Enorm OnePlus 8T-lek onthulde zojuist ontwerp en volledige specificaties

Krediet: Pricebaba/Steve Hemmerstoffer

Er komen enkele grote veranderingen aan voor de OnePlus 8T, het verwachte vervolg op de OnePlus 8 eerder dit jaar. Nieuw gelekte specificaties suggereren supersnel opladen, een betere processor en een ontwerp dat geïnspireerd is op de budgetgerichte OnePlus Nord.

Die gelekte specificaties komen van Pricebaba , die samenwerkte met telefoonlekker Steve Hemmerstoffer (ook bekend als 'Onleaks') om een ​​redelijk compleet rapport te publiceren over wat er met de OnePlus 8T komt. Pricebaba zegt dat de informatie gebaseerd is op interne schema's.  • OnePlus 8T en 8T Pro prijs, releasedatum, specificaties en lekken
  • De beste ontgrendelde telefoons van dit moment
  • Net binnen:Miljarden Android-telefoons, slimme apparaten die openstaan ​​voor aanvallen - wat te doen?
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Waarschijnlijk de grootste verandering die naar de OnePlus 8T komt, is sneller opladen. Het rapport zegt dat de nieuwe telefoon 65 W opladen ondersteunt, een grote sprong ten opzichte van de 30 W opladen in de huidige OnePlus-telefoons. Met de Warp Charge 30T-technologie in de OnePlus 8 zagen we een lege telefoon tot 68% oplopen na 30 minuten opladen, dus we kunnen ons alleen maar voorstellen wat een 65W-oplader zal doen met de naar verluidt 4.500 mAh-batterij van de OnePlus 8T.

OnePlus kiest meestal voor de beste processor die beschikbaar is in zijn vlaggenschiptelefoons, en dat is de Snapdragon 865 Plus, een upgrade van de Snapdragon 865 die werd geleverd in de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro deze lente. De Snapdragon 865 Plus heeft een hogere kernkloksnelheid op zijn eersteklas CPU en snellere grafische weergave. OnePlus is van plan om dat uit te breiden met 8 GB RAM en 128 GB opslagruimte in de OnePlus 8T, volgens het specificatierapport.

Op het ontwerpfront maakt het gebogen uiterlijk van de OnePlus 8 en 8 Pro plaats voor het platte scherm dat de voorkeur geniet van de OnePlus Nord. De 8T krijgt een 6,55-inch scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz. Dat is de verversingssnelheid die OnePlus introduceerde op de OnePlus 8 Pro, aangezien het standaard 8-model het deed met 90Hz.

Krediet: OnLeaks/Pricebaba

De cameramodule, die naar de linkerkant van de OnePlus 8T beweegt, heeft meer gemeen met de OnePlus 8 en past bij de 48 MP hoofdsensor en de 16 MP ultrabrede lens van die telefoon. De OnePlus 8T verhoogt de macrolens tot 5 MP – het was 2 MP op de OnePlus 8 – en voegt een portretsensor toe.

Het Pricebaba-rapport vermeldt geen Pro-versie van de OnePlus 8T. Eerdere rapporten suggereerden dat OnePlus de OnePlus 8T Pro deze keer zou schrappen, hoewel leaker Evan Blass onlangs wees op gelekte handsethandleidingen voor een aantal OnePlus-apparaten, waaronder de 8T Pro.

OnePlus biedt gewoonlijk twee vlaggenschipuitrol per jaar, waarbij het T-model van handsets zes maanden na de eerste vlaggenschiprelease verschijnt. De OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro debuteerden in april, dus we zitten precies op schema voor een nieuwe telefoon van de beginnende telefoonmaker die in oktober wordt gelanceerd.

De beste OnePlus Buds-deals van vandaagCyber ​​Monday Sale eindigt over23uur44minuten57droogKorting OnePlus-knoppen (wit) Amazone Prime £ 79 £ 69,48 Visie Officiële OnePlus Buds True... Doos £ 69,99 Visie OnePlus-knoppen (wit) OnePlus VK & ROE £ 89 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone John Lewis Curry's zeer.co.uk We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen