar de politieacademie gaat; Linda komt weer in contact met lang verloren gewaande dochter Adriana; en Maze's voortdurende zoektocht om Warden of Hell te zijn.

Mede-showrunner Joe Henderson plaagde met Collider ,,Het is verreweg het meest intieme seizoen dat we hebben gedaan, het heeft ook de duurste aflevering die we ooit hebben gemaakt. We hebben dus nog genoeg spektakel.'

Hier is alles wat we tot nu toe weten over Lucifer seizoen 6.

Lucifer seizoen 6 releasedatum

Netflix heeft de releasedatum van Lucifer seizoen 6 vastgesteld op vrijdag 10 september.

Het nieuws werd op 24 juli bekendgemaakt op Comic-Con @ Home 2021 tijdens een panel met Tom Ellis, Joe Henderson en Ildy Modrovich. De cast en crew hebben afgelopen voorjaar de opnames al ingepakt.

beste 120hz tv onder 1000

Bekijk de video van de datumaankondiging:

Lucifer seizoen 6 zou helemaal niet plaatsvinden. Dit is echt de show die niet kon sterven. Het werd twee keer herrezen nadat het eerst werd geannuleerd door Fox en vervolgens door Netflix na seizoen 5. Lucifer trok echter een soort helse magie uit, omdat de streamer zijn beslissing terugdraaide en er vorig seizoen een bestelde (waarschijnlijk deze keer echt).

Lucifer seizoen 6 trailer

De trailer van Lucifer seizoen 6 begint met de titulaire duivel die wordt ondervraagd door LAPD-detective Carol Corbett. Op een gegeven moment vraagt ​​hij Lucifer naar zijn leeftijd ... hoe onbeleefd! Een gevallen engel onthult nooit zijn nummer.

De rest van de trailer geeft een voorproefje van Lucifers strijd met zijn nieuwe positie als God. Hij keert zelfs terug naar de bank van therapeut Linda. De dingen op aarde worden een beetje apocalyptisch. De natuurwetten worden afgebroken en niemand (zelfs geen almachtig wezen) weet hoe het zal eindigen.

snelste maaltijdbezorging bij mij in de buurt

Lucifer seizoen 6 afleveringen

Lucifer seizoen 6 zal uit 10 afleveringen bestaan ​​en de titels zijn al onthuld:

ring video deurbel 2 winkels
 • Lucifer seizoen 6, aflevering 1, 'Er verandert hier nooit iets'
 • Lucifer seizoen 6, aflevering 2, 'Buckets of Baggage'
 • Lucifer seizoen 6, aflevering 3, 'Yabba Dabba Do Me'
 • Lucifer seizoen 6, aflevering 4, 'Pin The Tail On The Baddie'
 • Lucifer seizoen 6, aflevering 5, 'The Murder of Lucifer Morningstar'
 • Lucifer seizoen 6, aflevering 6, 'Veel vuiler dan dat'
 • Lucifer seizoen 6, aflevering 7, 'My Best Fiend'
 • Lucifer seizoen 6, aflevering 8, 'Save The Devil, Save The World'
 • Lucifer seizoen 6, aflevering 9, 'Tot ziens, Lucifer'
 • Lucifer seizoen 6, aflevering 10, 'Partners 'Til The End'

Lucifer seizoen 6 cast

De cast van Lucifer wordt geleid door Tom Ellis als Lucifer Morningstar, de heer van de hel. Wanneer hij zijn leven verveelt, wordt hij burgeradviseur voor de politie van Los Angeles en runt hij een luxe nachtclub genaamd Lux.

Ellis speelt ook de tweelingbroer van Lucifer, Michael, die zijn plaats inneemt wanneer Lucifer terugkeert naar de hel.

Andere leden van de Lucifer-cast zijn onder meer:

 • Lauren German als detective Chloe Decker, de LAPD-partner van Lucifer
 • DB Woodside als Amenadiel, de oudere broer van Lucifer
 • Lesley-Ann Brandt als Mazikeen, een demon vriend van Lucifer die werkt als barman bij Lux
 • Scarlett Estevez als Beatrice 'Trixie' Espinoza, Chloe en Dan's dochter
 • Rachael Harris als Dr. Linda Martin, Lucifer's therapeut en moeder van Amenadiel's zoon Charlie
 • Aimee Garcia als Ella Lopez, een forensisch wetenschapper voor de LAPD
 • Inbar Lavi als Eva, 's werelds eerste mens en de voormalige minnaar van Lucifer
 • Scott Porter als Carol Corbett, een LAPD-detective

Een vaste serie die misschien terugkerend wordt, is Kevin Alejandro als rechercheur Daniel 'Dan' Espinoza, een LAPD-detective en Chloe's ex-man. Het personage stierf in seizoen 5B en bevindt zich momenteel in de hel. Zoals we hebben gezien, is dat natuurlijk niet altijd permanent.

Er komen een paar nieuwe Lucifer-castleden aan boord. Merrin Dungey speelt Sonya, een figuur op de LA Police Academy die zal communiceren met Amenadiel, die aan de academie gaat studeren.

Dan is er Brianna Hildebrand, een engel genaamd Rory.

  Volgende:De beste streamingapparaten om je favoriete programma's te bekijken
De beste televisieaanbiedingen van vandaag 478 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen03uur24minuten30droogKorting TCL 43' Klasse 4-Serie 4K UHD... Walmart $ 399,99 $ 279 Visie Korting TCL 43-inch 4K UHD Smart LED... Amazone $ 349,99 $ 279,99 Visie Korting TCL - 50 Klasse 4 Serie 4K... Beste koop $ 449,99 $ 359,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen