Microsoft maakt MacBook Pro belachelijk omdat hij geen touchscreen heeft - vergeet iPad Pro

(Afbeelding tegoed: Microsoft Surface)

Microsoft gebruikte een commercial voor zijn Surface Pro 7' om een ​​klap te geven aan de MacBook Pro tijdens de NFL Championship-wedstrijd van zondag. De advertentie, een soort omkering van de 'I'm a Mac'-commercials uit het midden tot de late jaren 2000, roept Apple's aarzeling op om een ​​aanraakscherm op te nemen bij zijn laptops.

elder scrolls 6 releasedatum

De advertentie gaat specifiek achter de aanraakbalk van Apple aan, met een acteur in de advertentie die uitroept: 'Waarom kunnen ze me niet een heel touchscreen geven.'  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

We vermoeden dat het komt omdat Apple wil dat je een iPad koopt.

Helaas voor Surface heeft de advertentie een hoge dislike-ratio op YouTube. Het lijkt erop dat Apple-fans niet zo blij zijn dat ze door Microsoft worden geroepen. Helaas zijn opmerkingen ook uitgeschakeld, zodat je niet kunt lezen dat MacBook-fans terugschieten naar de laptopmaker die hen bespotte.

Wat betreft de aanraakbalk van de MacBook Pro zijn er geruchten dat het bedrijf van plan is om doodt het slanke OLED-scherm . Als het waar is, bevestigt het dat consumenten niet veel gebruik hebben gemaakt van de aanraakbalk.

Vreemd genoeg beweert de advertentie van Microsoft dat de Surface Pro een beter spelapparaat is dan de MacBook Pro. Hoewel dit op papier waar zou kunnen zijn, aangezien de Windows-gamingbibliotheek veel groter is dan op MacOS, is het oneerlijk om de Surface als een spelapparaat te ondersteunen.

De huidige Surface Pro 7 maakt gebruik van 10e generatie Intel Core-processors. De geïntegreerde Intel UHD-graphics is verre van een gaming-krachtpatser. Volgens onze zusterpublicatie Laptop Mag , 10e generatie UHD-graphics kunnen nauwelijks een zeven jaar oude game zoals Grand Theft Auto V draaien. Hoewel, de aanstaande Intel 11e generatie CPU's met Iris Xe Graphics heeft een veel betere geïntegreerde grafische processor. Maar we zullen moeten wachten om het in handen te krijgen voordat we weten hoe het echt stapelt.

Natuurlijk heeft Microsoft een voordeel met de prijs. De MacBook Pro wordt verkocht voor $ 1.299, terwijl de Core i5 Surface met toetsenbord en pen begint bij $ 890. Toegegeven, de MacBook Pro wordt geleverd met Apple's nieuwe stellaire M1-chip.

De beste Microsoft Surface Pro 7-deals van vandaag 2 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dageneenentwintiguurtwintigminuten59droogKorting Microsoft - Surface Pro 7 -... Beste koop $ 959 $ 599 Visie Korting Microsoft Surface Pro 7 -... Amazone Prime $ 899 $ 683,99 Visie Korting Microsoft Surface Pro 7,... Walmart $ 899,99 $ 699,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen