MacBook Pro 16-inch M1X-chip is zojuist gelekt - en het is game over voor Intel

(Afbeelding tegoed: Apple)

Het tijdperk van Apple Silicon is in volle gang en de beslissing van Apple om zijn chipontwikkeling in eigen huis te brengen, lijkt zijn vruchten af ​​te werpen. Het enige waar je naar hoeft te kijken is onze MacBook Air M1 recensie .

on-ear hoofdtelefoon met microfoon

De M1-chip heeft absoluut de records van Intel-aangedreven MacBooks gebroken, terwijl de batterij langer meegaat. En daar stopt Apple niet. We horen al geruchten over een nieuwe chip, de M1X, die volgend jaar zou kunnen worden gelanceerd.Cyber ​​MacBook-deals
Je kunt flink besparen op de laptops van Apple met de beste Cyber ​​Monday MacBook-deals. De nieuwe MacBook Air M1 is nu $ 100 korting .

Cyber ​​Monday MacBook-deals

Cyber ​​MacBook-deals
Je kunt flink besparen op de laptops van Apple met de beste Cyber ​​Monday MacBook-deals. De nieuwe MacBook Air M1 is nu $ 100 korting .

Bekijk Deal
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De M1 is al een groot succes voor Apple. Ons Apple Silicon-benchmarks op de M1-chip laten zien dat de processor van Apple de nieuwste chip van Intel op Geekbench, videotranscodering en Photoshop wegblaast.

Dus het vooruitzicht van een nog krachtigere chip voor de 16-inch MacBook Pro 2021 is best spannend.

oculus quest pro releasedatum
Bekijk meer

Volgens @LeaksApplePro , die een goede staat van dienst heeft met dit soort dingen, zal de M1X ergens volgend jaar debuteren in een 16-inch MacBook Pro. Aangezien de 16-inch MacBook Pro op dit moment het vlaggenschip van de MacBook is, is het logisch dat Apple deze zou gebruiken om een ​​steeds betere chipset te lanceren. Zeker als hij echt zo veel sneller is dan de M1-chip in de 13-inch MacBook Pro.

En als de details over het aantal cores kloppen, dan is dit echt een geweldige chip. Ter referentie: de huidige M1-chip heeft in totaal slechts acht kernen, met vier krachtige en vier efficiënte kernen erin. Acht prestatiekernen zullen een lust voor het oog zijn, ervan uitgaande dat Apple de stroomvereisten op een beheersbaar niveau kan houden.

De enige vragen die we hebben, zijn of de M1X-naam zal blijven hangen en wanneer deze zou kunnen aankomen. Immers, als het echt het dubbele aantal prestatiekernen heeft, wil Apple misschien een naam kiezen die de boost in kracht weerspiegelt. Wat betreft wanneer het zal worden uitgebracht, het kan elk moment zijn tussen nu en begin volgend jaar. Vooral als er alleen een persbericht komt en geen groot lanceringsevenement.

De beste Apple Macbook Air (2020)-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over04uur09minuten31droogKorting Apple MacBook Air 13-inch... Walmart $ 1.477,42 $ 975,13 Visie Lage voorraad Verlaagde prijs Apple MacBook Air 13.3'... Walmart $ 1.769,92 $ 1.179,95 Visie Korting Apple MacBook Air 13.3'... Walmart $ 1.769,92 $ 1.179,95 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen