Masters of the Universe: Revelation deel 2 releasedatum, trailer en meer

(Afbeelding tegoed: Netflix)

Door de kracht van Grayskull kunnen we niet wachten op Masters of the Universe: Revelation part 2! Netflix' voortzetting van de originele animatieserie He-Man and the Masters of the Universe uit 1983 ging in première op 23 juli met de eerste vijf afleveringen van een tweedelig epos, en de tweede helft van de serie zou in november debuteren.

Gemaakt door geek-auteur Kevin Smith, Masters of the Universe: Revelation is een directe voortzetting van Mattel's He-Man and the Masters of the Universe-cartoon die kinderen van de jaren '80 opgroeiden met kijken. Smith had een meer op volwassenen gerichte serie voor fans van het origineel voor ogen, en dat is wat Netflix heeft geleverd, met een meer gewelddadige en actiegerichte kijk op de personages en de wereld van Eternia.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Fans kijken reikhalzend uit naar de release van deel 2. Ontdek wanneer de volgende vijf afleveringen naar verwachting uitkomen, wie ieders favoriete helden (en schurken!) uitspreekt en meer.

Masters of the Universe: Revelation Part 2 releasedatum bevestigd

(Afbeelding tegoed: Netflix)

Masters of the Universe: Revelation Part 2 komt op 23 november uit. Netflix heeft in juli de eerste vijf afleveringen van Masters of the Universe: Revelation uitgebracht, wat veel ophef veroorzaakte, dus we verwachten dat de serie tegen het einde van het jaar terugkeert om de hype en het momentum gaande te houden.

Diezelfde maand kregen we reden om te denken dat het eerder vroeger dan later zou komen. Smith vertelde DIE (op de vraag hoe hij de Masters of the Universe heeft herschikt die fans kenden) dat 'je deel 1 hebt gezien, ik deel 2 heb gezien'.

Smith ook getweet dat ze al 'de live-orkestscore voor aflevering 10 hebben opgenomen' en 'de geluidsmix op Ep 8 hebben voltooid', voordat ze zeggen dat deel 2 'officieel is vergrendeld, bijna ingepakt en klaar om te gaan!'

Masters of the Universe: Revelation Part 2 trailer

De trailer voor Masters of the Universe: Revelation Part 2 is hier, en het laat zien wie de macht heeft, zoals Skeletor/Skelegod het heeft. De heerschappij van Evil-Lyn als tovenares heeft een uitdaging gevonden bij Teela en is zelf een tovenares geworden.

En niet alleen is prins Adam terug uit de dood, hij heeft ontdekt dat The Power al die tijd in hem zat en verandert in Savage He-Man.

Masters of the Universe: Revelation Part 2 cast

(Afbeelding tegoed: Netflix)

Masters of the Universe: Revelation Part 2 heeft een geweldige stemmencast. Prins Adam/He-Man wordt gespeeld door Chris Wood , terwijl zijn aartsvijand, Skeletor, wordt geuit door een productieve stemacteur en sci-fi/fantasylegende Mark Hamill . Sarah Michelle Gellar speelt Teela, die na de eerste aflevering de hoofdrolspeler van de show wordt.

Nieuwe castleden voor deel 2 zijn Method Man (als Clamp Champ), Dee Bradley Baker (als Savage He-Man) en Danny Trejo (als Ramm Man).

De volledige cast bestaat uit:

    Chris Woodals Prins Adam/He-Man, de prins van Eternia wiens geheime identiteit als He-Man wordt onthuld in de eerste afleveringMark Hamillals Skeletor, de schurk die constant probeert Castle Grayskull . over te nemenSarah Michelle Gellarals Teela, de beschermer van prins Adam die niet weet dat hij eigenlijk de grote held van Eternia isLiam Cunninghamals Duncan, de Man-At-Arms die de ware identiteit van He-Man kentLena Headeyals Evil-Lyn, de tweede bevelhebber van SkeletorAlicia zilversteenals koningin Marlena, de koningin van Eternia die de geheime identiteit van prins Adam kentDiedrich Baderals koning Randor, de koning van Eternia die de waarheid over He-Man niet kentSusan Eisenbergals Sorceress of Castle Grayskull, Teela's moeder en beschermer van Grayskull's geheimenStephen Rootals Cringer, de schichtige kat van prins Adam die verandert in Battle Cat wanneer prins Adam He-Man isGriffin Newmanals Orko, de laatste van de Trollans, een gekke maar krachtige tovenaarKevin Michael Richardsonals Beast Man, een van de vele schurken in Eternia

Andere leden van de cast zijn onder meer:

    Kevin Conroyals Mer-ManHenry Rollinsals Tri-KlopsJason Mewesals StinkorAlan Oppenheimerals Moss-ManJustin Longals RobotoCree Zomerals priesteresHarley Quinn Smithals Illena

Masters of the Universe: Revelation Part 2 plot

(Afbeelding tegoed: Netflix)

logitech - hd-webcam c270

Masters of the Universe: Revelation vervolgt het verhaal van He-Man en de Masters of the Universe. In deel 1 wordt Eternia in chaos gestort nadat meerdere geheimen over kasteel Grayskull worden onthuld. Skeletor zet een aanval op kasteel Grayskull op het moment dat Teela, de dochter van Duncan en de tovenares van kasteel Grayskull, wordt geridderd als de nieuwe Man-At-Arms. Tijdens het gevecht wordt de identiteit van prins Adam als He-Man onthuld en wordt kasteel Grayskull onthuld om de Hall of Wisdom te verbergen, met daarin een bol die alle magie bevat die door Eternia stroomt. He-Man zorgt ervoor dat de bol niet ontploft met het Sword of Power, het in tweeën splitst en magie uit Eternia elimineert. Nu Skeletor en He-Man beide schijnbaar zijn gedood in de strijd, verlaat Teela haar positie als Man-At Arms en voelt zich verraden door de geheimen van prins Adam.

Natuurlijk zijn He-Man en Skeletor niet echt dood. Nadat Teela heeft vernomen dat ze het Zwaard der Kracht moet terugkrijgen om Eternia te redden, gaat Teela op reis met de overgebleven Meesters van het Universum. Uiteindelijk wordt ontdekt dat prins Adam zich in een ander rijk bevindt, Preternia, en keert hij terug om de magie in het rijk te herstellen. Maar op het moment dat het er voor de helden uitziet, keert Skeletor plotseling terug, hij steekt He-Man neer en steelt het Sword of Power!

Met een enorme cliffhanger, zal deel 2 zich waarschijnlijk concentreren op de gevolgen van de opkomst van Skeletor aan de macht en het neersteken van He-Man.

Masters of the Universe: Revelation Part 2 reacties

Smith heeft gesproken over zijn filosofie achter Masters of the Universe: Revelation. We gebruikten de mythologie die Mattel creëerde, Smith vertelde The New York Post . Het was een soort hommage aan elke versie van 'Masters of the Universe'. Dus ik dacht: 'Als dit uitkomt, zullen fans hun s–t verliezen!' En ik had half gelijk.

Smith gaf toe dat hij verrast was door de negatieve reactie van fans op de vermoedelijke dood van He-Man en verdedigde de beslissing om zich op Teela's avontuur te concentreren. Teela was een van de eerste figuren die werd gelanceerd [en] ze is in elke aflevering van de cartoon die vlak naast [He-Man] vecht, zei hij. Dus ik heb niets naar dit gebracht waar ik denk: 'Man, kijk eens hoe dit wakker werd!' in hun levens. Ze lijken te denken dat we onomkeerbare dingen hebben gedaan met sommige van hun favoriete personages... We zijn halverwege een verhaal. Er is zoveel He-Man in de volgende vijf afleveringen. Ons verhaal is één lang verhaal, opgedeeld in hoofdstukken.

Een bericht gedeeld door Sarah Michelle (@sarahmgellar)

Een foto geplaatst door op

Wood, die prins Adam/He-Man speelt, vertelde... Verscheidenheid : Ik las het en ik dacht: 'Wacht, is dat...? Is dat hoe dit gebeurt? 'Is dit... is er meer?' Het was schokkend, maar op een werkelijk verbazingwekkende manier, weet je, want Skeletor en He-Man, er was geen echte urgentie of inzet op leven of dood in hun gevechten [in het origineel]. Als je de hele wereld in vuur en vlam wilt zetten, in termen van het vernietigen van een fandom, zou je He-Man uitschakelen en zeggen: 'Dat is het, hij is weg, doei!' Wat ze nu hebben gedaan, is dat ze echt interessante manieren gevonden om de dynamiek van de show op zijn kop te zetten en de inzet te verhogen tot een punt dat het origineel nooit zag.

    Volgende:De beste streamingdiensten van dit moment
De beste televisieaanbiedingen van vandaag 478 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over06uur23minuten54droogKorting TCL 43' Klasse 4-Serie 4K UHD... Walmart $ 399,99 $ 279 Visie Korting TCL 43-inch 4K UHD Smart LED... Amazone $ 349,99 $ 279,99 Visie Korting TCL - 50 Klasse 4 Serie 4K... Beste koop $ 449,99 $ 359,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen