MacBook Air met mini-LED-display zou in 2022 gelanceerd kunnen worden

(Afbeelding tegoed: toekomst)

We hebben allemaal de geruchten gehoord over mini-LED-schermen die zogenaamd bij de MacBook Pro 2021-modellen komen. Maar hoe zit het met de MacBook Air? Helaas moet u mogelijk tot volgend jaar wachten op die specifieke upgrade.

kitchenaid mixer black friday sale

Dat zegt analist Ming-Chi Kuo (via 9to5Mac ), die beweerde dat Apple de MacBook Air 2022 met een 13,3-inch mini-LED-display.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Het vooruitzicht dat Apple zijn hardware opwaardeert met: mini-LED er gaan al bijna een jaar geruchten. De eerste van die producten arriveerde eerder dit jaar in de vorm van de mini-LED 12,9-inch iPad Pro , en er zijn tal van geruchten die suggereren dat de verwachte - maar nog niet bevestigde - 14-inch en 16-inch MacBook Pro 2021 modellen zullen volgen.

Het was slechts een kwestie van tijd voordat we geruchten begonnen te horen dat Apple de MacBook Air dezelfde behandeling zou geven. Het kan echter nog even duren voordat dit hypothetische apparaat werkelijkheid wordt. Volgens Kuo zal het pas begin 2022 worden gelanceerd, hoewel de analist niet specifieker was dan dat.

Mini-LED biedt een aantal voordelen ten opzichte van de LCD-panelen die Apple traditioneel op zijn laptops gebruikt.

In plaats van een enkele achtergrondverlichting voor het hele scherm te gebruiken, gebruikt mini-LED-technologie honderden kleinere LED-clusters. Deze Mini-LED-schermen zijn energiezuiniger dan LCD, bieden een hogere helderheid, beter contrast en diepere zwarttinten. OLED presteert in veel opzichten beter, maar mini-LED is ook een stuk minder gevoelig voor inbranden van het scherm. Bovendien maakt Mini-LED gebruik van anorganisch galliumnitraat, dat na verloop van tijd niet verslechtert.

Recente geruchten beweren ook dat de volgende MacBook Air de Apple M2-chip dat is zogenaamd onderweg. Alles wat we hebben gehoord, suggereert dat het betere prestaties zal bieden dan de huidige M1-chip, hoewel het misschien meer gericht is op energie-efficiëntie dan de M1X chip naar verluidt debuteert op de volgende MacBook Pro's.

black friday keukenapparatuur aanbiedingen

Het is echter niet waarschijnlijk dat Apple deze informatie zal bevestigen of ontkennen, omdat dit nooit het geval is. In plaats daarvan moeten we gewoon rustig blijven zitten en geduld hebben, want het kan wel een jaar duren voordat we zien of deze geruchten over MacBook Air waar zijn. En dat is ervan uitgaande dat de MacBook Air 2022 geen vertraging oploopt, zoals de 2021 MacBook Pro's zouden zijn geweest.

Als u op dit moment op zoek bent naar een nieuwe Macbook Air, is het waarschijnlijk niet de moeite waard om te wachten met upgraden, vooral gezien de goede MacBook Air met M1 is. Als u het zich echter kunt veroorloven om geduldig te zijn, kan het op de lange termijn zijn vruchten afwerpen.

De beste Apple MacBook Air-deals van vandaag 421 Amazon-klantrecensies Cyber ​​Monday Sale eindigt over01dagen08uur32minuten3. 4droogLage voorraad Apple MacBook Air Core... Walmart $ 849 Visie Korting Apple 13,3-inch MacBook Air... Walmart $ 1.432,42 $ 954,95 Visie 13-inch MacBook Air - Zilver appel $ 999 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen