Microsoft Surface Laptop 4 lektips 6-core AMD Ryzen CPU

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Een nieuw lek suggereert dat de aanstaande Surface Pro 4 een aanzienlijke stroomupgrade zal ondergaan.

Volgens benchmarks voor de Surface Pro 4 die naar verluidt op Geekbench zijn verschenen, test Microsoft momenteel een nieuwe 6-core CPU die naar verwachting de nieuwste verwerkingstechnologie van AMD zal gebruiken.  • Dit zijn de beste laptops die je nu kunt kopen
  • Microsoft Surface Laptop 4: alles wat we weten
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Per Geekbench, zoals ontdekt door Notebookcontrole , zal de Microsoft Surface Laptop 4 naar verwachting op Renoire gebaseerde AMD Ryzen APU's bevatten. Microsoft probeerde stiekem scores voorbij lurkers te sluipen door de Ryzen 5 3850U Surface Edition-processor van de vorige generatie in zijn benchmarks op te nemen. Maar die processor is een 4-core-chip, terwijl de geteste 6-core-chips waren. Het is daarom waarschijnlijk dat de Surface Laptop 4 in plaats daarvan de Ryzen 5 4600U zal gebruiken.

In tegenstelling tot standaard Ryzen 5 4600U-chips, lijkt het erop dat Microsoft iets aangepast krijgt van AMD. Geekbench laat zien dat de APU's in de Surface Laptop 4 een 100 MHz hogere boostklok en zeven rekeneenheden (CU's) hebben vergeleken met de verwachte zes.

Order of Marvel Avengers-films

Krediet: Geekbench via Notebook Check

Als dit niet de Ryzen 5 4600U is, is het mogelijk dat Microsoft in plaats daarvan de Ryzen 5 5500U heeft gekocht. Het is ook een 6-core APU die multithreading ondersteunt en een GPU op chip heeft met zeven CU's. Beide chips zijn relatief vergelijkbaar, maar de op Lucienne gebaseerde Ryzen 5 5500U heeft enkele nieuwere optimalisaties.

Net als eerdere Surface Laptop-modellen, kunnen gebruikers een strak ontwerp verwachten in een 13- of 15-inch pakket. Het model van dit jaar zou een Thunderbolt 3-poort moeten hebben en hopelijk een geüpgraded scherm.

De Surface Laptop 4 zou naar verwachting afgelopen herfst vallen, maar is nooit aangekomen. Het is waarschijnlijk dat de zaken zijn geduwd als gevolg van productiehindernissen veroorzaakt door de Covid-19-pandemie. Volgens onze zustersite Laptop Mag , zal de Surface Laptop 4 naar verwachting in april verschijnen. Hoewel het speculatief is, wijst elk nieuw lek erop dat het eerder vroeger dan later komt.

De beste Microsoft Surface Mouse-deals van vandaag 1 Walmart-klantrecensie Black Friday Sale eindigt over14uur22minuten28droogKorting Microsoft Surface Mobiel... Walmart $ 34,99 $ 16,99 Weergave Korting Microsoft Surface Mobiel... Amazone Prime $ 34,99 $ 21,99 Weergave Microsoft Surface Mobiel... BHPhoto $ 29,89 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen