MacBook Pro 2021 zou eindelijk de Touch Bar kunnen dumpen, voorspelt analist

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Er wordt veel gespeculeerd over de 2021 MacBook Pro modellen, waaronder de introductie van mini-LED-displays en meer poorten. Maar er gaan ook geruchten over wat er wordt gesloopt.

Er gaan al geruchten dat Apple de Touch Bar gaat afschaffen. En nu analisten bij Toeleveringsketenadviseurs weergeven hebben dit gerucht bevestigd, wat suggereert dat we misschien de laatste van de Touch Bar hebben gezien.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Volgens het rapport van DSCC is de TouchBar van Apple momenteel het op twee na grootste gebruik van OLED-schermen, maar dat zou kunnen veranderen. Vooral omdat de analisten verwachten dat Apple de Touch Bar van toekomstige MacBook Pro's zal verwijderen, en ook omdat van Apple wordt verwacht dat het OLED-schermen toevoegt aan zijn iPad-line-up binnen de komende paar jaar .

Touch Bars blijft de #3-applicatie met een aandeel van 18% en een omzetaandeel van 1,2% in het eerste kwartaal van 21, aldus het rapport. We verwachten dat Touch Bars door tablets zullen worden overtroffen wanneer Apple de 10.9 AMOLED iPad gaat gebruiken. Verder suggereren onze bronnen dat Apple de Touch Bar in de toekomst zou kunnen annuleren.

galaxy book flex alpha recensie

Het is duidelijk dat dit niet de eerste keer is dat een van deze dingen wordt gerucht. Geruchten dat Touch Bar werd verwijderd, zijn bijna net zo oud als geruchten voor de nieuwe 16-inch MacBook Pro . We hebben dat gehoord van mensen als Ming-Chi Kuo en Mark Gurman van Bloomberg, die allebei een uitstekende staat van dienst hebben als het gaat om Apple-voorspellingen.

Die geruchten hebben ook gesuggereerd dat de TouchBar zou worden vervangen door een fysieke set toetsen , net zoals je zou vinden op de MacBook Air M1 , of een willekeurig aantal Windows-laptops. Het gerucht gaat ook dat Apple een HDMI-poort en SD-kaartsleuf zal toevoegen, evenals een nieuwe versie MagSafe opladen op de nieuwe machines . De nieuwe laptops komen mogelijk ook met mini-LED-displays , in navolging van de 12,9-inch iPad Pro 2021.

Een recent gerucht suggereert dat de 16-inch en 14-inch MacBook Pro's zullen worden aangedreven door een krachtige nieuwe M1X chip . een aparte M2-chip kan eindigen met het aandrijven van de volgende MacBook Air , die later dit jaar of in 2022 zou kunnen landen.

Wat betreft de iPads, het gerucht gaat dat Apple volgend jaar de overstap van LCD- naar OLED-schermen zal maken, met wat klinkt als de volgende iPad Air. Beide iPad Pro-modellen zullen deze trend het volgende jaar voortzetten, hoewel het niet duidelijk is wat er daarna met de mini-LED iPad Pro zal gebeuren.

    Meer:MacBook Pro met M1 review : Peak MacBook Pro
De beste Apple AirPods-deals van vandaag 117 Amazon-klantrecensies Vroege Black Friday Sale eindigt over02uur09minuten29droog Apple EarPods met afstandsbediening en... Walmart $ 16,89 Visie Apple EarPods met Lightning... Walmart $ 19 Visie Apple AirPods met opladen... Walmart $ 169 Visie Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen