Marvel's Spider-Man 2: releasevenster, trailer, nieuws en meer

(Afbeelding tegoed: Sony)

fit bit vs apple watch

Sony's PlayStation Showcase 2021 bevatte een hele reeks nieuwe trailers, maar weinigen trokken de aandacht zoals die voor Marvel's Spider-Man 2. Met zowel Peter Parker als Miles Morales, bevatte de trailer voor de aankomende game ook close-ups van het spider-pak en een onheilspellend Venom op de loer in de schaduw.

Helaas zul je moeten wachten om erachter te komen wat er nog meer is aan Marvel's Spider-Man 2. Geholpen door Insomniac Games - die de laatste twee Spider-Man-aanbiedingen heeft ontwikkeld - zullen we deze titel pas volgend jaar zien. Wanneer Marvel's Spider-Man 2 arriveert, lijkt het erop dat je de rol van een of beide Spider-Men op je kunt nemen - Peter Parker en Miles Morales, vers van zijn solo-avontuur in 2020 in Marvel's Spider-Man: Miles Morales — terwijl ze hun grootste bedreiging tot nu toe aanpakken: de symbiont Venom.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hier is alles wat we tot nu toe weten over Marvel's Spider-Man 2

Marvel's Spider-Man 2 releasevenster

Op dit moment heeft Marvel's Spider-Man een releasevenster van ergens in 2023. Er zijn op dit moment geen aanvullende details gegeven, hoewel er vrijwel zeker aanvullende beelden en aankondigingen zijn die een meer concreet releaseplan zouden moeten beschrijven.

Gezien het feit dat Insomniac Games de uitstekende heeft geleverd Ratchet & Clank: Rift Apart slechts een paar maanden geleden heeft het team waarschijnlijk niet veel tijd gehad om diep in deze nieuwe Spider-Man-game te duiken.

Niet alleen dat, de ontwikkelaars werken aan Marvel's Wolverine, dat ook werd onthuld tijdens de PlayStation Showcase van 2021.

Spider-Man is nu een belangrijke exclusieve titel van Sony, we verwachten dat Spider-Man 2 in de vakantie van 2023 zal landen, klaar om te concurreren met alle juggernauten die zowel Microsoft als Nintendo het komende jaar uitbrengen. We verwachten ook dat Spider-Man 2 alleen op PS5 wordt uitgebracht, zonder een PS4-poort.

co-op-games voor switch

Marvel's Spider-Man 2-trailer

De eerste Marvel's Spider-Man 2-trailer verscheen tijdens de PlayStation Showcase-presentatie van september. Er was geen introductie, wat betekende dat kijkers waarschijnlijk verrast werden door de totaal onverwachte aankondiging - een beetje een verrassing voor fans die misschien niet zo snel een vervolg hadden verwacht.

De show bevatte een korte clip waarin Venom en zijn schorre stem werden geïntroduceerd, waarin we Peter Parker en Miles Morales zien vechten tegen squadrons vijanden in de straten van New York City. Het bracht twee verschillende Spideys tot stand die waarschijnlijk spelers tussen hen zullen laten schakelen gedurende het verhaal voor één speler voordat ze naar de schaduwen in een donker steegje pannen terwijl zowel Peter Parker als Miles Morales zich omdraaien om naar de duisternis te kijken. Dan, een onthulling: Venom, grommend naar de camera voor een snee in zijn iconische logo.

Marvel's Spider-Man 2-gameplay

We hebben nog geen nieuwe gameplay van Marvel's Spider-Man 2 gezien. De enige beelden die tijdens de debuuttrailer werden getoond, leken vooraf gerenderd te zijn, zonder dat er echte gameplay werd getoond om fans een voorproefje te geven van wat ze kunnen verwachten. Het is echter vrij veilig om aan te nemen dat de game veel van dezelfde op verkenning gebaseerde gameplay zal bevatten die zowel Spideys rond New York City als zijn bekende bezienswaardigheden brengt.

(Afbeelding tegoed: PlayStation | YouTube)

Het lijkt erop dat Parker het Iron Spider-pak uit de film Spider-Man: Homecoming zal dragen. De bio-elektrische schokkrachten van Morales zullen ook terugkeren in Spider-Man 2. Aangezien er twee Spider-Men zijn in Spider-Man 2, lijkt het erop dat er enkele tag-teamcombo's zullen zijn.

In beide eerdere Spider-Man-games was het mogelijk om van hoogbouw naar hoogbouw te slingeren, met verhaalmissies en optionele speurtochten verspreid over de stad, vol met verhaalscènes, straatgevechten en uitdagende ontmoetingen met eindbazen. Deze games zijn gericht op één speler en belonen degenen die verborgen goodies willen verzamelen en kijken naar alles wat de game te bieden heeft en voor hen uitzet.

iphone 12 versus samsung s21

Aangezien de game pas in 2023 uitkomt, zal het waarschijnlijk enige tijd duren voordat we een zinvolle gameplay zien.

Marvel's Spider-Man 2-verhaal

Insomniac Games heeft nog geen officiële details bekend gemaakt over wat we kunnen verwachten van Marvel's Spider-Man 2. We weten dat we kunnen verwachten dat de game op zijn minst zal volgen uit het verhaal dat zich ontvouwde in de originele game in 2018 en het zijverhaal Marvel's Spider -Man: Miles Morales.

Uit de voice-over blijkt dat degene die de symbiont gebruikt een of ander Oost-Europees accent heeft. Het is mogelijk dat dit personage Kraven is. Dit personage komt niet alleen uit Rusland, hij klaagt ook altijd over het vinden van een gelijke waar hij tegen kan. Dit is natuurlijk allemaal speculatie, totdat we bevestiging krijgen van Insomniac en Sony.

Komt Marvel's Spider-Man 2 naar PS4?

Helaas voor fans die nog geen PS5 hebben gekocht, zal Marvel's Spider-Man 2 momenteel niet gelijktijdig op PlayStation 4 en PlayStation 5 verschijnen. Ryan Schneider van Insomniac Games, hoofd Franchise Strategy & Studio Relations, bevestigde als zodanig via de officiële PlayStation-blog . De game zal exclusief voor PS5 zijn — het lijkt erop dat Marvel's Spider-Man 2 vanaf de grond af wordt gebouwd als een next-gen-ervaring.

Eerder kwam Marvel's Spider-Man oorspronkelijk uit op PlayStation 4, en kwam later ook op de PS5 terecht Marvel's Spider-Man: Miles Morales . Het lijkt er niet op dat er iets soortgelijks zal gebeuren met dit item in het PlayStation Spider-Man-universum.

Marvel's Spider-Man 2 vooruitzichten

Marvel's Spider-Man 2 wordt een enorm spel in Sony's exclusieve portfolio. Het samenbrengen van zowel Parker als Morales in dezelfde game zal ook zijn waar fans van de strips naar hunkeren.

Het mooie van superheldengames, in tegenstelling tot films, is dat er veel meer ruimte is om minder bekende personages en schurken binnen te halen. Als Kraven de belangrijkste antagonist van het spel is, gaat Insomniac waarschijnlijk diep in de kennis van Spider-Man om een ​​rijke en volledig gerealiseerde wereld te helpen creëren.

Voor zover we ons kunnen herinneren, hebben Spider-Man-spellen altijd in Manhattan plaatsgevonden. Maar met de snelheid en kracht van de PS5 zou het geweldig zijn als de andere stadsdelen van New York zich zouden openen, zoals Queens, de Bronx of Brooklyn.

ring video deurbel pro 2

Hoe dan ook, grafisch ziet de game er scherp en fantastisch uit. We kunnen niet wachten om erin te duiken wanneer de game ergens in 2023 uitkomt.

    Meer:Bijna elke PS5-game op de PlayStation Showcase 2021 was een vervolg en dat is balen
De beste Spider-Man: Miles Morales-deals van vandaag 105 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over02dagen04uur49minuten14droogKorting Marvel's Spider-Man: Miles... Amazone Prime $ 49,99 $ 29,83 Visie Korting Marvel's Spider-Man: Miles... Beste koop $ 49,99 $ 29,99 Visie Korting Spider-Man: Miles Morales... Walmart $ 49,99 $ 29,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen