Marshall Mode II review: Geen ANC, maar AirPods-kloppend geluid

Ons oordeel

De draadloze Marshall Mode II-oordopjes wedijveren met de beste in deze prijsklasse voor geluidskwaliteit, maar missen actieve ruisonderdrukking en robuustheid.

Voor

 • Helder en levendig geluid
 • Licht en comfortabel
 • Case ondersteunt draadloos opladen

Tegen

 • Geen ruisonderdrukking
 • Niet zo robuust als concurrenten

TemplateStudio Oordeel

De draadloze Marshall Mode II-oordopjes wedijveren met de beste in deze prijsklasse voor geluidskwaliteit, maar missen actieve ruisonderdrukking en robuustheid.

Pluspunten

 • +Helder en levendig geluid
 • +Licht en comfortabel
 • +Case ondersteunt draadloos opladen

nadelen

 • -Geen ruisonderdrukking
 • -Niet zo robuust als concurrenten

De Marshall Mode II is het eerste paar echte draadloze oordopjes van het bedrijf en het komt er swingend uit. Afgezien van de gitaarversterkers die voornamelijk met de naam worden geassocieerd, heeft Marshall de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd voor solide luidsprekers en hoofdtelefoons. Hoewel de eerste poging tot draadloze oordopjes in AirPods-stijl enige tijd in beslag nam, zijn de resultaten indrukwekkend verfijnd.De Mode II maakt indruk met een helder en helder geluid dat de Jabra Elite Active 75t evenaart, hoewel de Mode II niet voldoet aan de allerbeste draadloze oordopjes als het gaat om functies. De Marshall-oordopjes doen geen actieve ruisonderdrukking en hoewel ze waterbestendig zijn, zijn ze niet gebouwd om het niveau van misbruik te weerstaan ​​dat anderen in de prijsklasse wel kunnen. Blijf onze Marshall Mode II-recensie lezen om erachter te komen of de sterke punten deze zwakke punten kunnen overwinnen.

Marshall Mode II review: prijs en beschikbaarheid

 • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De Marshall Mode II kost $ 179. Het is beschikbaar voor pre-order op 4 maart 2021 en wordt verzonden op 18 maart 2021.

Marshall Mode II review: Ontwerp

De Marshall Mode II-oordopjes zien eruit als zwarte knoppen en zijn versierd met een grote witte M. Hoewel niet zo sierlijk als de Earin A-3 het zijn enkele van de kleinste oordopjes die je zult zien, en zijn merkbaar slanker dan de oordopjes van de Jabra Elite Active 75t. Ze voelen licht aan in je oor en wegen slechts 0,17 gram (vergeleken met 0,19 gram voor de 75t).

Hoewel het lage gewicht ze gemakkelijk op de oren maakte voor langdurig gebruik, passen ze iets losser in het oor dan ik had gewild. Zolang ik niet te veel bewoog, bleven ze op hun plaats. Maar tijdens het lopen werkten ze zich los van een goede zeehond, en tijdens het schieten met hoepels vielen ze eruit.

she-hulk disney plus

(Afbeelding tegoed: toekomst)

De Mode II wordt geleverd met vier maten tips om de pasvorm aan te passen, maar geen enkele maakte ze helemaal veilig. Naast de tips krijg je een oplaadcase en een USB-C-kabel om hem bij te tanken.

De behuizing zelf bootst de esthetiek van een Marshall-versterker na, met een zwart tolex-patroon. De hoes is slank en stevig - u hoeft zich geen zorgen te maken over slijtage zoals bij een AirPods-hoes. De case ondersteunt draadloos opladen - een leuke functie waarvoor je meer moet betalen als je met AirPods of de Elite Active 75t gaat.

De oordopjes bieden IPX5-waterbestendigheid, wat betekent dat je je comfortabel voelt als je ze met water opspat, maar ze mogen niet worden ondergedompeld. Ter vergelijking: de Elite Active 75t-knoppen zijn waterdicht, zweetbestendig en stofbestendig - dat soort bescherming zou de Mode II ten goede komen.

Marshall Mode II review: bedieningselementen en digitale assistent

De Mode II maakt gebruik van bedieningselementen op de oordopjes. De bedieningselementen reageerden het meest wanneer ik de M direct aanraakte en produceerden bij elke druk een klikgeluid.

Een enkele aanraking van het rechter oordopje pauzeert, speelt af of beantwoordt een oproep; een dubbele aanraking gaat naar het volgende nummer. De linkeroordop regelt de transparantiemodus (één keer drukken) en activeert de digitale assistent van je telefoon (dubbele druk). Hoewel er geen ingebouwde assistent is, is toegang tot Siri via de oordopjes bijna net zo naadloos als bij het gebruik van AirPods.

Marshall Mode II review: Audiokwaliteit

De Mode II produceert geluid dat de beste oordopjes in deze prijsklasse evenaart. De zang klinkt vol en de hoge tonen zijn helder en helder - veel meer dan Apple AirPods. De belangrijkste zwakte in het geluid is de beperkte bas, wat verrassend was omdat andere Marshall-luidsprekers en -koptelefoons vol met low-end zitten.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

De hoorns en cimbalen op Black Pumas's Fire klonken helder en de zang was vol. Evenzo was de stem van de Weeknd warm en resonerend op Blinding Lights, en de strik knalde; het dreigende toetsenbord en de basdrum misten echter oomph. Beide nummers profiteerden van een sterkere bas op de Elite Active 75t, met behoud van de heldere hoge tonen en volle zang. Het schakelen van de geluidsmodus naar Rock in de Marshall Bluetooth-app verbeterde de bas, maar het was nog steeds niet zo goed als de 75t.

Zoals je zou verwachten van oordopjes met de naam Marshall, worden de Mode II-oordopjes veel luid. Ik stopte ermee om het op ongeveer 75 procent van het maximale volume te zetten toen mijn trommelvliezen ongemakkelijk begonnen te schreeuwen.

Marshall Mode II review: app en speciale functies

De Marshall Bluetooth-app toont je het batterijniveau van elke knop en biedt een paar aanpassingen die je aan het geluid kunt maken. U kunt het transparantieniveau regelen om te bepalen hoeveel geluid u doorlaat wanneer u die modus inschakelt; eerlijk gezegd kon ik echter niet veel verschil zien in omgevingsgeluid met de transparantiemodus aan of uit. Belangrijker is dat de Mode II geen actieve ruisonderdrukking heeft, die beschikbaar is op de Elite Active 75t.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

De standaard AirPods hebben ook geen ANC, maar de Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro slaagde erin om behoorlijke ruisonderdrukking te bieden tegen een nog lagere prijs.

Je kunt kiezen uit 7 geluidsmodi of je eigen EQ-mix maken met 5-bands equalizer (of equalizer zoals het Britse merk het spelt). Het leek gepast dat ik de Rock-modus het leukst vond met de Marshall-oordopjes; het versterkte de bas een beetje.

Maar de Marshall Bluetooth-app is lang niet zo robuust als Jabra's Sound+-app, die je door een geluidstest leidt om het geluid voor je oren aan te passen, naast andere extra's.

Marshall Mode II review: levensduur van de batterij

Marshall zegt dat de Mode II 5 uur meegaat als hij volledig is opgeladen, wat iets beter is dan AirPods (4,5 uur) en minder dan de Elite Active 75t (7,5 uur). Dat aantal is consistent - en zelfs een beetje conservatief - met wat ik heb gevonden. Na 3 opeenvolgende uren gebruik had het paar nog 60% batterij over. De case heeft genoeg power voor vier keer opladen. Zoals vermeld, kan de case worden opgeladen via USB-C of met de meeste Qi draadloze oplaadpads.

Marshall Mode II review: gesprekskwaliteit en connectiviteit

Oproepen op de Mode II waren duidelijk aan beide kanten van het gesprek; stemmen klonken een beetje scherp en misten resonantie, maar dat paste bij het algehele geluidsprofiel van de oordopjes.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

De Mode II ondersteunt Bluetooth 5.1 en maakte elke keer dat ik de oordopjes uit de case haalde snel opnieuw verbinding met mijn telefoon. Ze behielden een goede verbinding tot ongeveer 10 meter binnenshuis; daarna begon ik wat onderbrekingen te ervaren.

Marshall Mode II review: oordeel

Met de Mode II heeft Marshall een aantrekkelijk alternatief geleverd voor mensen die op zoek zijn naar een set echte draadloze oordopjes voor minder dan $ 200. Het heeft een uitstekend algemeen geluid en de oordopjes zijn licht en comfortabel.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

ps4 naar ps5 gegevensoverdracht

Maar de concurrentie is zwaar. De Mode II versloeg zeker Apple AirPods in geluidskwaliteit en de meeste functies, maar de Jabra Elite Active 75t blijft onze keuze voor deze prijs. De Elite Active 75t heeft een iets beter geluid en overtreft de Mode II in bijna alle andere opzichten, inclusief robuustheid, levensduur van de batterij en actieve ruisonderdrukking.

Als die functies niet belangrijk voor je zijn en je je oordopjes alleen kiest op basis van geluid en gevoel, kan de Mode II degene zijn die bij je oren en stijl past. Alle anderen? Blijf bij Jabra.

De beste deals voor Jabra Elite 75t True Wireless-oortelefoons van vandaag 958 Amazon-klantrecensies Vroege Black Friday Sale eindigt over06uur59minuten42droog Jabra Elite 75t-oordopjes -... Amazone Prime $ 149,99 $ 79,99 Weergave Korting Jabra - Elite 75t True... Beste koop $ 149,99 $ 79,99 Weergave Korting Jabra - Elite 75t True... Beste koop $ 149,99 $ 79,99 Weergave KortingBekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen