Enorm iPhone 13-lek onthult alles wat Apple niet wil dat je weet

(Afbeelding tegoed: EverythingApplePro)

De iPhone 13 Pro is gelekt en er zijn veel spannende details over het ontwerp, de camera's en meer van de volgende iPhone.

Deze sappige details komen met dank aan Filip Koroy van AllesApplePro , met de hulp van leaker Max Weinbach . De lekken zijn gericht op de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max, maar Weinbach deelde ook enkele details over de grootte en de interne werking van de Apple AirTags, en wat te verwachten tijdens het Apple-evenement in april. • Dit zijn de beste telefoons die je vandaag kunt kopen
 • MacBook Pro 2021 releasedatum, prijs, specificaties en lekken
 • Meer:iPhone 13 Pro-ontwerp en kleuren
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

  Apple's Graphite of Space Grey colorway keert volgens Weinbach terug voor de iPhone 13 Pro, maar in een nieuwe, zwartere, matte tint. Koroy illustreert dit door het te vergelijken met de Phantom Black-versie van de Samsung Galaxy S21 Ultra .

  Wat lichtere opties betreft, is Apple blijkbaar van plan een oranje of bronzen versie te maken, waarbij deze editie volgens de lekken de eerste fase van productevaluatie heeft doorstaan. Helaas zegt Weinbach dat deze kleur de productie-iPhone 13 misschien niet haalt, wat erg jammer zou zijn gezien hoe goed de oranje iPhone eruitziet in de weergaven van EAP.

  galaxy s21 vs oneplus 9

  (Afbeelding tegoed: EverythingApplePro)

  Een kleine maar welkome verandering aan het ontwerp dat door EAP wordt besproken, is een betere vingerafdrukbestendige coating op de roestvrijstalen rail rond de rand van de iPhone. Iedereen die zich momenteel irriteert aan hoe smoezelig de zijkanten van de iPhone 12 kan krijgen zal ongetwijfeld jaloers zijn op deze verbetering.

  (Afbeelding tegoed: EverythingApplePro)

  EAP vat ook recente geruchten over de inkeping van de iPhone 13 samen. Voor het eerst sinds de introductie van de notch op de iPhone X wordt hij kleiner. De inkeping op de iPhone wordt smaller dankzij nieuwe gecombineerde Face ID-infraroodsensoren, waarbij de camera aan de voorkant nu aan de linkerkant zit in plaats van rechts zoals momenteel het geval is.

  is er een zwarte ps5

  iPhone 13 Pro-camera's

  Volgens dit nieuwe lek zullen de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max beide plattere cameramodules aan de achterkant krijgen, met lensuitsteeksels en de vierkante bult rondom alle drie die een vermindering in hoogte zullen zien. Het was in het begin niet bijzonder prominent, maar dit zal helpen voorkomen dat de camera's vast komen te zitten in zakken of tasopeningen, en zorgt ervoor dat de telefoon platter kan liggen.

  (Afbeelding tegoed: EverythingApplePro)

  Zowel de Pro- als de Pro Max-versie van de iPhone 13 gebruiken dezelfde camerasensoren en hebben dezelfde diepte voor de camerahobbels. Dit is opmerkelijk omdat de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max gebruik iets andere camera-arrays, waarbij de Pro Max een iets krachtigere telezoom biedt en een grotere hoofdcamera met sensorverschuiving.

  Binnen de camera's kunnen we blijkbaar sensorverschuivingsstabilisatie verwachten in de ultrabrede camera en een vernieuwd optisch beeldstabilisatiesysteem. Hierdoor kan de camera van de iPhone een onderwerp scherp en gecentreerd in het kader houden. Dit zal een automatisch proces zijn dat geen input van de gebruiker vereist, legt Koroy uit.

  Weinbach meldde ook dat Apple veel werk heeft verzet aan de portretmodus van de iPhone. Het nieuwe systeem maakt gebruik van de cameralenzen en de LiDAR-sensor (geretourneerd van de iPhone 12 Pro) om een ​​duidelijker onderscheid te maken tussen het onderwerp en de achtergrond.

  (Afbeelding tegoed: EverythingApplePro)

  iPhone 13 Pro-audio

  De laatste iPhone 13 Pro-upgrade die we moeten noemen, is betere audio van de microfoon aan de voorkant van de iPhone 13, evenals verbeterde ruisonderdrukking. Dit wordt bereikt via beam-forming volgens de EAP-video, waarbij de microfoon de bron van het gewenste geluid, zoals uw stem, kan detecteren en erop kan focussen.

  iPhone 13 mini

  In de EAP-video wordt beweerd dat er naast de twee Pro-versies van de iPhone 13 nog een iPhone 13 mini komt. Het lot van Apple's kleinste vlaggenschip-iPhone zag er de laatste tijd wankel uit, nadat verkoopcijfers werden onthuld de iPhone 12 mini verkocht slecht in vergelijking met de andere drie iPhone 12-modellen.

  Terwijl de iPhone 13 mini naar verluidt een iets grotere batterij krijgt dan de iPhone 12 mini , zullen de meeste verbeteringen in de levensduur van de batterij te danken zijn aan een nieuwe A-serie chipset. Omdat de huidige iPhones een A14-chipset gebruiken, ligt het voor de hand dat de chipset van de iPhone 13 de A15 gaat heten.

  beste koop iphones te koop

  Apple-evenement in april

  We zullen de lancering van de iPhone 13 een tijdje niet zien - waarschijnlijk pas in september. EAP onthulde echter als laatste detail wat Apple binnenkort zal laten zien op zijn Productpresentatie van april .

  Er zullen blijkbaar drie onderdelen van de presentatie zijn: accessoires, wearables en tablets. Het gedeelte met accessoires zal zich concentreren rond de Apple AirTags, die volgens het rapport van Weinbach kleine schijfjes zijn die zijn uitgerust met Bluetooth Low Energy (BLE). De wearables-sectie zou nieuwe onthullen Apple Watch riemen, terwijl het tabletgedeelte zal pronken met een bijgewerkt iPad Pro 2021-model.

   Meer:Apple's reactie op antitrustklachten - bouw gewoon een web-app
  De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaagCyber ​​Monday Sale eindigt over01dagen01uur02minuten12droogKorting Apple AirPods Pro met... Amazone Prime £ 239 £ 185 Visie Korting Apple Airpods Pro (2021) Met... zeer.co.uk £ 239 £ 185 Visie Apple AirPods Pro met... argos.co.uk £ 219 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone John Lewis Curry's zeer.co.uk We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen