MacBook Air 2022 geruchten over releasedatum, prijs en specificaties

(Afbeelding tegoed: Getty Images)

Geruchten over een nieuwe MacBook Air 2022 zijn in de lucht na Apple's onthulling in oktober 2021 van de nieuwe 14-inch MacBook Pro 2021 en 16-inch MacBook Pro 2021 nieuw inpakken M1 Pro of M1 Max-chips.

Na het succes van de MacBook Air met M1 staat Apple onder druk om een ​​nog indrukwekkendere versie van zijn betaalbare ultraportable te leveren. Maar er is nog ruimte voor verbetering, vooral omdat het ontwerp van de MacBook Air er een beetje lang uitziet in vergelijking met dunne en lichte laptops van Dell en Asus.  • MacBook Air versus Pro : Wat past bij jou?
  • De slimme functies van Gmail uitschakelen en tracking voorkomen?
  • NAAR Mac VPN is ongelooflijk handig om online anoniem te blijven
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De huidige geruchten wijzen in de richting van een nieuw ontwerp met dunnere schermranden en een hele reeks nieuwe kleuren. Lees dus verder voor alles wat we tot nu toe weten over de MacBook Air 2022.

MacBook Air 2022 nieuws en geruchten (bijgewerkt op 24 november)

  • Nieuwe renders die zogenaamd gebaseerd zijn op gelekte Apple CAD-informatie hebben de MacBook Air 2022 getipt om geen tandje bij te zetten.
  • Een nieuw rapport bevat details over de nieuwe Apple Silicon die in de MacBook Air 2022 zou moeten zitten, en hij zou krachtig genoeg moeten zijn.
  • Een leaker heeft beweerd dat de MacBook Air 2022 een hele reeks upgrades zal hebben , van een mini-LED-display en de M2-chip tot MagSafe-opladen en nieuwe kleuren.

MacBook Air 2022 geruchten release datum

De laatste geruchten hebben de volgende MacBook Air getipt voor een release in 2022 . Maar wanneer precies is lastig.

Apple-analist Ming-Chi Kuo had eerder beweerd dat de productie van de volgende MacBook Air begint pas in het derde kwartaal van 2022 . Maar als we een weddenschap zouden moeten sluiten, zouden we voorspellen dat de volgende MacBook Air ergens in de eerste helft van 2022 zal aankomen, misschien in de lente.

MacBook Air 2022 prijsspeculatie

Momenteel de meest betaalbare manier om een ​​MacBook te krijgen, de Air begint bij $ 999. We zouden verwachten dat Apple zich grotendeels aan die prijsstelling houdt om concurrerend te blijven met Windows-laptops.

Maar zoals veel Apple-apparaten, verwacht dat die prijs zal stijgen wanneer er extra RAM en opslag wordt toegevoegd.

beste koop grafische kaart drop

MacBook Air 2022-ontwerp

Krediet: Devam Jangra

De reden waarom je zou moeten wachten op de MacBook Air 2022 boven de huidige MacBook Air M1 is dat het geruchtenmodel van de volgende generatie een nieuw ontwerp zou kunnen hebben.

Krediet: Devam Jangra

Er worden slankere randen verwacht en een van de 5 dingen die we willen van de volgende MacBook Air . Dat kan echter ook een inkeping in de bovenkant van het scherm voor de camera betekenen, zoals te zien is op de MacBook Pro 2021 en voorgesteld in een weergave van Jon Prosser .

Maar een recentere reeks renders, naar verluidt gebaseerd op CAD-ontwerpen van zogenaamd binnen Apple, toont een MacBook Air 2022 zonder display-inkeping. Dit kan goed nieuws zijn voor mensen die erg anti-notch zijn. Maar het zou kunnen betekenen dat de volgende MacBook Air niet zal profiteren van het krijgen van superdunne randen, hoewel dit niet betekent dat er helemaal geen bezels zullen zijn, maar het is misschien niet zo belangrijk als die op de nieuwste MacBook Pro's .

En het scherm is gekanteld, het gebruikt een mini-LED-display zoals de iPad Pro 2021 en nieuwe MacBook Pro's, die een boost in helderheid en kleuren zouden moeten zien.

Er worden ook meer kleuren verwacht, aangezien Apple afstapt van alleen Space Grey en Silver. Off-white is getipt samen met andere kleuren die geïnspireerd zijn op de pasteltinten van de iMac 2021.

Krediet: Devam Jangra

Er is geen woord over een toetsenbord- of trackpad-upgrade, maar het Force Touch-trackpad is een van de beste die er is, en nadat Apple het Butterfly-toetsenbordmechanisme had verlaten om opnieuw een schaarsleutelmechanisme te gebruiken, is typen op MacBooks aanzienlijk verbeterd .

MacBook Air 2022 MagSafe en poorten

Krediet: Devam Jangra

Voor oude MacBook-fans werd MagSafe-opladen gezien als een bepalende functie, een functie die Apple scheidde van pc's. Helaas heeft Apple de volgende MagSafe verwijderd bezorgdheid over brandveiligheid en een overstap naar USB Type-C.

Maar met MagSafe nu terug op de nieuwe MacBook Pro's, zal het waarschijnlijk zijn weg vinden naar de volgende MacBook Air. En de geruchten tot nu toe hebben gesuggereerd dat het ook terugkomt naar de volgende generatie Air.

Hoewel de nieuwe MacBook Pro's ook een SD-kaartlezer en HDMI-poort kregen, een gedetailleerd lek beweert dat de MacBook Air bij USB-C-poorten zou kunnen blijven alleen. Dat zou geen groot probleem zijn dankzij USB-C die een grotere mate van connectiviteit mogelijk maakt, maar mensen die meer poorttoegang willen, moeten misschien de dongle-levensduur omarmen.

MacBook Air 2022-specificaties

De huidige MacBook Air maakte furore door te komen met de Apple M1-chip , een plakje silicium dat in eigen huis is ontworpen door de ingenieurs van Cupertino. Het leverde indrukwekkende prestaties, aangezien het een chip is die draait op ARM's RISC-architectuur in plaats van op de x86-architectuur van Intel-aangedreven MacBooks en Windows-laptops.

Terwijl de nieuwe MacBook Pro's een verbeterde versie van de M1-chip krijgen, wordt de MacBook Air getipt om de Apple M2-chip . Het gerucht gaat dat er een procesknooppunt van 4 nanometer wordt gebruikt , wordt verwacht dat deze chip de efficiëntie bevordert boven de ruwe prestaties die worden geboden door de M1 Pro- en M1 Max-chips.

Een apart verslag via De informatie zegt dat Apple de nieuwe chip voor de MacBook Air heeft de codenaam Ibiza en kan gebaseerd zijn op een proces van 3 nanometer.

Wat betreft de daadwerkelijke chipspecificaties, zijn de geruchten hier een beetje vertroebeld, aangezien recente lekken nu lijken te gaan over geüpgradede M1-chips, niet over de M2-chip. Maar verwacht meer prestaties en een betere batterijduur van de volgende MacBook Air.

RAM en opslag beginnen waarschijnlijk met dezelfde hoeveelheden als de huidige Air, met 8 GB RAM en 256 GB SSD-ruimte. Maar het zou ons niet verbazen als Apple 16 GB RAM en opslag tot 1 TB zou aanbieden voor de MacBook Air 2022.

MacBook Air 2022 vooruitzichten

Hoewel de huidige MacBook Air redelijk goed is, is hij waarschijnlijk toe te schrijven aan een herontwerp. En dat is waar de geruchten op wijzen voor de MacBook Air 2022.

Als we een beter scherm kunnen krijgen met smalle randen, evenals een verbeterde chipset en MagSafe-opladen, zullen we zien dat de volgende MacBook Air een serieuze aantrekkingskracht heeft, vooral omdat hij waarschijnlijk een stuk goedkoper zal zijn dan de nieuwe MacBook Pluspunten

De beste Apple Macbook Air (2020)-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over13uur16minuten58droogKorting Apple MacBook Air 13-inch... Walmart $ 1.477,42 $ 904.95 Visie Lage voorraad Verlaagde prijs Apple MacBook Air 13.3'... Walmart $ 1.769,92 $ 1.179,95 Visie Korting Apple MacBook Air 13.3'... Walmart $ 1.769,92 $ 1.179,95 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen